Дочев: Аз съм треньор на Байерн от България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Дочев: Аз съм треньор на Байерн от България

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 29 юни 2010 17:36

viroglav написа:ЦСКА е най - големия отбор в България , факт ... ЦСКА е създаден от българската армия и е нейния символ , факт. Най - обичания и най - успелия български отбор , факт ... Всичко друго е плод на пропаганда. Отборът на мечтателите е един най - обикновен комунистически клуб , управляван все още от комунисти и агенти на ДС , факт. Добутват го с уговорени мачове до шампионски титли , факт. От БФС му помагат активно да краде футболисти от другите отбори , факт. Натискат отбори , като Локомотив Сф. да им преотстъпва мястото си в ЕКТ , факт. Крадът лиценза за ШЛ на отбора шампион , за да участва галеника на БКП незаслужено в най - престижния футболен турнир в Европа , факт ... Всички се сещате кой е този отбор , не е нужно да ви даваме жокери ... 8-)

ЦДНА е най-крадливия,КОМУНИСТИЧЕСКИ клуб в света-ФАКТ!!!Той не е армейски,защото армията е на целия народ,а не на един клуб!Този клуб е срам за България,защото тероризира футбола и спорта ни повече от 45 години!Този клуб е историческа отживелица и мисля ,че сега е момента боклукчиите,които са му собственици ,да го пратят на боклука!Призовавам ги да направят билетите 1948лв. да видим тогава колко са феновете на панчаревската комунистическа грешка!? :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 юни 2010 17:42

Радващо е,че Дочев се опитва да рекламира българския футбол,лично аз адмирирам подобни действия ;) Единственото,което не ми се понрави е,че сравнява ЦСКА с един от 5-те най-велики отбора за всичи времена-Байерн М :roll:

vencivaleri1951
Контакти:

Мнениеот vencivaleri1951 » 29 юни 2010 17:57

Какво е казал не така, разбира се исторически погледнато. Най титолувания Бълг филм, участник на два полуфинала на КЕШ/единия с Байрен/ и един на КНК. Два или три пъти сме мачкали Байрен у нас, Борусия също, Баер сме отстранявали в ЛЕ

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 18:19

Човека го е казал в прав текст ... ЦСКА за България е това , което е Байерн М. за Германия ... Няма нищо преиначено и двусмислено казано. Това е историческата истина , която някои искат да пренебрегнат и да използват за собствени цели ... Фактите са си факти и никой не може да ги пренаписва за собствена изгода ... Историята е една , няма втора , трета , пета ... Тя не се пренаписва , защото на някой не му изнася да е такава , каквато е ... Историята е постоянна и непроменлива величина. За другото питайте тези , които я омаскаряват и се опитват да я представят в светлина такава , каквато им е нужна , за да си избиват историческите комплекси. Тези , които се занимават с това са тъмни личности , ограбили хората през последните двайсет години. Те са бивши и настоящи агенти на ДС , бивши и настоящи комунистически кадри , хора , които се гордеят с това , че и до ден днешен крадат и унищожават българското у българите ... ЦСКА е бил , е , и ще бъде носителя на морала в обществото. ЦСКА е пазителя на чистото и неопетнено име на българската армия ... ЦСКА е отбора на всички , които се чувстват българи и искат България да пребъде във времето , въпреки душманите си ... ЦСКА това е България !

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 юни 2010 18:24

OBI4AM LEVSKI написа:
viroglav написа:ЦСКА е най - големия отбор в България , факт ... ЦСКА е създаден от българската армия и е нейния символ , факт. Най - обичания и най - успелия български отбор , факт ... Всичко друго е плод на пропаганда. Отборът на мечтателите е един най - обикновен комунистически клуб , управляван все още от комунисти и агенти на ДС , факт. Добутват го с уговорени мачове до шампионски титли , факт. От БФС му помагат активно да краде футболисти от другите отбори , факт. Натискат отбори , като Локомотив Сф. да им преотстъпва мястото си в ЕКТ , факт. Крадът лиценза за ШЛ на отбора шампион , за да участва галеника на БКП незаслужено в най - престижния футболен турнир в Европа , факт ... Всички се сещате кой е този отбор , не е нужно да ви даваме жокери ... 8-)

ЦДНА е най-крадливия,КОМУНИСТИЧЕСКИ клуб в света-ФАКТ!!!Той не е армейски,защото армията е на целия народ,а не на един клуб!Този клуб е срам за България,защото тероризира футбола и спорта ни повече от 45 години!Този клуб е историческа отживелица и мисля ,че сега е момента боклукчиите,които са му собственици ,да го пратят на боклука!Призовавам ги да направят билетите 1948лв. да видим тогава колко са феновете на панчаревската комунистическа грешка!? :lol:

Абе по-големи комунисти и завистливци от ВАС май няма, ти живял ли си по онова време та знаеш толкова много, бил ли си част времето в което ЦСКА е крал и прочие или си слушал глупостите на някой сбъркан твой роднина, който е ЛУД лефскар и с това си закърмен бе дришльо, ходи си избивай комплексите другаде не тук, мършо говежда.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 29 юни 2010 18:37

Човека го е казал в прав текст ... ЦСКА за България е това , което е Байерн М. за Германия ...
Или се правите на луди че не го разбирате,или сте тъпи и наистина не го разбирате.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 юни 2010 18:58

Е да де, ама Байерн май не са отроче на немската комунистическа партия, нали? :oops:
ЦСКА е примерно като Партизан,като Стяуа, като ЦСКА Москва... шиптери, цигани, комунисти
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 юни 2010 19:02

rsk написа:Е да де, ама Байерн май не са отроче на немската комунистическа партия, нали? :oops:
ЦСКА е примерно като Партизан,като Стяуа, като ЦСКА Москва... шиптери, цигани, комунисти

Ето , и тебе пропагандата на Бай Ганьо и медиите на турчина Ахмед Доган са те облъчили ... ЦСКА е създаден от българската армия ... Комунистите са други , те са в Подуене , за да бъдем по - точни. Там са и шиптерите , циганите и агентите на ДС ... Млад си , има време ... ще осъзнаеш истината и ще прогледнеш ... ;)

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 29 юни 2010 19:08

viroglav написа:
rsk написа:Е да де, ама Байерн май не са отроче на немската комунистическа партия, нали? :oops:

Ето , и тебе пропагандата на Бай Ганьо и медиите на турчина Ахмед Доган са те облъчили ... ЦСКА е създаден от българската армия ... Комунистите са други , те са в Подуене , за да бъдем по - точни. Там са и шиптерите , циганите и агентите на ДС ... Млад си , има време ... ще осъзнаеш истината и ще прогледнеш ... ;)

ЦСКА не е създаден от армията!Българската армия е създадена след Освобождението-1879г.,а ЦДНА-1948-СЛЕД КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПРЕВРАТ!Всеки грамотен човек може да сметне 2+2 на колко е равно!...

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 29 юни 2010 19:14

Няма се плашите ! Колко да стои тоя в цска ? Има няма до три месеца. Тройчо Младенов чака на линия ... :) в края на октомври пак е на Панчарево :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Върни се в “ЦСКА”