Уимбълдън - 1/4 финал: Ц. Пиронкова - В. Уилиамс
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- venci_1913
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: ДАВАЙ ЦЕЦИ
Срещата започна равностойно и в първите четири гейма двете тенисистки успяха да вземат подаванията си без особен проблем – 2:2. В петия гейм бе първата критична точка за Цеци, която изостана с 15-40, но съумя да спаси двата брейкбола на Уилямс и обърна резултата за 3:2. В следващата част след две равенства при 40-40, Пиронкова стигна до точка за пробив след двойна грешка на Уилямс и след нов аут на американката нашата първа ракета направи първия брейк в мача – 4:2. В следващата част българката затвърди пробива си след два хубави уинъра и няколко грешки на петкратната шампионка. В осмия гейм Цвети стигна до цели три сетбола, след като получи два подаръка от Винъс, която направи две двойни грешки, но американката показа характер и изравни за 40-40. Все пак Пиронкова стигна до четвърта топка за спечелване на сета и след страхотен минаващ удар приключи първата част, стигайки до успеха с 6:2.
източник: http://..net/?p=58066
източник: http://..net/?p=58066
-
- Контакти:
Re: Уимбълдън - 1/4 финал: Ц. Пиронкова - В. Уилиамс
Blue_Girl написа:soldierflag написа:Малко извън темата. При 5-те поредни грешки на сервиз на Уилиамс, когато дадоха баща й. Забелязахте ли какво пишеше на джоба на ризата му?
не видях.
Какво пишеше?
Jehova
My God

-
Ами направо си я мачка на'ща ....
И то, не толкова игрово .... колкото психически ! ...
Тая ( Винъс ) .... съм и гледал доста мачове .... и винаги се изнервя, когато не и тръгне !
Това е шанса на Цвети !
Сега е много важно, след спечеления сет, Цвети да не и даде да пробие в този 1 гейм !
Ето .... нашата повежда и във втория сет !
П. п.
Още вчера споделих, че имам много добро предчувствие за днешния двубой !

И то, не толкова игрово .... колкото психически ! ...

Тая ( Винъс ) .... съм и гледал доста мачове .... и винаги се изнервя, когато не и тръгне !
Това е шанса на Цвети !
Сега е много важно, след спечеления сет, Цвети да не и даде да пробие в този 1 гейм !
Ето .... нашата повежда и във втория сет !
П. п.
Още вчера споделих, че имам много добро предчувствие за днешния двубой !
Цвети кърти просто,уникална е,давай Цвети не и се давай на тая,вземи и само още един сет.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
- venci_1913
- Контакти:
Тая печка не може ли да играе с мъжете ,бе?
Славия София
- rebelheartous
- Контакти:
Не че Цвети играе уникално, просто Винъс е трагична до момента. Тва да не си вкараш сервиса 6 поредни пъти в края на първия сет... 

Цвети негърката мачка,мачка
))))))))

PFC Litex написа:2 от 3 сета ли се играе Уимбълдън при жените?
Мисля че да.
-
- Контакти:
А Уилиамс пъшка все едно са й завряли 5 вибратора в ш*ндата и 3 в г*за + 1 брой love balls.