Ръководството на фенклубът на ЦСКА помага или пречи на клуба
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ръководството на фенклубът на ЦСКА помага или пречи на клуба
Време е Димитър Ангелов -Дучето и хората около него в Централния фен клуб на ЦСКА да заявят открито за кого работят.Какво имам предвид.От известно време насам се забелязва охлаждане на отношенията между фен клуб от една страна и ръководство и собственици от друга.След простотията,която сътвориха в Мездра и по този начин лишиха отборът на ЦСКА от възможността да се бори за титлата,шепа самозабравили се псевдофенове на ЦСКА са на път да провокират нови скандали в отбора.Повод да мисля така е арогантното им поведение на вчерашната контрола в Самоков.Вместо да се запознаят с новите играчи,да подкрепят отбора в първия им мач за сезона,те решиха да хвърлят бомбички по пистата и се заяждат с собствениците.Не съм адвокат на Титан,но в момента те дават пари за ЦСКА и нямат алтернатива.За това че да ги наричаш "боклукчета",значи си фен на друг отбор,не на ЦСКА.Разбира се ,че можеш да изразиш несъгласие с цената на билетите за новия сезон, но по-много по цивилизован начин.А колкото до така раздухваната тема за скъпите билети ,със закупуването на една карта за целият сезон и проблемът е решен,вместо 10лв. ще плащаш 5-6лв. за мач.Щом се кълнем,че обичаме ЦСКА трябва и да помагаме финансово клуба.Да не припомням горчивия пример на волейболния ЦСКА ,който пусна свободен вход за Шампионска лига и след това трябваше да плаща солидна глоба заради няколко самозабравили се псевдоцесекари.Не трябва да допуснем отново добре познатия сценарии Дучето да гони поредния собственик на ЦСКА защото не му е удобен.Примери В.Божков,Ал.Томов,а сега и Титан.
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Ръководството на фенклубът на ЦСКА помага или пречи на клуба
Значи според мен ние като фенове на ЦСКА имаме право и трябва да изразим недоволството си по отношение на високите цени,друг е въпросът по какъв начин.
-
- Контакти:
Какъв е извода? Дучето се маха и всичко е ОК.
Разбира се че пречи така наречения фен-клуб начело с дучето ... след това дето направиха в Мездра не 10 лв ами 100 им са малко , какво искат да платят половината вход по 2 лв (защото другата половина не плаща мислейки се за недосегаеми) и да псувата вандалстват и да колят и бесят в клуба ли ???
Истинските фенове на ЦСКА са във "В" Сектор и малцина от "Г".Ако не бяха "Титан-АС" сега да бяха влезли тези тумори(Тарторите на фенклубовете) в управата на клуба докато кретаме в "В" група !
Срещу тези трябва да се действа с твърда ръка , тези мислят предимно за себе си и не им пука за клуба това са го доказали...
Истинските фенове на ЦСКА са във "В" Сектор и малцина от "Г".Ако не бяха "Титан-АС" сега да бяха влезли тези тумори(Тарторите на фенклубовете) в управата на клуба докато кретаме в "В" група !
Срещу тези трябва да се действа с твърда ръка , тези мислят предимно за себе си и не им пука за клуба това са го доказали...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Поредната простотия от псевдофеновете. Най-много да изгорят още играчи, особенно новите. Изразяване на недоволство може да се изрази и по по-циливизован начин. А и несмятам че, за 2 домакински мача, 20 лева са много. Хората влагат пари в отбора, те диктуват парада. А феновете вместо да ги подкрепят, те ги отблъскват, после реват че отбора не върви. Ами как ще върви, като видяха какво стана в Мездра? И всичко идва от онзи дебелак Дучето, дето си мисли че той е ЦСКА. Да се маха, заедно с подлизурковците си. Искаме интелигентна публика, с интелигентни фенове, не ВАНДАЛИ.
САМО ЦСКА !
САМО ЦСКА !
- mertezaker
- Контакти:
KoMaHgOc на 28 Юни 2010 16:37
Поредната простотия от псевдофеновете. Най-много да изгорят още играчи, особенно новите. Изразяване на недоволство може да се изрази и по по-циливизован начин. А и несмятам че, за 2 домакински мача, 20 лева са много. Хората влагат пари в отбора, те диктуват парада. А феновете вместо да ги подкрепят, те ги отблъскват, после реват че отбора не върви. Ами как ще върви, като видяха какво стана в Мездра? И всичко идва от онзи дебелак Дучето, дето си мисли че той е ЦСКА. Да се маха, заедно с подлизурковците си. Искаме интелигентна публика, с интелигентни фенове, не ВАНДАЛИ.
САМО ЦСКА !
Много точно написано!
Пичове аз карта ще си купя и ще е за сектор Г,не защото нямам още 40-50 лв,а защото там се подкрепя истински отбора.На мача с Базел в София ,бях във В сектор уж да гледам спокойно мача,ама ми беше доста тъпичко-викахме си само аз и мойте партии.
Да добавя само че цените на билетите не са никак малки и един ученик на който му дават 5лв джобни не трябва да ходи на мач ли?
Да добавя само че цените на билетите не са никак малки и един ученик на който му дават 5лв джобни не трябва да ходи на мач ли?
- IVAN.CYPRUS.BLUE
Извинете ,че се меся във вашият форум.Аз лично мисля че Дучето отдавна трябваше да бъде изритан от сектор„Г“.На мача в Мездра ,той можеше да се намеси и да спре нахлуването.Нали е голям шеф,нали му се чуваше думата.Той стоеш и гледаше като малоумен и се правеше на стаписан и уж невярващ в това което стана.Има и много други случай в които той просто се крие зад феновете на ЦСКА и говори глупости с които се искарва най големият и верен фен.Защо не попитате във другите фен клубове на ЦСКА в Европа ,как „великият ДУЧЕ“ се е държал при неговото посрещане.Колко ядене и пиене е унищожавал като невиждал.Фенове на ЦСКА,ваш си е проблема но ако смените този самозванец много от проблемите при вас и между вас ще се изгладят и изчезнат.Вярвам че имате между вас много по интелигентни,умни и представителни хора.Които да имат визия,дарслово и нещо повече от Дучко/шофьорчето/който до преди 15 години беше савсем безизвестен никому/
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
ЦСКА-83 написа:Пичове аз карта ще си купя и ще е за сектор Г,не защото нямам още 40-50 лв,а защото там се подкрепя истински отбора.На мача с Базел в София ,бях във В сектор уж да гледам спокойно мача,ама ми беше доста тъпичко-викахме си само аз и мойте партии.
За ученици и пенсионери може да се преговаря с ръководството и мисля ,че ще се намери изход.И това трябва да е работа на фенклуба ,а не да се правят скандали по стадионите и се пречи на отбора.А и учениците ще пестят от закуски и дискотеки щом са от ЦСКА.

Аз чух че това с учениците и пенсионерите ще е за А и В сектор.Незнам за Г дали ще има