няма силна психика, това му е проблема. Иначе до техника, скорост и т.н. има достатъчно, но имам чувството, че "пука гума" като облече великата синя фланелка. Сега му се отдава възможност на лагера в Линдабрун да докаже, че заслужава да е при нас. Ако успее- ще е супер. А що се отнася до варианта за позицията на Бардон, мисля, че именно там му е мястото- от втора линия. Но, както вече казах, психиката му не издържа и това му беше проблема. Просто не е "перде", а приема пропуските си прекалено лично...
Но тук в известна степен ми се струва изигра и Гонзо (несъзнателно, разбира се). Става дума за дузпата срещу БАТЕ, в София... Вили Вуцов тогава каза, че е бил определил именно Жоро Христов да я изпълни, но Гонзо му взе буквално топката от ръцете и след това взе, че я и пропусна (спомняте ли си?)...Струва ми се, че точно от тогава нещо се пречупи в Христов- изгуби вяра в себе си ли, нямам представа...Но до този момент вървеше добре в предсезонната подготовка и се очертаваше много силно попълнение...Дано сега успее, желая му го от сърце...
Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
- Captain Stottlemeyer
Re: Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон
НКВД- написа:Само аз ли мисля, че Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон ??? Според мен има техника и поглед върху играта и ще е по-добър в тази зона, както и ще вкарва повече голове, защото няма да чуства тежестта на нападател !!!
Напълно съм съгласен с теб. Освен това, той ще играе зад нападател тип таран - дали ще бъде Дембеле или Антонов - без значение, но този нападател ще "тегли" защитата на съперника и ще освобождава място за Христов. Убеден съм, че през този сезон Жоро ще "възкръсне".

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- slavi_1914
- Контакти:
Г.Христов има своя шанс за последно !
Плюсът за него е,че сега атмосферата е по-спокойна и вниманието не е приковано към него !
Колкото до позицията му - стига сме ги преквалифицирали. Или играе като нападател или ЧАО !
Не разбиратели,че от смяната на позиции и т.н. с които експериментират само се излагаме.
Разменете в една фирма чистачката с директора, зам.директора с шофьора и т.н. и чакайте да работи ! Не става така момчета !
Плюсът за него е,че сега атмосферата е по-спокойна и вниманието не е приковано към него !
Колкото до позицията му - стига сме ги преквалифицирали. Или играе като нападател или ЧАО !
Не разбиратели,че от смяната на позиции и т.н. с които експериментират само се излагаме.
Разменете в една фирма чистачката с директора, зам.директора с шофьора и т.н. и чакайте да работи ! Не става така момчета !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Според мен трябва да го пробват като дясно крило. Така или иначе там единствената ни опция е Мечо, а и няма да се набляга толкова на реализаторските му умения, което, знам ли, може да се окаже ползотворно за Христов
- south_division
- Контакти:
НКВД- написа:Само аз ли мисля, че Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон ??? Според мен има техника и поглед върху играта и ще е по-добър в тази зона, както и ще вкарва повече голове, защото няма да чуства тежестта на нападател !!!
Да само ти го мислиш защото на позицията на Седрик играе Тасевски.
- south_division
- Контакти:
plamen_ol написа:Според мен трябва да го пробват като дясно крило. Така или иначе там единствената ни опция е Мечо, а и няма да се набляга толкова на реализаторските му умения, което, знам ли, може да се окаже ползотворно за Христов
на позицията на Мечо са Сашо Киров и Дани Младенов ,да не говорим че и ако всички са здрави на Йовов само там може да му се отвори място
Captain Stottlemeyer написа:НКВД- написа:Само аз ли мисля, че Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон ??? Според мен има техника и поглед върху играта и ще е по-добър в тази зона, както и ще вкарва повече голове, защото няма да чуства тежестта на нападател !!!
Напълно съм съгласен с теб. Освен това, той ще играе зад нападател тип таран - дали ще бъде Дембеле или Антонов - без значение, но този нападател ще "тегли" защитата на съперника и ще освобождава място за Христов. Убеден съм, че през този сезон Жоро ще "възкръсне".
Приятелю, как /при/видя у Антонов "нападател тип таран". Много е несериозно. Има известни качества Г.Христов и дано тази есен ги прояви, ако ще и на позицията на Бардон.
- metodito
- Контакти:

Е, има го разбира се и обратния на Ицо модел - този на Кака... ама той е друга бира.
П.С. Сега сериозно: може би е нямало треньор, който да му помогне "да чупи гипса". Факт е, че в "Левски" той не случи на треньор. А може разбира се, просто да не става, ама все ме гложди нещо. Има техника, пласира се добре... но не вкарва.
Последна промяна от metodito на 29 юни 2010 00:25, променено общо 1 път.
Re: Г.Христов = Бардон ?
хахахаххахаха -баси простотията казаPro-European написа:за съжаление - Г. Христов - няма достатъчния минимум качества -за да бъде професионален футболист
овладяване и обработка на топката, усет към пас, да не говорим за усет към гола че такъв липса
Не е проблема позицията на Г. Христов. Проблемът е ..Г. Христов

иначе според мен просто му трябва 2-ри нападател!!!!! До кога с един - мъка е за Левски, мъка е и за феновете!!!!!!!!! (да не говорим, че мечтания голаджия го нема не само в Левски ми и в целия шампионат.... вие кво чакате, всеки сезон да вадим по един Стоичков/Сираков)! А иначе Жоро страшно много ми харесва поне на мен, има техника, много добър поглед в/у играта, пас, атлетичен е..... и "да" скъса се да изпуска, ама името Левски налива твърде много неоправдано напрежение в играчите...
[center]
[/center]

Re: Г.Христов = Бардон ?
Pro-European написа:за съжаление - Г. Христов - няма достатъчния минимум качества -за да бъде професионален футболист
овладяване и обработка на топката, усет към пас, да не говорим за усет към гола че такъв липса
Не е проблема позицията на Г. Христов. Проблемът е ..Г. Христов
Правилно !!!