Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Мнениеот Veso1913 » 27 юни 2010 14:36

http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rio_Jardel-тука си пише че вече е играч на Черно море Варна.Еба си!Докато не го видя с очите си и не го пипна с ръцете си,няма да повярвам че е при нас.Не мога да си представя какво ще бъде утре на Тича в 18 часа.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 14:39

MORSKI написа:
Sagittarius написа:И към наркотиците и алкохола да прибавим и стотиците вкарани голове,2 пъти голмайстор на ШЛ и 2 пъти златна обувка.Човекът е истинска футболна легенда,имайте уважение поне.Дон Диего Армандо Марадона не беше ли кокаиноманяк?Беше,но за по-велик играч не се сещам в играта.Жардел в Черно Море,на върха на атаката ако ще и пиян да играе-смъртносен проблем за всеки съперник.И още нещо-те българските защитници играят като перманентно пияни или друсани.И второ нещо-историята помни не един играч на Черно Море бележещ пиян-залян голове :mrgreen:

Aма това е в миналото стрелецо, сега е на 37 кой го знае какъв е... Колкото и голямо име да е бил- годините си акзват думата... Меси да не мислиш, че на 37 ще е в супер форма....
Като довабим и влеченията му към пороците и факта, че ще измести някой млад и перспективен юноша- не ми се нрави идеята!

Той да не идва за 10 години, идва за 1-2 години(зависи от много неща) целта с приличането му е да помогне на отбора предвид контузените ни нападатели, Капитнов може да е много перспективен, но не може да помогне на този етап в борбата ни за място в тройката, има още много да учи, все пак е на 17
Последна промяна от Mourinio на 27 юни 2010 14:41, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 14:40

Как какво?Идва Супер Марио,облича екипа и повежда Черно Море с головете си напред 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 юни 2010 14:49

Всички видяхме как покрай Наско Борносузов Дани Димов израсна неимоверно много.Представете си покрай играч от световна класа като Жардел,как ще си вдигнат нивото и самочувствието останалите играчи!Навремето с подобни трансфери,Галатасарай така си вдигна нивото,че спечели купа Уефа и суперкупата.Все с пенсии като Джика Хаджи и сие.И там им се смееха че са пенсионерски отбор,но после?Че вдигнаха нивото и на националния си отбор.Но това с националния при нас няма опасност да се случи,поради факта че ние играчи за националния отбор нямаме.И шампиони да сме,пак няма да викат никого,така че е достатъчно да си вдигнем нивото за собствено удовлетворение и удоволствие.А трибагреника май ще трябва да го мислят други.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 14:58

като каза Хаджи,той тогава беше не на 37,а на 38 и едва си движеше дупето по терена....и пак си беше Хаджи :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 27 юни 2010 17:26

Veso1913 написа:http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rio_Jardel-тука си пише че вече е играч на Черно море Варна.Еба си!Докато не го видя с очите си и не го пипна с ръцете си,няма да повярвам че е при нас.Не мога да си представя какво ще бъде утре на Тича в 18 часа.

Ти ако гледаш Уикипедия може да ти изкарат и че Меси е в Реал М, ама не е. Пък и са писали и Жардел и Ней, което ще е адското нападение, ако ги вземете и двамата :o
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?

Мнениеот gambara » 27 юни 2010 18:20

моррски за пореден път ти казвам че си много просто момче
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 27 юни 2010 21:11

.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:33, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 21:41

gambara написа:моррски за пореден път ти казвам че си много просто момче

аз пък за пореден път ти казвам, че мнението ти не ме вълнува. И аз мога да кажа същото за теб, тъй като твоите теории ми се струват безумно тъпи, а когато някой не е на твоето мнение веднага му казваш мишка, тъп или т.н...
Освен това, който е трябвало да ме оценява го е наравил- ти не си човека ;)
Така, че не ме трогваш никак...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 юни 2010 21:46

Гочето1913 написа:Не михаресва тази работа, че вземаме Жардел поради няколко причини:
1.На36 години е , спечелил е всичко и няма да има мотивация да играе, ще вкара няколко гола на Видима и Калиакра и толкова.Идва само за пари!
.Другите играчи на Черно море ще са недоволни, че играят за 5000 лева, а Жардел за 25000 лева примерно
3.По добре с тези пари да си оправим стадиона и да вземем 3-4 перспективни футболиста ,юношески и младежки национали(примерно Георги и Илия Миланови,и т.н.), млади, които ще ни свършат работа, отколкото пенсионери, един 18-19 годишен футболист ще бъде много по-нахъсан и мотивирана да се докаже, отклкото 36 годишен фуболист, спечелил всичко!
4.Галатасарай взеха звезди пенсионери, но плащат толкова и на местните си футболисти!
Дано не съм прав, ама ми се струва че трансфера на Жардел ще е грешка, пак казвам дано да греша!

В абсолютна грешка си! Точно това е начина да се вдигне нивото на българския футбол, а в частност и на Черно море. Колко ще му плащат и колко ще получават другите футболисти не е наша работа, а на ръководството на отбора. Макар и да не харесвах Борносузов не мога да не се съглася с колегите, че той изигра огромна роля за израстването на Дани Димов. А разликата между Борносузов и Жардел е колкото от тук до Бетелгейзе ( очакваната свръхнова - 430 светлинни години :lol: ) Просто бедна ни е фантазията на какво може да научи нашите млади момчета Жардел.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”