Нигерийски халф с немски паспорт се присъедини към пловдивчани
Локомотив проведе първата си тренировка в Банско в понеделник вечерта. Пловдивчани потеглиха в 10.00 ч. сутринта и малко по-късно се установиха в до болка познатия им и от предишни години комплекс "Пири" край курортното градче.
Клубният автобус бе посрещнат лично от президентът Константин Динев, който добави към групата на Христо Бонев-Зума и негерийски футболист Адебовале Огунгбуре, притежаващ немски паспорт. Чернокожият халф бе доведен лично от мениджъра Венци Митов, според който футболиста има мачове в Нюрнберг и Енерги (Котбус), а за последно бил ритал в Кикерс (Офенбах).
В следващите часове се очаква финализиране на сделка между пловдивския и софийският Локомотив, за замяна на Искрен Писаров с Христо Златински. Първият така и не престигна в комплекс "Пири" с пловдивчани, а Златински си събра багажа от от лагера на столичани, който също се провежда в Банско.
http://lportala.net/news/1922.html
КОКО ДИНЕВ ПОСРЕЩНА ЛОКО В БАНСКО!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Re: КОКО ДИНЕВ ПОСРЕЩНА ЛОКО В БАНСКО!
Дано да стане работата с Ицо Златински.
Само един нападател ни трябва и отбора е супер.
Само един нападател ни трябва и отбора е супер.
Последна промяна от L_P_F_C 1936 на 29 юни 2010 07:52, променено общо 1 път.
Ето видео за Нигериеца - ADEBOWALE OGUNGBURE
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o7qEyQWHc9c&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o7qEyQWHc9c&feature=related[/youtube]

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- Boksiorcheto
Играйте за нас,а ние ще се бием за вас
! Нигериеца е супер! Много,много класен халф на истина. Направи ми страхотно впечатление. Дано се окаже толкова добър,защото Локомотив има нужда точно от такъв тип играч в средата на терена! Само едно ме притеснява. Не станаха ли много халфовете,майна? Мисля,че имаме нужда от 1-2 здрави тарана или по-добре да налагаме малкият Рангел Абушев. Мисля,че той си е нападател,но е много дребен
. С тези халфове ако имахме един,като Гаррата,който да е толкова мощен физически и да вкарва така - може и шампиони да станем.
Успех,машини!
ВИНАГИ С ВАС!
ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ГРОБ!
И НАПИСАЛА С МОЛИВ.....?!?!

Успех,машини!
ВИНАГИ С ВАС!
ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ГРОБ!
И НАПИСАЛА С МОЛИВ.....?!?!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
.......ЛО-КО-МО-ТИИИВ!
Мисля си,че Коко Динев ще се погрижи да намери мощен централен нападател. И тогава вече няма кой да ни спре.
Мисля си,че Коко Динев ще се погрижи да намери мощен централен нападател. И тогава вече няма кой да ни спре.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- Boksiorcheto
fena написа:.......ЛО-КО-МО-ТИИИВ!
Ах колко е хубаво да си от Локомотив Пловдив

Само....?!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
ЛОКОООООО !
Най-много от всичко се радвам на КОКО ДИНЕВ - досега сме нямали такъв Президент, който да обича толкова много футбола и така да милее за клуба.Възхищавам се на усърдието, с което Коко работи за клуба.Прави ми впечатление, че денонощтно е в течение на всичко, което става с отбора!Имам чувството, че и докато спи работи за нас.
На всяка цена Коко трябва да доведе 2-ма класни нападатели!Винаги в нападение сме страдали най-много, тъй като създаваме много положения за гол, но ни е липсвал нападател, който умее да бележи.Здравко не може да изкара цял мач, а Рангел Абушев е много млад и не знам дали ще издържи на напрежението.Иначе на Абушев трябва да му се дава шанс - момчето е много борбено и винаги играе с хъс и спротна злоба.Когато играеше във "Вихрен" бележише често!!!
Най-много от всичко се радвам на КОКО ДИНЕВ - досега сме нямали такъв Президент, който да обича толкова много футбола и така да милее за клуба.Възхищавам се на усърдието, с което Коко работи за клуба.Прави ми впечатление, че денонощтно е в течение на всичко, което става с отбора!Имам чувството, че и докато спи работи за нас.
На всяка цена Коко трябва да доведе 2-ма класни нападатели!Винаги в нападение сме страдали най-много, тъй като създаваме много положения за гол, но ни е липсвал нападател, който умее да бележи.Здравко не може да изкара цял мач, а Рангел Абушев е много млад и не знам дали ще издържи на напрежението.Иначе на Абушев трябва да му се дава шанс - момчето е много борбено и винаги играе с хъс и спротна злоба.Когато играеше във "Вихрен" бележише често!!!