Жардел направи "А" група №1 в света!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Жардел направи "А" група №1 в света!!!

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 01:53

durex написа:Жардел си е Жардел дори и на 40 да стане..един човек,който му е заложено отвътре тази игра и я умее до съвършенство няма разлика дали е на 22 или на 36 - той или го може или не! Ще дам прост пример: Хавиер Санети е на 36г. но не му пречи да прави требъл и да бяга като кон нали?

Офффффффффффффф.... И прословутият ви требъл го спечели изцяло Санети без нито грам помощ от своите съотборници, така ли?! Може би Санети излизаше сам да представя Интер и биеше всеки наред! Като почнеш да ги обясняваш едни такива... чудя се да ти се смея ли, да плача ли? :lol: :lol: :lol:

Да, който си го може го може, но един играч не прави цял отбор! Да, Санети е бетон отзад, но ако няма кой да вкарва голове Интер нищо нямаше да спечели! Да, Жардел е много опитен играч, истински хищник пред гола, но ако няма кой да му подава и да му изработва ситуациите той нищо няма да може да направи!

И остави тази песен любовна, че няма значение м/у 22 и 36 години! - това са врели некипели и ако някога си спортувал поне малко ще го знаеш отлично това!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юни 2010 02:05

megan fox написа:
durex написа:Жардел си е Жардел дори и на 40 да стане..един човек,който му е заложено отвътре тази игра и я умее до съвършенство няма разлика дали е на 22 или на 36 - той или го може или не! Ще дам прост пример: Хавиер Санети е на 36г. но не му пречи да прави требъл и да бяга като кон нали?

Офффффффффффффф.... И прословутият ви требъл го спечели изцяло Санети без нито грам помощ от своите съотборници, така ли?! Може би Санети излизаше сам да представя Интер и биеше всеки наред! Като почнеш да ги обясняваш едни такива... чудя се да ти се смея ли, да плача ли? :lol: :lol: :lol:

Да, който си го може го може, но един играч не прави цял отбор! Да, Санети е бетон отзад, но ако няма кой да вкарва голове Интер нищо нямаше да спечели! Да, Жардел е много опитен играч, истински хищник пред гола, но ако няма кой да му подава и да му изработва ситуациите той нищо няма да може да направи!

И остави тази песен любовна, че няма значение м/у 22 и 36 години! - това са врели некипели и ако някога си спортувал поне малко ще го знаеш отлично това!

Аве мегане ти ли ше учиш батко си как се праят деца? Естествено,че неможе сам да направи нищо,просто се сетих за Санети и го дадох като пример! Ми виж за годините единствено физически няма да се чувставш добре..смисъл по бавен ще си и т.н. но уменията ,които притежаваш няма как да се изгубят нали се сещаш? Както и да е не ми се влиза в спорове 2 през ноща е!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 02:38

durex написа:Аве мегане ти ли ше учиш батко си как се праят деца? Естествено,че неможе сам да направи нищо,просто се сетих за Санети и го дадох като пример! Ми виж за годините единствено физически няма да се чувставш добре..смисъл по бавен ще си и т.н. но уменията ,които притежаваш няма как да се изгубят нали се сещаш? Както и да е не ми се влиза в спорове 2 през ноща е!

Пич акцента беше върху това:
megan fox написа:Да, който си го може го може, но един играч не прави цял отбор! Да, Санети е бетон отзад, но ако няма кой да вкарва голове Интер нищо нямаше да спечели! Да, Жардел е много опитен играч, истински хищник пред гола, но ако няма кой да му подава и да му изработва ситуациите той нищо няма да може да направи!

И бтв с напредване на годините не само с физическата подготовка имаш проблеми! Ударите стават по-неточни, финтовете не винаги се получават, дори спирането на топката в един момент почва да става УЕкинко проблематично. Е виж един играч като Гигс примерно. - безспортно един от най-добрите играчи за всички времена, но сравни го с това, което беше преди 10 години! Въпреки повечето му опит сега Гигс е далеч по-слаб от това, което беше преди 10 години...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 03:29

acmilan написа:Ами,Морски,не сте Байерн Мюнхен,нали :lol: С този израз имах предвид,че,поне на мен,не ми правите впечатление нито с игра,нито с резултати.Потенциалът на отбора ви стига до 5-8 място,като с Жардел шансовете ви се увеличават.Първите 4 места тази година са ясни,време е и Митко Събев да иска резултати,не мислиш ли ;)

не мисля ;) Първо отбора на Събев за мен е един медиен балон.... Яко се перат пари там.... Така си мисля аз...
Второ, не мисля, че само с Жардел ще постигнем чудеса, но е добре, че идва, най-малкото заради името си...
Трето- потенциалан ни е за много повече от 5-8място! Просто миналата година не спряха да се контузват основните ни играчи и то за по 6 месеца... Е как да стане,... Тази година Миро Манолов пак няма да играе и т.н... В еидн момент напред имахме само Заков и той се контузи... Халфовете ни и те- и Жоро и Юрука и Милен- само Наката остана...
Та, как да сме напред в клаисрането....
Докато новия сезон се надявам да не ни спохожда такъв малшанс!
И с Жардел +ЦЕЛИЯ отбор пак да сме в челото ;)
Иначе никой наш отбор не е нещо кой знае какво- включае и Берое ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 юни 2010 04:00

MORSKI написа:
acmilan написа:Ами,Морски,не сте Байерн Мюнхен,нали :lol: С този израз имах предвид,че,поне на мен,не ми правите впечатление нито с игра,нито с резултати.Потенциалът на отбора ви стига до 5-8 място,като с Жардел шансовете ви се увеличават.Първите 4 места тази година са ясни,време е и Митко Събев да иска резултати,не мислиш ли ;)

не мисля ;) Първо отбора на Събев за мен е един медиен балон.... Яко се перат пари там.... Така си мисля аз...
Второ, не мисля, че само с Жардел ще постигнем чудеса, но е добре, че идва, най-малкото заради името си...
Трето- потенциалан ни е за много повече от 5-8място! Просто миналата година не спряха да се контузват основните ни играчи и то за по 6 месеца... Е как да стане,... Тази година Миро Манолов пак няма да играе и т.н... В еидн момент напред имахме само Заков и той се контузи... Халфовете ни и те- и Жоро и Юрука и Милен- само Наката остана...

MORSKI ще видиш какъв медиен балон е Черномрец още при представянето на отбора на Лазур понеже Черно Море ще ни е противник,а за това пране на пари си прав,но нима собствениците от ТИМ на Черно Море не перат пари?Та те са едни от май-големите мафиоти в България.За мен Черноморец е по-добър от Черно Море и класирането е красноречиво от миналият сезон.Ние сме пети,а вие седми.И тази година Черноморец ще е още по-силен от миналата сигурен съм в това. 8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 05:41

Parmalat написа:
MORSKI написа:

MORSKI ще видиш какъв медиен балон е Черномрец още при представянето на отбора на Лазур понеже Черно Море ще ни е противник,а за това пране на пари си прав,но нима собствениците от ТИМ на Черно Море не перат пари?Та те са едни от май-големите мафиоти в България.За мен Черноморец е по-добър от Черно Море и класирането е красноречиво от миналият сезон.Ние сме пети,а вие седми.И тази година Черноморец ще е още по-силен от миналата сигурен съм в това. 8-)

Бих се радвал да има два силни морски отбора, така че ви желая успех, но както казах съмнява ме да постигнете нешо, просто защото ми намирисва на сделки....
Иначе няма значение- дали 5,8, 10- след 4 място няма особено значение класирането ;)
И да не споменавам пак контузиите, че става банално.
дано има по-голяма конкуренция догодина.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 29 юни 2010 07:32

Parmalat написа:
Никога досега в едно първенство не е имало 4-има носители на "Златната обувка"
от Агоп Вартанян

Шок и ужас чака от днес Европа и светът - родната "А" група стана №1 по притежание на Златни обувки. След Петър Жеков, Георги Славков и Христо Стоичков, сега в нея ще се подвизава и Марио Жардел. Говорим за онези обувки на френското списание "Франс футбол", които то раздаваше от 1968-а до 1991-а година, когато голът беше...гол. От 1996-а се търкалят някакви ментета на знаменития приз, тъй като се въведе коефициент на трудност на головете, заради който например 3 гола в Югославия се ревняват на 1 в Англия. Така бе пусната и своеобразна Шенгенска завеса над голмайсторите от Изтока.

http://sportline.bg/news/64491/

Браво на А група. ;)

Нали заради измислени първенства като българското и румънското,в които в последните кръгове носителите на златната обувка вкарваха по 10-15 гола "Франс Футбол ' въведоха коефициента на трудност.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

SKV
Контакти:

Мнениеот SKV » 29 юни 2010 08:31

Я ми разяснете тези заети първи четири места за догодина, че нещо не схващам.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 29 юни 2010 09:01

Успех на Марио Жардел, хубаво е когато идват такима ичмена в България, но като му гледам статистиката с вкарването на голове е приключил през 2003. Дано му потръгне в ЧМ.

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 29 юни 2010 09:50

Колеги,Жардел си беше машина за голове.Надявам се да буде и тук така в края на кариерата си.

Върни се в “Футбол - България”