Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон
Само аз ли мисля, че Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон ??? Според мен има техника и поглед върху играта и ще е по-добър в тази зона, както и ще вкарва повече голове, защото няма да чуства тежестта на нападател !!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
- Бижутера
- Контакти:
Re: Г.Христов = Бардон ?
Може да го пробват, той повече няма накъде да се дъни, съвсем спокойно ясен може да експериментира в контролите 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
имам усещането, че Христов ще "възкръстне" след завръщането си във Левски . Ясен ще му намери мястото и ще е полезен за отбора ! Има качества това момче, въпреки, че се скъса да изпуска голове предния сезон.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
- Pro-European
- Контакти:
за съжаление - Г. Христов - няма достатъчния минимум качества -за да бъде професионален футболист
овладяване и обработка на топката, усет към пас, да не говорим за усет към гола че такъв липса
Не е проблема позицията на Г. Христов. Проблемът е ..Г. Христов
овладяване и обработка на топката, усет към пас, да не говорим за усет към гола че такъв липса
Не е проблема позицията на Г. Христов. Проблемът е ..Г. Христов

Авторът на темата: Ще спре ли..
ти май си "гледал" мачове само по Дарик

Re: Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон
Шегаджия. 

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
И според мен има качества.Владее добре топката,ама я връща назад безмислено понякога.Нз по добре да остане . 

то на кого подаваш топката, зависи от играта на целия отбор ! По схемата на Барселона, например, когато някой владее топката, трябва винаги да има двама , които да му се откриват за да я получат ........... това го тренират и го прилагат успешно там .... само в
наш"те
отбори един тича с топката , другите го гледат и чакат ......

Нека се опита момчето, ако не четвъртия път ще стане !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
на позицията на Бардон ще бъде Дарко това е ясно,но си мисля че наистина това момче има нещо футболно у него.Като се замисля отдясно че ще играе Мечето,по добрия вариант за Ясен е да го налага там по дясното крило.За позицията на Бардон ДА има качества.Проблема при Жоро е че той не можа да понесе отговорността на голаджия.Сега ще му бъде по-лесно.
LEVSKI_FOREVER