Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор !
Никви нови отбори - Ботев е ЕДИН!!!
silver_bg написа:Никви нови отбори - Ботев е ЕДИН!!!
Ботев на Христолов
- емо73канар
- Контакти:
Пълни глупости,както казах преди време нужно е да знаем правилника на БФС по кой точки са най солените глоби,и да направим така,че СЕЛЮЮ всеки мач да има да плаща.

ivo77 написа:Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор под името Ботев,който да започне от 'В' група или зоните. Според мен само така Христолов ще се уплаши и евентуално ще продаде отбора. Спомнете си какво стана в Бургас и как изгониха Дражев(човек много напомнящ на христолов). Всички футболисти разтрогнаха с Дражевия Черноморец и за две години отидоха във 'В' група,а сегашния Черноморец си е добре. И стадиона му взеха. Въпроса е да не се дава на Христолов да стъпва на стадион Христо Ботев, и без това стадиона е на армията още. Общината да си го вземе и да го даде на новия отбор, а Христолов с неговия отбор да ходи да си играе в Крумово. Тогава да го видя какво ще прави без футболисти, и без стадион как ще играе в А група. Само така ще бъде обречен като няма да вземе и стотинка за отбора- само това заслужава !!!
Обаче в Бургас хората имат акъл и мислят и си изгониха клоуна, а тук в Пловдив се видя че няма сериозно мислещи хора, затова сме на тоя хал и ще си го гледаме Митйо още дълго време сигурно.
Това е крайна мярка но и положението си е вече крайно. На мен ми писна да чакам нещо да стане,така може да минат години още, а само за два-три сезона с един нов отбор пак ще сме в А група и ще сме фактор в нея.Сигурен съм че при новата ситуация много сериозни хора ще искат да помогнат на отбора.
Естествено всички трябва да застанем зад новия отбор и да подложим Христолов на тотална изолация,да се държим все едно не съществува !
E не!Снощи си мислех точно това и мислех днес да отворя тема с това предложение!Ама едно към едно-все едно съм го писал аз!Точно това е единственото решение и при това осъществимо.Дори в началото да играем на Плождив(за в група предполагам ще може),постепенно ще изгоним ФК"Христолов"-Крумово там където му е мястото - в село Крумово да играе.А новия,истинския Ботев,в който няма и да мирише на Селския момък,ще си вземе стадион Хр.Ботев.Гарантирам на фондацията че новия Ботев ще събере всички фенове,а христоловия ще се постараем още този полусезон да се махне от професионалния футбол.Някой по горе каза :Ботев е един!.Да един е но в момента не съществува,просто сега няма Ботев.Не осквернявайте великото име с Христоловото недоразумение ФК"Христолов"-Крумово.То няма нищо общо с Ботев Пловдив,освен името,което пък е кощунство.Сигурен съм че всички от моето поколение,които са гледали истинския Ботев са съгласни с мен.А тези от сегашното,които викат "Не ни закачайте Ботев,добре си е така,един е Ботев!"...,еми те познават само този Ботев,христоловия,мижавото селско отборче което се бори всяка година да не отпадне...Прави са буферите като ни наричат селски цирк- наистина сме един селски цирк,едно футболно недоразумение.И когато стане ясно че сделката е пропаднала окончателно,и от двете страни,тогава Фондация за спасение на Ботев трябва да възобнови съществуването на истинския Ботев като основе нов клуб,в който чобан Митьо да няма нищо общо и всички ние да застанем зад новия клуб.Това е единственото решение!Пак казвам - то е за в крайния случай,когато стане ясно че селския остава.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
емо73канар написа:Пълни глупости,както казах преди време нужно е да знаем правилника на БФС по кой точки са най солените глоби,и да направим така,че СЕЛЮЮ всеки мач да има да плаща.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Селския си ги плаща вече няколко години и хич не му пука!Ще му накривиш шапката с глоби.Той пере достатъчно за да не го вълнуват някакви глоби

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Ботев е един!!!В Пловдив има и други отбори и щом Ботев не ви интересува, спокойно можете да си изберете някой друг.Защото никой не ви задължава да се борите за СВОБОДЕН БОТЕВ!!!Ей ги на лаута имат нов собственик и отборът им ще тръгне...те там с удоволствие приемат бивши фенове на Ботев....
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Jimmy8 написа:ivo77 написа:Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор под името Ботев,който да започне от 'В' група или зоните. Според мен само така Христолов ще се уплаши и евентуално ще продаде отбора. Спомнете си какво стана в Бургас и как изгониха Дражев(човек много напомнящ на христолов). Всички футболисти разтрогнаха с Дражевия Черноморец и за две години отидоха във 'В' група,а сегашния Черноморец си е добре. И стадиона му взеха. Въпроса е да не се дава на Христолов да стъпва на стадион Христо Ботев, и без това стадиона е на армията още. Общината да си го вземе и да го даде на новия отбор, а Христолов с неговия отбор да ходи да си играе в Крумово. Тогава да го видя какво ще прави без футболисти, и без стадион как ще играе в А група. Само така ще бъде обречен като няма да вземе и стотинка за отбора- само това заслужава !!!
Обаче в Бургас хората имат акъл и мислят и си изгониха клоуна, а тук в Пловдив се видя че няма сериозно мислещи хора, затова сме на тоя хал и ще си го гледаме Митйо още дълго време сигурно.
Това е крайна мярка но и положението си е вече крайно. На мен ми писна да чакам нещо да стане,така може да минат години още, а само за два-три сезона с един нов отбор пак ще сме в А група и ще сме фактор в нея.Сигурен съм че при новата ситуация много сериозни хора ще искат да помогнат на отбора.
Естествено всички трябва да застанем зад новия отбор и да подложим Христолов на тотална изолация,да се държим все едно не съществува !
E не!Снощи си мислех точно това и мислех днес да отворя тема с това предложение!Ама едно към едно-все едно съм го писал аз!Точно това е единственото решение и при това осъществимо.Дори в началото да играем на Плождив(за в група предполагам ще може),постепенно ще изгоним ФК"Христолов"-Крумово там където му е мястото - в село Крумово да играе.А новия,истинския Ботев,в който няма и да мирише на Селския момък,ще си вземе стадион Хр.Ботев.Гарантирам на фондацията че новия Ботев ще събере всички фенове,а христоловия ще се постараем още този полусезон да се махне от професионалния футбол.Някой по горе каза :Ботев е един!.Да един е но в момента не съществува,просто сега няма Ботев.Не осквернявайте великото име с Христоловото недоразумение ФК"Христолов"-Крумово.То няма нищо общо с Ботев Пловдив,освен името,което пък е кощунство.Сигурен съм че всички от моето поколение,които са гледали истинския Ботев са съгласни с мен.А тези от сегашното,които викат "Не ни закачайте Ботев,добре си е така,един е Ботев!"...,еми те познават само този Ботев,христоловия,мижавото селско отборче което се бори всяка година да не отпадне...Прави са буферите като ни наричат селски цирк- наистина сме един селски цирк,едно футболно недоразумение.И когато стане ясно че сделката е пропаднала окончателно,и от двете страни,тогава Фондация за спасение на Ботев трябва да възобнови съществуването на истинския Ботев като основе нов клуб,в който чобан Митьо да няма нищо общо и всички ние да застанем зад новия клуб.Това е единственото решение!Пак казвам - то е за в крайния случай,когато стане ясно че селския остава.
Хахаха ... колко съм се смял като съм чел всичко това ... с вуйчо ми си говорихме за абсолютно същия вариант снощи ... безкрайна е обичта на феновете на Ботев ... безкрайна е !
Абсолютно подкрепям идеята , но каква година ще се водим ... 2009

silver_bg написа:Никви нови отбори - Ботев е ЕДИН!!!
Пламене ,не е така бе ! В момента Ботев не съществува. В момента има едно подобие на отбор ,но това не е нашия БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

Братя да се обединим под един нов отбор за благото на Ботев !!! Да загърбим селската мастия завинаги !!! Казвам ви, това ще го довърши !!! Който има връзки с фондацията да им подхвърли идеята. Няма за какво да съжаляваме, в момента не ни чака нищо добро в А група, след два три сезона ще се върнем по силни от всякога.
ivo77 написа:Братя да се обединим под един нов отбор за благото на Ботев !!! Да загърбим селската мастия завинаги !!! Казвам ви, това ще го довърши !!! Който има връзки с фондацията да им подхвърли идеята. Няма за какво да съжаляваме, в момента не ни чака нищо добро в А група, след два три сезона ще се върнем по силни от всякога.
+ това гостуванията ще ни бъдат наблизко в региона