Kerer написа:turbogena написа:Той си мисли ,че още е в Германия![]()
А Ясен Петров е треньора на Барселона от България
Което прави автоматично дербито Барселона - Байерн

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
OBI4AM LEVSKI написа: да е създаден от Германската комунистическа партия например,да е КРАЛ играчи на "Шалке","Вердер" и др....
Исперих написа:Kerer написа:turbogena написа:Той си мисли ,че още е в Германия![]()
Не съм чувал Барселона да е клуб на БКП като Левски?
Яшар може да е нещо, но определено не е на Барселона!
JohnnieWalker написа: Фен на отбора на комунягите и вика на другите комунисти
Исперих написа:JohnnieWalker написа: Фен на отбора на комунягите и вика на другите комунисти
Не съм фен на Левски, затова не съм фен и на комунизма.
Виж, обаче ако ти обичаш Сталин значи си фен на клуба който го прави свой член, а това е само един клуб- Левски Подуене.
OBI4AM LEVSKI написа:Горкото момче,все още си мисли,че лъже мангалите от"Надежда"!Аз не съм чувал "Байерн" да е създаден от Германската комунистическа партия например,да е КРАЛ играчи на "Шалке","Вердер" и др....Не съм чувал Панчаревци да имат 3 пъти КЕШ и една Шампионска лига...Така че сравнения като тези са обясними само по един начин след загуба от "Интер",но не Милано,а Баку-Павката отчаяно пробва да спечели с празни приказки феновете,щото май по друг начин няма как!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта