Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор !
Ботев 2009 как ви звучи ? Защото на мен ми е доста тъпо.Ще затрием целия отбор ,история и т.н. заради някакъв селянин.Не Ботев,той ще е човека който ще си тръгне от Ботев,рано или късно ще СЕЛСКИЯ ЩЕ НАПУСНЕ !Ако е рано добре,ако е късно ще сме във ,,В" група и ще почнем от начало, но със оригинала и ще запазим традициите.Против съм да извадим отбора от А група заради него,това сигурно ще е прецедент в историята на футбола, фенове против отбора си. Защо трябва да страда отбора заради селския,селския ще страда заради това което пречини на отбора. Сигурен съм че инициативата която поеха бултрасите от няколко дни,ще изгони селския този път. Ботев ще го бъде нека не го предаваме точно в този момент.Нека не изкарваме отбора ,това е целта на селския ,той си го каза само ще намалят плащанията ми аз,няма да напусна . Нека да направим така че да прави това което най-го боли ,а именно да плаща солидни суми .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Няма да е Ботев 2009, ще се измисли как да е , а солидните глоби той си ги плаща от години и това явно не му пречи. Вие казвате така - нека да чакаме митко да се накани, аз и много хора чакахме доста и повече не ни се чака. Искаме си Ботев и то сега !!! Като не ни го дават ще си го вземем, но по много по-хитър начин. Той Христолов утре може да каже че и за 10 милиона не го дава,кво няма да го чакаме цял живот !!! ДА СИ ВЗИМА ФК ХРИСТОЛОВ КРУМОВО И ДА СЕ МАХА ОТ ПЛОВДИВ ! НА СТАДИОНА В КРУМОВО ТАМ МУ Е МЯСТОТО !
- Canaries front
- Контакти:
да и как ще го впишете в регистъра след като го създавате 2009 ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Локото как ги вписаха Локомотив 1936 Пловдив като ги обединиха с Велбъжд 2001 година?
Пак казвам, това да ни е проблема...
ivo77 написа:Локото как ги вписаха Локомотив 1936 Пловдив като ги обединиха с Велбъжд 2001 година?
Az sam protiv ideiata za nov otbor, това означава че Селския ни е победил окончателно и завинаги...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
И какво, като е регистриран сега, колко пъти е имало промяна на имена, сливания с други отбори и т.н. локото, като са регистрирани преди няколко години да не би да не е тяхното локо, нали феновете си го подкрепят, важно е ние какво ще подкрепим. Христолов, като остане без стадион, публика и отбор ще се махне сам и то без да вземе нито една стотинка.
като е Ботев 1912 Пловдив какъв е проблема?
Abbiati написа:ivo77 написа:Локото как ги вписаха Локомотив 1936 Пловдив като ги обединиха с Велбъжд 2001 година?
Az sam protiv ideiata za nov otbor, това означава че Селския ни е победил окончателно и завинаги...
ами въпрос на виждане за мен означава обратното. вместо да му се сипят милиони на мититу затва че ни върна 40 години назад...не знам..
Стига глупости!
Това няма как да стане.
Това няма как да стане.
И аз ще регистирам нов Ботев!!! Той ще е оригинала
Да се ебат другите!!