Цвети Пиронкова - Гордост за България, Пловдив и Локомотив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: Цвети Пиронкова - Гордост за България, Пловдив и Локомотив!

Мнениеот 3latan » 29 юни 2010 21:36

Това е успех на цяла БЪЛГАРИЯ!Не мога да разбера за какво се намесва името Локомотив във футболния форум,когато става въпрос за тенис!?Аз също съм тренирал в Локомотив (друг спорт),но това не ми е пречело да облеча жълто-черната фланелка и да рева с пълно гърло:''БОТЕВ'"!Но, вие сте си комлексари,на вас ви е простено.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 29 юни 2010 21:44

Това е успех на цяла България, донесена от едно пловдивско момиче неразривно свързано с Локомотив.

Главната треньорка на клубния тим на Цеци Пиронкова в ТК Локомотив (Пд) Дора Здравкова - Рангелова също заживя с приказката, която днес се роди на зелените кортове край Лондон. Капитанката на националния ни тим за купа "Дейвис" прогнозира финал за първата ни ракета на "Уимбълдън".

"Не съм изненадана от успеха на Цеци, казах ви го още преди мача с Винъс. Това е изключителен успех за българския спорт, за семейстовото на Цеци и особено за баща и Кирил. Изстрадана победа, но Цеци узря за този свой връх в кариерата си. Не съм превъзбудена макар че говоря през сълзи, както забелязвате. Цеци ще играе финал на "Уимбълдън"! Сигурна съм, че вече се присбособи отлично към тревния терен и нищо не може да я спре. Нека не подценяваме успеха й. Нито Бартоли, нито Винъс имаха шансове срещу нея. В прекрасна форма е, няма да спре дотук, намира се в отлична кондиция", заяви през сълзи Дора Рангелова.

Всички треньори, състезатели и персонал на ТК Локомотив гледаха подвига на Цвети в клубното барче край Гребна база в Пловдив.
"Знам, че светът е футбол, но днес е тенис, днес е Цвети. Имаме право на национална гордост", заяви пред Топспорт.бг Дора Рангелова.

Жалка е тая жълта завист.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 юни 2010 22:07

3latan написа:Това е успех на цяла БЪЛГАРИЯ!Не мога да разбера за какво се намесва името Локомотив във футболния форум,когато става въпрос за тенис!?Аз също съм тренирал в Локомотив (друг спорт),но това не ми е пречело да облеча жълто-черната фланелка и да рева с пълно гърло:''БОТЕВ'"!Но, вие сте си комлексари,на вас ви е простено.

Комплексарите сте вие,защото като чуете "Локомотив Пловдив",не знам кво ви става.Точно така,говорим за тенис бе,майна,за ТЕНИС,не за футбол !Какво толкова е станало,че се запенихте ? Луди ли сте,или на луди се правите ?! Както казах,това ,че Цвети тръгва от ТК Локомотив ПД,е чисто стечение на обстоятелствата. Тва е.Харесва ли ви,или не ,това е положението.Имате си чисто нов отбор,с ново ръководство,с нов лиценз,сменяте 2010 с 1912 и сте тип-топ ! Събрахте 50 бона от членски внос,осигурихте горивото за автобуса,да не е "случаен превоз"... Радвайте се,ходете по 2-3000 души на гостуванията,шашкайте хората по села и паланки и...тва е - животът продължава.Какво значение има за вас,като пловдивчани,дали Пиронкова е от Локо ПД,Марица или Спартак ? Е,ако беше от Тракия/Ботев,сигурно щяхте да си биете задника в тавана,ама не е.Кво да правим ? Пак ли ние сме виновни ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 юни 2010 22:11

Много е сладка цветито :P :roll: :twisted: :twisted: :P
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 юни 2010 22:14

Браво на Цвети и успех на полуфинала с Зверонова!
Исторически успех за България,Пловдив и Локомотив!
:)
............................................................................................................................................................
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 29 юни 2010 22:26

Радвайте се, ние се радваме тройно повече, поради простата причина, че Цвети Пиронкова с цялата си фамилия са свързани с Локомотив Пловдив. Това момиче е пореден дар за цялата нация излязал от този клуб.

Нито с лични закачки, нито с обиди, по никакъв начин не може да се засенчи огромната гордост в черно-бял Пловдив от Цеци Пиронкова!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 29 юни 2010 22:31

Ще помоля феновете на новото сдружение Металик, да приемат истината с най - добри чувства.
Сега света се върти около ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ за тяхно съжеление!
Последна промяна от fena на 29 юни 2010 22:32, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 29 юни 2010 22:31

Дано в този скапан живот да се раждат повече такива ЦВЕТЯ , които да ни правят щастливи и карат да се чувстваме горди Българи.

mariassx
Контакти:

Мнениеот mariassx » 29 юни 2010 22:45

Присъединете се във Фейсбук фен-клуба на Цветана Пиронкова
Поканете и вашите приятели!

http://www.facebook.com/group.php?gid=131686140196146

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 29 юни 2010 22:49

Няма как да не сме горди !!!
От нашия град и нашето спортно дружество е ! Гордеем се, че момиче израсло в локомотивско семейство прославя България, така както много други са го правили.
Пием с бирата и викаме наздраве на всички ви ! Айде стига със заяжданията...

УСПЕХ, ЦВЕТИ ! УСПЕХ, БЪЛГАРИЯ
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Върни се в “Локо Пловдив”