Христо Златински вече е играч на Локо Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Христо Златински вече е играч на Локо Пловдив!

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 юни 2010 16:48

Пловдив1926 написа:Ванко, и с него ли си пиеш ракията, че знаеш колко е обиден...

Не е нужно да си пиеш ракията с някого за да имаш правилно мнение за него!
За Писаров си личи от отношението му към Локомотив Пловдив в интервютата, които даваше за медиите!

Цитатът твое мнение ли е или го мислихте една дузина?!
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 29 юни 2010 16:59, променено общо 1 път.
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 юни 2010 16:53

На мен ми се искаше Искрен да остане. Рядко съм виждал футболист да се раздава така. Поне съм сигурен, че Ицето няма да остане по назад. Добре дошъл у дома, Ице.

lachezerati
Контакти:

Мнениеот lachezerati » 29 юни 2010 17:20

Според скромното ми мнение Локото губи от този трансфер...А доколкото Писара е дребен и не може да се бори,да ви кажа само че той е бил ръгбист и доста по-здрави и силни не са го отнасяли така че.... иначе успех на Локото дано отиде кадето му е мястото в Европа!!! :)

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 29 юни 2010 17:32

Златински е с две класи над Писаров,браво .Много съм доволен, страшен удар!!!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 29 юни 2010 18:19

lachezerati написа:Според скромното ми мнение Локото губи от този трансфер...А доколкото Писара е дребен и не може да се бори,да ви кажа само че той е бил ръгбист и доста по-здрави и силни не са го отнасяли така че.... иначе успех на Локото дано отиде кадето му е мястото в Европа!!! :)

ХАХА ти ме разби,виждал ли си ръгбис на живо ,да е жив и здрав писарчето но го гледах в локото и не ми хареса,нека се развива момчето а ицо е голям и ще се разгърне в пловдив
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

lachezerati
Контакти:

Мнениеот lachezerati » 29 юни 2010 18:42

puf-paf написа:
lachezerati написа:Според скромното ми мнение Локото губи от този трансфер...А доколкото Писара е дребен и не може да се бори,да ви кажа само че той е бил ръгбист и доста по-здрави и силни не са го отнасяли така че.... иначе успех на Локото дано отиде кадето му е мястото в Европа!!! :)

ХАХА ти ме разби,виждал ли си ръгбис на живо ,да е жив и здрав писарчето но го гледах в локото и не ми хареса,нека се развива момчето а ицо е голям и ще се разгърне в пловдив

Да виждам брат ми всеки ден...и наистина е бил ръгбист даже капитан на младежкия национален отбор..... :) Е и на Ицо му желая жсичко най дано направи запомнящт сезон!!! :)

3m0
Контакти:

Мнениеот 3m0 » 29 юни 2010 19:16

Успех и на двамата!На мен ми се искаше и Хеслера да остане и от ръководството опитаха всичко,но явно е било невъзможно.Ицо си е класа и беше готов за националния преди 3 години.Сигурен съм ,че ще се раздаде на 100% за отбора и ще ни помогне много през новия сезон!

Върни се в “Локо Пловдив”