Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

razcvqtko
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот razcvqtko » 28 юни 2010 22:10

поздравявам морето това е най-голямото име което е идвало в нашето първенство а и за супер марио бяха писали 4е докара играта с глава на едно ново ниво най-добрия игра4 с глава в света е той :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юни 2010 22:11

iskrichka написа:Чудя се на акъла на част от потребителите.... Завиждате, завиждате, ама чак пък толкова ... Ми признайте си, че ви е яд, поздравете Морето и всичко ще е мирно и тихо. Ама не, трябва да се излее цялата помия на която сте способни!!! Я да питам аз - Алекс на колко беше като мина в Левски? М? Май оревахте всичко за него, нищо, че беше и той на толкова (почти)
Аз все пак се надявам за първи път да видя при излизането на футболист на нашите стадиони да го аплодират всички, независимо от кой отбор са..

Вече отговарях на подобен въпрос в тази тема. Когато Сашо Александров беше на почти толкова години, той носеше целия ви отбор на гръб и заради него видяхте Купата на УЕФА. А сега Жардел от къде го взимате :?: Спирам да пиша в тази тема, а вие се радвайте на трансфера.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 28 юни 2010 22:11

Много благодаря ,на другите фенове и предимно на тези от София и Ловеч, явно разбират от футбол момчетата ,,наисина това е сериозен трансфер за Българският футбол ...Не подценявайте ЖАРДЕЛ ,все пак ще играе в нашето първенство...А и мисля ,че където и да отиде ,ще получи нужното внимание ...Браво на ръководството ,от Варна за пореден път показват ,че са големи и без много приказки ,вървят към правилният път ,,,УСПЕХ....

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 юни 2010 22:12

2004: Анкона - 3 м., 0 г.
2004: Нюелс Олд Бойс - 3 м., 0 г.
2005: Алавес - 0 м., 0 г.
2005 - 2006: Гояс - 4 м., 1 г.
2006 - 2007: Бейра Мар - 12 м., 3 г.
2007: Анортозис - 7 м., 2 г.
2007-2008: Нюкасъл Джетс - 11 м., 0 г.
2008: Крисиума - 17 м., 6 г.
2009 - 2010: Феровиарио - 9 м., 2 г.

Никой не завижда , защото пак казвам , че Морето ми е много симпатичен отбор , просто мисля , че Жардел няма да покаже кой знае какво , а ще си взема хубавата заплата и ще си куфее из нощна Варна , вместо някое младо българско момче да играе на неговото място ;) Виждате отборите , в които е играл последните години - не съм ги чувал , а виждате и че никъде не се е задържал за повече от сезон , което явно говори , че кариерата му е свършена ... Безспорен факт е , че това е може би най-известното име , което е идвало у нас и ще се радвам ако бъда опроверган и наистина допринесе за вдигане класата на А група :P
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 юни 2010 22:20

Следващият ход на "Морето" сигурно ще е да привлече някой столетник!?Чувам,че Ди Стефано бил свободен агент :lol: :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Re: Черно мое представи Жардел!

Мнениеот MORSKI » 28 юни 2010 22:24

veseo написа:Най-големия трансфер в България в историята и "над 100 привърженици" го посрещат. Срам... А в други градове щяха да са 10 пъти повече...

aбе ти чуваш ли се? Аз като съм в София как д аида- да литна ли?
Хотра, които с ана работа как да идат , а?
И айде да нямате повече хора на представяне, което беше само слух, а!

Радвам се, че идва при нас, дано покаже добра игра...
А на хейтърите..... те си знаят!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 юни 2010 22:25

OBI4AM LEVSKI написа:Следващият ход на "Морето" сигурно ще е да привлече някой столетник!?Чувам,че Ди Стефано бил свободен агент :lol: :mrgreen:

А вие ще привлечете Щефан Ройтер,защото нямате десен бек.Той наближава 50-те,тъкмо за вас е.(Ако знаеш кой е).Или ще си върнете дядо Боре.Той е на 40 и ще си имате деф.халф.Таман за вашия пенсионерски клуб. :mrgreen:
Само Черно море.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юни 2010 22:27

МЕЦИ написа:Честито;)После се чудим,защо вдигат пенсионната възраст...Радващо ли е ,че в първенството идват футболисти,които да на тази възраст?!Явно не се мисли трезво...

Върни се няколко години назад и виж в турския футбол каква беше практиката докато се вдигна класата.
Изображение

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 28 юни 2010 22:28

Още вчера го казах, че първенството става по-интересно, защото трансферът е много добър, но мисля, че еуфорията на варненци е прекалена на фона на статистиката му от последните години. Този човек заяви, че очаква стане шампион. Колкото повече реалисти бъдете, толкова по-сладко ще ви е, ако надмине очакванията и по-малко ще боли, ако поседи няколко месеца заради парите и си тръгне.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 юни 2010 22:36

rsk написа:Е какво му е толкова успешното за футбола? Ми в Мурата от Сан Марино играеше бразилски национал с една камара мачове, 12 години играл в Рома.
Залагам си акаунта тук, че Дембеле ще вкара повече голове от него 8-)

Kъде ми сравняваш Дамбеле с човек играл в ШЛ и печелил златната обувка- ти не си в ред бе Росене :mrgreen:

Върни се в “Черно море”