Основаха фондация "Бъдеще за Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Re: ОТНОСНО ФОНДАЦИЯТА

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 13:41

ИВАН77 написа:
botev.pl написа:Имам големи опасения, че Булмикс - 97 ООД ще се опитва да източва фондацията, защото има много начини... А дори като собственици на Ботев

При положение че другите фирми са големи незнам как ще го допуснат това,но тогава след като ти като гражданин си разбрал това защо такава организация с толкова кадърни хора да не е стигнала до тези неща и да елиминира фирмата докато не е прояла фондацията

Сам си отговори на този въпрос. Кой купува футболните отбори в България? Това го знае вкяко хлапе, както се казва... Има много примери за това от доста година насам.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 13:42

Един ден ще си спомниш за това, което си говорим в момента. Помни ми думата. Жалко за Ботев и многобройните фенове.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

ИВАН77
Контакти:

Мнениеот ИВАН77 » 24 дек 2008 13:56

botev.pl написа:
ИВАН77 написа:
botev.pl написа:Имам големи опасения, че Булмикс - 97 ООД ще се опитва да източва фондацията, защото има много начини... А дори като собственици на Ботев

При положение че другите фирми са големи незнам как ще го допуснат това,но тогава след като ти като гражданин си разбрал това защо такава организация с толкова кадърни хора да не е стигнала до тези неща и да елиминира фирмата докато не е прояла фондацията

Сам си отговори на този въпрос. Кой купува футболните отбори в България? Това го знае вкяко хлапе, както се казва... Има много примери за това от доста година насам.

Е тва кой купува отборите в България е ясно
Исках да кажа че трява да се избере по малкото зло
Все пак фондацията са ботевисти и мислят за Ботев Пловдив като за светиня докато другите повече ще мислят за своите облаги
Нали в крайна сметка всички искаме Ботев да върви нагоре

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 14:17

ИВАН77 написа:Е тва кой купува отборите в България е ясно
Исках да кажа че трява да се избере по малкото зло
Все пак фондацията са ботевисти и мислят за Ботев Пловдив като за светиня докато другите повече ще мислят за своите облаги
Нали в крайна сметка всички искаме Ботев да върви нагоре

Само, че във фондацията има и такива, които не са Ботевисти. Това ще стане ясно на по късен етап, когато вече може да бъде късно. И да не стане един ден: Ела зло, че без тебе още по-зло. Ти не познаваш един от собствениците на Булмикс-97 ООД. Така, че... не ми се мисли...
Нито съм за Селския, нито за Фондацията, нямам обаче мнение за Кръстева...Но за хората, които са във Фондацията имам не само едно на ум. Страх ме е, че Ботев един ден ще бъде довършен /затрит/. Това е.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

ИВАН77
Контакти:

Мнениеот ИВАН77 » 24 дек 2008 14:24

botev.pl написа:Страх ме е, че Ботев един ден ще бъде довършен /затрит/. Това е.

Недей така де.Даже не си го помисляй
САМО БОТЕВ

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 24 дек 2008 14:37

ИВАН77 написа:
botev.pl написа:Страх ме е, че Ботев един ден ще бъде довършен /затрит/. Това е.

Недей така де.Даже не си го помисляй
САМО БОТЕВ

Не е възможно, това е обор с 100-годишна традиция :(

С най-верните фенове в България.

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 14:40

ИВАН77 написа:Като при сельо неможе да стане никога.
Даже и да има някоя фирма както казваш(не се и съмнявам и аз се занимавам със строителство)тя ще отпадне от фондацията просто щото няма да е едноличен собственик и другите фирми няма да е траят

Въпросът е в това, че както е в повечето фондации свестните си тръгват /обидени и разочаровани/, а мръсниците и далавераджийте остават.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор !

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 03:22

Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор под името Ботев,който да започне от 'В' група или зоните. Според мен само така Христолов ще се уплаши и евентуално ще продаде отбора. Спомнете си какво стана в Бургас и как изгониха Дражев(човек много напомнящ на христолов). Всички футболисти разтрогнаха с Дражевия Черноморец и за две години отидоха във 'В' група,а сегашния Черноморец си е добре. И стадиона му взеха. Въпроса е да не се дава на Христолов да стъпва на стадион Христо Ботев, и без това стадиона е на армията още. Общината да си го вземе и да го даде на новия отбор, а Христолов с неговия отбор да ходи да си играе в Крумово. Тогава да го видя какво ще прави без футболисти, и без стадион как ще играе в А група. Само така ще бъде обречен като няма да вземе и стотинка за отбора- само това заслужава !!!
Обаче в Бургас хората имат акъл и мислят и си изгониха клоуна, а тук в Пловдив се видя че няма сериозно мислещи хора, затова сме на тоя хал и ще си го гледаме Митйо още дълго време сигурно.
Това е крайна мярка но и положението си е вече крайно. На мен ми писна да чакам нещо да стане,така може да минат години още, а само за два-три сезона с един нов отбор пак ще сме в А група и ще сме фактор в нея.Сигурен съм че при новата ситуация много сериозни хора ще искат да помогнат на отбора.
Естествено всички трябва да застанем зад новия отбор и да подложим Христолов на тотална изолация,да се държим все едно не съществува !

fenom3n

Re: Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор !

Мнениеот fenom3n » 16 яну 2009 03:45

И къде ще играе мачовете си новият Ботев :lol: на Лаута? ако ви приютят.Какво не му харествате на Селския?В А група си играете има пари не е без да няма, можеше да не сте в А група ако не беше Христолов

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Фондацията за спасение на Ботев да регистрира нов отбор !

Мнениеот ivo77 » 16 яну 2009 03:54

fenom3n написа:И къде ще играе мачовете си новият Ботев :lol: на Лаута? ако ви приютят.Какво не му харествате на Селския?В А група си играете има пари не е без да няма, можеше да не сте в А група ако не беше Христолов

Новият Ботев ще си играе на стадион Ботев, а Христоловия - в Крумово.

Върни се в “Ботев”