Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Boksiorcheto » 29 юни 2010 09:31

smallmouse написа:В много от мненията,които чета тук пише-той е голяма звезда,но за да дойде при нас все нещо трябва да му има: или е дебел,или стар или другаде не го искат.Накратко казано,ние не се харесваме,не струваме нещо особено и затова на тези,които идват при нас нещо не би трябвало да им е в ред.Това е пълна комплексарщина,за жалост типична за българина.Не трябва ли всички фенове в бг първенстото да се зарадваме,че изобщо звезда от подобен клас е решила да играе при нас ? А защо е решил Жардел да дойде именно при нас в Черно море,а не другаде? Той си го каза ,за да стане с нас шампион на България.Може ли човек като него преминал през подобни драматични възходи и падения да дойде при нас само ,защото не е във форма,а иска да изкара малко пари, или да си походи по плажове и дискотеки? Всеки има победи и поражения,но този човек е роден победител и нищо чудно да ни е избрал,защото и ние сме същите ,само дето не сме го разбрали още...за разлика от някои други фенове,които усещат и затова ни плюят... Има ли друг бг отбор ,който да играе като равен с Псв и Щутгарт? Или просто това е отговора на съдбата,която иска да компенсира несполуките които ни споходиха,заради недостигащите ни късмет и самочуствие..

Пич,само мога да ти кажа ПОКЛОН! Много компетентно мнение! С кеф го прочетох! Трябва да си променим робският манталитет ако искаме въобще да имаме държава и футбол! Ако имаш път към Пловдив пиши да те черпя няколко бири ;)!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 юни 2010 09:34

Кривия?Ами нали този крив дето ни носил на гърба си е при вас?Колко мача записа като титуляр?Нали е звезда?С него в отбора май почти изтървахте Лига Европа?Ако не беше полягането на Гигов,оставхте в миманса.Значи Кривото не е чак толкова право колкото се мъчите да го изкарате.Вярно е че помогна на отбора,както се надяваме да помогне и Жардел.Но да сравняваме двамата,просто е НЕМИСЛИМО!Ако някой тръгне да сравнява Любо,Краси,Ицо с Жардел,ще го разбера.Звезди от еднаква орбита.Но Кривчо,Гарба,Беноа...някак си не се връзват нещата.Хеле пък тези новите дето ги взехте.Гарата,Щърка,онези в ЦСКА/не им знам имената,което говори достатъчно/.Просто кажете едно честито момчета.Недейте да плюете/някои от вас/а се радвайте че Български отбор е докарал такава звезда в нашето първенство.И с ръка на сърцето отговорете на следния въпрос.Ако беше дошъл в Левски,така ли щяха да реагират медиите?Щеше да има вой до небесата,дитирамби в чест на Батков и Гонзо,щяха да се правят метани на Бащицата.Чета какво пишат истинските фенове на играта от Пловдив,Ловеч,Загоре...и се радват,както се радвам аз,защото обичат фубола.Нека всички нормални фенове се радваме на този трансфер.А останалите...те си знаят!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 29 юни 2010 09:38

Аз вчера направих ли си кефа да го видя на живо на Тича-ами направих го и тепърва ще го правя,така че въобще не се вълнувам от "разни индивиди" кой какво си пише,местя си го в другия крачол и гледам напред :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 29 юни 2010 09:39

Veso1913 написа:А останалите...те си знаят!

Ами останалите там от където са излезли ...

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 юни 2010 09:40

thebully написа:Аз вчера направих ли си кефа да го видя на живо на Тича-ами направих го и тепърва ще го правя,така че въобще не се вълнувам от "разни индивиди" кой какво си пише,местя си го в другия крачол и гледам напред :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Еми така е пич! Ние не може да спим от кеф,че идва такъв играч в БЪЛГАРИЯ,а шопите не могат да спят от злоба и завист :lol: :lol: :lol: . Ама аз се пукам от кеф,че е именно в Черно море,а не в някой шопски отбор :lol: . Направо се пукам от кеф!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 29 юни 2010 09:54

Boksiorcheto написа:
thebully написа:Аз вчера направих ли си кефа да го видя на живо на Тича-ами направих го и тепърва ще го правя,така че въобще не се вълнувам от "разни индивиди" кой какво си пише,местя си го в другия крачол и гледам напред :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Еми така е пич! Ние не може да спим от кеф,че идва такъв играч в БЪЛГАРИЯ,а шопите не могат да спят от злоба и завист :lol: :lol: :lol: . Ама аз се пукам от кеф,че е именно в Черно море,а не в някой шопски отбор :lol: . Направо се пукам от кеф!

Така е,ама на някой по-трудно им увират главите,явно не им понася въздуха от Витоша пс:Та по темата -нямам какво да кажа повече,сега като си превъртам лентата на камерата от вчера отново и отново още по голям КЕФ ми става,евала на ръководството че докараха футболист от такъв голям калибър в Черно Море,друго на този етап не ме интерисува(невиждам какво повече му трябва на един фен за да е щастлив,а ние сме точно такива в момента) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 29 юни 2010 10:28

Направи ми впечатление едно нещо, което написа .Весо 1913 > много е прав
Става дума за отразяването на новината в медиите . Мога да говоря за т. нар. Национални телевизии, защото от тях имам впечатление. Наистина новината беше супер вяло загатната , не бих казал даже и съобщена. Наистина , ако това се беше случило в софийски отбор, щяха да ни продънят ушите, щеше да има всенародни веселия и може би щяха да го обявят почивен ден ..

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 29 юни 2010 10:40

Споко, къде ще ходят като почне да им пълни кошниците?
Последна промяна от ЧерноМореВарна на 29 юни 2010 10:51, променено общо 1 път.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 29 юни 2010 10:47

Браво на феновете от Пловдив нека задружно да съсипем Софийските уроди ,а после ще си разпределим титли и купи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 юни 2010 11:49

irko_petkov написа:Браво на феновете от Пловдив нека задружно да съсипем Софийските уроди ,а после ще си разпределим титли и купи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Моряци,аз викам тази година единият трофей да е на морето,а другият да е в Пловдив ;). Какво ще кажете :P ?

Върни се в “Черно море”