Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ЕХ МИТЕ МИТЕЕЕ МИТЕ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 яну 2009 21:55

kishe написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:интересно ми е тарторите кво ще кажат???

незнам какво ще кажат тарторите ама си мисля че не само тарторите трябва да дават идеи и акъли ако някой има идея да е споделя пък тогава тарторите да действат и да организират фракцийте,да си призная честно на мен друго освен вандалски акции друго не ми идва на акъла пък и това не струва така настройваме общественото мнение срещу нас а ако вандалските акци са насощени срещу селската мастия тогава друг недоволен освен него няма да има.

нека да се организира няква среща за по крайни и сериозни и да решаваме кво ше прайм

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 15 яну 2009 21:59

Don Rumen написа:вчера даже полицая ми се подиграваше, вика това ли ви беше протеста.

Брат какво очакваш от протест който се провежда по средата на работната седмица?
На първите протести бях, на втория пътувах 300 км зая да присъствам, но пак не съжалявах макар че пак бяхме малко.
Обаче на протест по средата на работната седмица - не можеш да очакваш повече от 100 човека - то ако искате да го бяхме направили на 31 декември от 23:30!

иначе - В група е решението според мен!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 15 яну 2009 22:00

kishe написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:интересно ми е тарторите кво ще кажат???

незнам какво ще кажат тарторите ама си мисля че не само тарторите трябва да дават идеи и акъли ако някой има идея да е споделя пък тогава тарторите да действат и да организират фракцийте,да си призная честно на мен друго освен вандалски акции друго не ми идва на акъла пък и това не струва така настройваме общественото мнение срещу нас а ако вандалските акци са насощени срещу селската мастия тогава друг недоволен освен него няма да има.

Ако ще се организират вандалщини,то трябва да са само и единствено срещу имуществото на Селския! Тоя човек освен парите нищо друго не го вълнува! Трябва да му разбием къщата, Авиотехника, складове,офиси , коли всичко! Само ,че тея неща не се говорят по форумите майна..
Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 15 яну 2009 22:26

kishe написа:аз никаде не съм го срещал този идиот в града та да го из1акват там хора напримерно,вижте вчера цска-рите намазали лупи с лайна ама той отвреме навремв се вяаства на стадиона ама тази мастия незнам каде може да го засечем.когато му запалиха ресторанта прочетох че обиал там да си пие кафето често вечерял там ама сега е късно

Сега ми идва една идея :idea: нали утре сельо ще раздава заплати на игачите :twisted:

бул.Източен 10 там можем да го срещнем :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 яну 2009 22:31

Ти под "раздаване на заплати" - да не си представяш ,че лично Селския ще плющи банкноти пред опашка от футболисти ? :D Абе като ви чета инфантилните мнения , мисля че Селския ще изкара поне още 30 години... :evil:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 15 яну 2009 22:33

vhpvhp написа:Ти под "раздаване на заплати" - да не си представяш ,че лично Селския ще плющи банкноти пред опашка от футболисти ? :D Абе като ви чета инфантилните мнения , мисля че Селския ще изкара поне още 30 години... :evil:

Нали трябва да ги донесе парите поне :idea:

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 яну 2009 22:41

Един съвет. :arrow: Тука пишат няколко десетки жълти фена ,отчаяни , и вече всеки ден пущат по 2-3 нови теми ,в които дъвчат едно и също. И заплашват ли , заплашват Селския... Жалка работа. По-добре , имате си никнейми ,зад тях има мейли. Вземете си разменете координати по мейла , па се съберете , па измислете нещо... :evil: Пък не го разправяйте из Интернет ,ами го реализирайте тихомълком. :!:

maina

Мнениеот maina » 15 яну 2009 22:47

vhpvhp написа:Един съвет. :arrow: Тука пишат няколко десетки жълти фена ,отчаяни , и вече всеки ден пущат по 2-3 нови теми ,в които дъвчат едно и също. И заплашват ли , заплашват Селския... Жалка работа. По-добре , имате си никнейми ,зад тях има мейли. Вземете си разменете координати по мейла , па се съберете , па измислете нещо... :evil: Пък не го разправяйте из Интернет ,ами го реализирайте тихомълком. :!:

Подтикване към убийство е подсъдимо , ние не сме убийци(за разлика от софийските полицаи)...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 яну 2009 22:54

vhpvhp ще ти отговоря ясно и точно , това е форум и всеки може да си пише каквото си иска ,всеки носи сам за себе си отговорност за думите ,а на теб като не ти е приятно тук има други форуми ............. и аз не одобрявам тези 1500 теми но си права пас и не ми пука ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 яну 2009 23:00

maina написа:
vhpvhp написа:Един съвет. :arrow: Тука пишат няколко десетки жълти фена ,отчаяни , и вече всеки ден пущат по 2-3 нови теми ,в които дъвчат едно и също. И заплашват ли , заплашват Селския... Жалка работа. По-добре , имате си никнейми ,зад тях има мейли. Вземете си разменете координати по мейла , па се съберете , па измислете нещо... :evil: Пък не го разправяйте из Интернет ,ами го реализирайте тихомълком. :!:

Подтикване към убийство е подсъдимо , ние не сме убийци(за разлика от софийските полицаи)...
Кой пък те подтиква към убийство ,уе !? :o Вие сте ненормални, бах ти болното въображение ! Хем говорите за "вандализми" , хем пък ви се привиждат убийства ... Форумни бабаити. 8-)

Върни се в “Архив”