Новите екипи на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Новите екипи на Черно Море

Мнениеот зеления » 28 юни 2010 21:55

zeleniq написа:Тази година май ще се икономисва от пари за екипи. Найк НЕ очаквайте ;) "Новите" екипи на мишо от лицевата страна са същите, само дето отново са сложили логото на Армеец и на ръкавите също. Гледам, че на яката пак пише ПФК Черно море, и в самия номер са изобразени две малки емблемки на Черно море. Това е, или Найк или Жардел :mrgreen:

Ей съименник, я допълни някой и друг инициал към ника си, че хората трудно ще ни различават. Нали беше казал, че много рядко пишеш във форума. Да ама сега се активизира нещо. :lol: :lol: :lol: Разбирам те напълно. Такова чудо в българския футбол до сега не се беше случвало.
А относно дали Найк или Жардел - не мисля, че някой изобщо се замисля - разбира се ЖАРДЕЛ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 юни 2010 01:24

зеления написа:
zeleniq написа:Тази година май ще се икономисва от пари за екипи. Найк НЕ очаквайте ;) "Новите" екипи на мишо от лицевата страна са същите, само дето отново са сложили логото на Армеец и на ръкавите също. Гледам, че на яката пак пише ПФК Черно море, и в самия номер са изобразени две малки емблемки на Черно море. Това е, или Найк или Жардел :mrgreen:

Ей съименник, я допълни някой и друг инициал към ника си, че хората трудно ще ни различават. Нали беше казал, че много рядко пишеш във форума. Да ама сега се активизира нещо. :lol: :lol: :lol: Разбирам те напълно. Такова чудо в българския футбол до сега не се беше случвало.
А относно дали Найк или Жардел - не мисля, че някой изобщо се замисля - разбира се ЖАРДЕЛ!!!

Двамата сте като близнаци с тея никове :lol:

Иначе по темата дано сте с Найк.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 29 юни 2010 10:19

работата отива на старите екипи,дано да греша но дословно думите(на човек от клуба) бяха-"ще се правят във Варна",доста замислен остана на питането ми за Найк :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 29 юни 2010 12:55

по-яко във Варна - все пак да подсилваме местната икономика, не някакви мегакомпании.

Най-добре е No Logo - самиздат :)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 29 юни 2010 20:52

thebully написа:работата отива на старите екипи,дано да греша но дословно думите(на човек от клуба) бяха-"ще се правят във Варна",доста замислен остана на питането ми за Найк :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

сега на тренировката друго инфо излезе относно марката,така че докато не излязат и ги видим спирам да пиша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 29 юни 2010 20:56

thebully написа:
thebully написа:работата отива на старите екипи,дано да греша но дословно думите(на човек от клуба) бяха-"ще се правят във Варна",доста замислен остана на питането ми за Найк :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

сега на тренировката друго инфо излезе относно марката,така че докато не излязат и ги видим спирам да пиша :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

По-добре дай впечатленията си от тренировката ;)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 29 юни 2010 21:45

cristely написа:
thebully написа:

По-добре дай впечатленията си от тренировката ;)

ами какво да ти кажа,много ранен етап от подготовката е,от 19 часа беше тренировката и закъснях малко но все пак ето впечатленията ми,новата ни перла Жардел тренираше по тъч линията къде с Велизар къде сам,правеше кросчета от едната до другата врата в бавно и по-силно темпо(показа някой и друг финт с топка по тъч линията),дано влезе във форма че някой защитници от другите отбори може да се вземат насериозно и да решат да се доказват именно срещу него,Жорко и Божилов разцъкваха двамата с топка по-между си(което струва ми се е добра новина засега),имаше двустранна игра с разиграване на тактически указания от страна на треньора(15-20 минути),и после здраво мачле около 30 минути,доста добро впечатление ми направи атмосферата между футболистите-и така трябва да бъде пс-утре контрола в Бургас :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 юни 2010 16:09

Фланелките с №16 стават хит
Източник: http://www.ole-bg.com 21:03 / 29.06.2010
© Ole-bg.com

До дни от "Черно море“ ще пуснат в продажба фланелки с №16 с името на Марио Жардел. Очаква се те да се превърнат в хит на пазара и да се изкупуват като бял хляб. Днес Жардел мина първата част от медицинските изследвания. Той започна тренировки по специална програма – предимно обиколки около терена.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 30 юни 2010 22:06

За мое голямо съжаление, новата екипировка на Черно море е "Мишо" (За мен лично качеството е по лошо от на "Томи"). Днес играхме с нея срещу Черноморец Поморие. Като дизайн екипите са едно към едно с тези от миналата година. Разликата е, че отпред отново стои логото на "Армеец". Отзад на шортите също пише "Армеец". Това е положението, няма NIKE, няма JAKO. В крайна сметка обаче важното е да ни радват с игра, а не с хубави екипи.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 юни 2010 22:08

Екипи като екипи,зелено-бели ли са?Да,еми да са им честити и все така да ги носят с по 3:0 да бият.И междудругото да ловим един бас кой ще продаде повече фанелки?Черно Море с Мишо и Жардел,или онез Тургу Мурешки с Гонзу и Найк :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”