А и в крайна сметка замисли се колко от големите отбори имат по 1 играч от ранга на Шави и Иниеста, а ние имаме двама, а ти искаш да имаме и трети... ставаш алчен.

Майтапа на страна, Йозил не ни трябва и няма класата, за да играе в Барселона!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 24 юни 2010 17:31
Мнениеот fcb_bg » 24 юни 2010 18:07
Мнениеот megan fox » 24 юни 2010 19:18
fcb_bg написа:И не знам защо смяташ, че Йозил не става за Барса, ако оставиш омразата си настрана.
Мнениеот fcb_bg » 24 юни 2010 20:02
Мнениеот Middlesbrough » 24 юни 2010 20:30
Мнениеот megan fox » 24 юни 2010 22:34
Middlesbrough написа:То никой не може да се разбере с него :Д .
Мнениеот Middlesbrough » 27 юни 2010 12:10
Мнениеот f0rbidden » 27 юни 2010 22:21
Мнениеот megan fox » 28 юни 2010 15:53
f0rbidden написа:Йозил-циганина ли ве xD Туй днес направи 1 асистенция и вече трябва да го купуваме.. моля ви се, не говорете простотий, че тука някой не знаят къде се намират.. фен съм на Барска от отдавна, всеки ден ви чета простотийте и всеки ден се дават някакви странни и тъпи акъли.. Ся тука ще ви покажа аз как стоят нещатаТва ми е лирическото въведение, затова съм малко по-остър xD
Мнениеот Middlesbrough » 28 юни 2010 19:04
Барса включва Хлеб в сделката за Месут Йозил
Пеп Гуардиола впечатлен от младия талант
Треньорът на испанския шампион Барселона Пеп Гуардиола иска на всяка цена да има в състава си плеймейкъра на Вердер (Бремен) и Германия Месут Йозил, пише в днешния си брой каталунското издание "Спорт".
21-годишният футболист е една от големите сензации на Мондиала в Южна Африка и благодарение на силните си изяви се превърна в апетитна хапка за голяма част от грандовете в Европа.
Йозил бе привлечен във Вердер срещу скромната сума от 4,3 милиона евро преди две години, когато Томас Шааф го взе от Шалке, а в Гелзенкирхен го бяха обявили за ненужен.
От Барса са готови да предложат на Вердер Александър Хлеб, който да бъде част от сделката за немския национал, като по този начин каталунците ще имат голямо предимство при преговорите за Йозил.
Гуардиола иска Йозил да натрупа малко повече опит, преди да премине в Барса, а от Вердер не бързат изобщо да го продават.
Едва ли Томас Шааф пък би отказал да приюти на "Везерщадион" Хлеб, който е считан за един от най-добрите халфове, играли в Германия през последните години.
Беларуският национал игра за последно под наем в Щутгарт, но в крайна сметка не остана за постоянно на "Готлеб Даймлер Щадион".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта