Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Мнениеот Tommi » 27 юни 2010 17:11

защо написа:Смишно е да сравнявати Жардел с Бардон, все едно да кажеш, че понеже Матеус игра на ниво до 42 години и Гаскойн е можел до толкова. Аз не се сещам за някоя голяма звезда, дошла в България, която да е била на ниво. Играеха такива, дето не бях ги чувал, преди да дойдат - Бардон, Ингълс, Ричард, Вагнер, Тиаго, Гай, Симонович, Хаджи...

Не сравнявам цялостната кариера на Бардон с тази на Жардел, а просто доказвам, че към края на своята кариера Бардон, Боримиров и някои други имат повече успехи, отколкото Жардел в края на своята кариера. Защото спорът тръгна оттам, че Левски също купуват футболисти на 36, 37 години.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 27 юни 2010 17:12

TristaNNN написа:
зелено-бяло написа:Гонг видя, че темата се разгорещи и ...ето го заглавието :lol:

тогава НАГОРЕЩИ форума с любимата си мечта,дано ГОНГ да я обявят като новина! :mrgreen:

[offtopic]...А коя моята мечта ? :lol: ...[/offtopic][/quote]
трансферите в Левски били ФАКТ!
Дай пример![/quote]

Дембеле, Иво Иванов, Дани Младенов и Калин Щърков - факт са. Не са от класата на Жардел, но са факт. Това ми е тезата :!: По - добре врабче в ръката, отколкото сокол в небесата ;)[/quote]
Такива и ние имаме !
Факт!Знаеш ли кои са?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 юни 2010 17:32

Няма за какво да се дърляте. Това е супертрансфер и шефовете на Черно море заслужават поздравления. Няма никакво значение колко гола и дали изобщо ще вкарва голове, няма значение дали ще е контузен, дали ще мръкна за пари, дали ще е резерва. Само за рекламата такъв трансфер си заслужава поздравленията. И помнете ми думата - Левски, ЦСКА и Литекс са следващите, които ще направят някой подобен трансфер. Обаче Черно море са първите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 27 юни 2010 19:10

Ръководството на "Черно море" е на път да осъществи сензационен трансфер. "Моряците" са се договорили за привличането на бивш бразилски национал. Въпросният играч е или Марсио Аморозо, или Алекс де Соуса. От пресслужбата на клуба не пожелаха да разкрият името на футболиста, но уточниха, че той е печелил престижния латиноамерикански турнир "Копа Америка".
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 19:42

MOREE написа:Ръководството на "Черно море" е на път да осъществи сензационен трансфер. "Моряците" са се договорили за привличането на бивш бразилски национал. Въпросният играч е или Марсио Аморозо, или Алекс де Соуса. От пресслужбата на клуба не пожелаха да разкрият името на футболиста, но уточниха, че той е печелил престижния латиноамерикански турнир "Копа Америка".

Алекс де Соуса е звездата на Фенербахче има 174 мача и 94 гола от 2005 година насам :mrgreen: как виждате да стане такъв трансфер, той е на 32, в уикито си пише всичко:

http://en.wikipedia.org/wiki/Alexsandro_de_Souza
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 19:48

Момчета,Жардел идва 100%,но никак,ама никак не бих се отказал да го последва тук и Алекс,който е просто фамозен,брилянтен плеймейкър 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 27 юни 2010 20:00

Дали ще бъде Жардел или Аморозо няма никакво значение. Ако този трансфер стане факт ще е НОМЕР 1! Самият факт, че форумът ще се пръсне от злобни коментари говори красноречиво, че и нашите съперници оценяват случващото се. На тях искам да кажа следното: Жардел и на почивка да дойде във Варна ще е страхотна новина. Какво да кажем ако облече зелената фланелка. По-скоро бих пожелал и на другите отбори да се подсилят с такива легенди. Защото в такова посредствено и смешно първенство и анонимници като /без лошо чувство/ като Бардон, Дока, Мишел Платини /бразилеца/, Даксон, Фернандес и пр. са звезди в сравнение с нашите "чалгари"... Какво да кажем за Жардел тогава?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 юни 2010 20:08

Аз пък съм склонен да вярвам на Недко от Народно дело:

Окончателно: Марсио Аморозо в Черно море
Полемиката около бразилския нападател, който „Черно море“ очаква, завърши. Това е 35-годишният Марсио Аморозо, който е печелил с Бразилия Копа Америка през 1999-а година. Марсио каца в София утре около обед и след това ще продължи със самолет за Варна. В 18 часа бившият нападател на Парма ще бъде представен като ново попълнение на „моряците“.

http://www.narodnodelo.bg/todaynews.php?news=4913

Всеки във Варна знае, че Недко се информира за всичко свързано с "морето" директно от Бай Миле. Не вярвам Милен да го излъже.

Отделен е въпроса, че бразилеца е с едно 15 кила отгоре.

А това е посрещането на Аморозо в Солун преди три години. Гърците са напълно луди:

http://ww.vbox7.com/play:1b2e5ac1

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 20:12

----------------------Пиргов--------------------
Сашо--------Сашко----Дяков----Фаустино
-------------------Димов-----------------------
Д.Георгиев------Г.Илиев(к)---Д.Атанасов
------------------Юруков----------------------
------------------Жардел----------------------

Как ви звучи само един такъв есенен Черно Море?
За формата и възможностите на Марсио Аморозо съм по-скептичен от тези на Жардел.Жардел е тежък таран,висок и много здрав физически,майстор с крака,с глава.Аморозо е лек нападател,навремето го помня като експлозивен нападател разчитащ на скоростта си,а тя на 35 едва ли е същата,докато при Жардел изобщо никога не е била основен фактор тя-той си беше майстор на пласирането,на играта с глава,шутове с двата крака,смазване на защитниците,голов инстинкт...и на 37 да е пак ще е на ниво поне за тука.Дано е Жардел 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
methodman16
Контакти:

Мнениеот methodman16 » 27 юни 2010 20:15

Феновете на Черно Море няма ли да посрешнете новата звезда на Черно Море както подобава ;)
Изображение

Върни се в “Черно море”