Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 26 юни 2010 05:00

slavia_forever написа:Пореден поздрав към програмистите:

kareka_1 написа:Абе колега аз съм системен администратор мога IP да направя колкот кажеш..........

Хахахахахахахаха, некои се взеха на много сериозно ми се струва!!!! Аз имам приятели сис админи, руснаци, които не ми споделят никакви тайни! Точно тоя, нарушава етиката на това общество, и ако се вземем всички на сериозно, тоя повече няма да работи това!!!!!...........Не знам, за пети път го казвам, като не ни помагат нащи програмисти, да вземем нещата в свои ръце, Стенли, (а и аз) имаме служебни телефони! Разликата е, че при нея друг ги плаща, а моя аз го плащам! Обаждаме се, даваме оплакване на провайдера, и да видим ще го пуснат ли повече?!............ А тоя сис админ, направо си е вкарал автогол!!!! Само да се появят руснаците и ще го дам на тях!........Те такива неща не прощават!..... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 юни 2010 12:12

Хихих, някой е гледал хакери на скоро :) Само да вметна, че ако един човек има елементарни познания как работят нещата в Интернет НЯМА начин по който може да му бъде ограничен достъпа до форума...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 юни 2010 19:09

Гледам,че има нашествие на черно и бяло! :shock: Успех на новите модератори. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 26 юни 2010 20:37

kartago написа:
slavia_forever написа:Пореден поздрав към програмистите:

kareka_1 написа:Абе колега аз съм системен администратор мога IP да направя колкот кажеш..........

Хахахахахахахаха, некои се взеха на много сериозно ми се струва!!!! Аз имам приятели сис админи, руснаци, които не ми споделят никакви тайни! Точно тоя, нарушава етиката на това общество, и ако се вземем всички на сериозно, тоя повече няма да работи това!!!!!...........Не знам, за пети път го казвам, като не ни помагат нащи програмисти, да вземем нещата в свои ръце, Стенли, (а и аз) имаме служебни телефони! Разликата е, че при нея друг ги плаща, а моя аз го плащам! Обаждаме се, даваме оплакване на провайдера, и да видим ще го пуснат ли повече?!............ А тоя сис админ, направо си е вкарал автогол!!!! Само да се появят руснаците и ще го дам на тях!........Те такива неща не прощават!..... :lol: :lol: :lol:

Обади им се, кажи им, че има бомба в сграда, ако не оправят форума ще ги взривим :lol: :lol:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 26 юни 2010 21:55

SkArY_9 написа:Обади им се, кажи им, че има бомба в сграда, ако не оправят форума ще ги взривим :lol: :lol:

Събота и неделя са свещени почивни дни за тях, да не се объркате да се обадите сега ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 27 юни 2010 00:32

stenly написа:
SkArY_9 написа:Обади им се, кажи им, че има бомба в сграда, ако не оправят форума ще ги взривим :lol: :lol:

Събота и неделя са свещени почивни дни за тях, да не се объркате да се обадите сега ;)

Да си пият ракията на спокойствие :roll: :evil:
Какво стана с програмиста за когото говоре, ще направили нещо за форума :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 юни 2010 19:57

По принцип ако нямате кой да направи нещо по форума мога да го свърша аз. Не е проблем, имам доста туториали написани за всички форумни платформи и съм правил какви ли не извращения с какви ли не форуми...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2010 20:00

Пловдив1926 написа:По принцип ако нямате кой да направи нещо по форума мога да го свърша аз.

Това звучи доста добре. :P
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юни 2010 20:15

Пловдив1926 написа:По принцип ако нямате кой да направи нещо по форума мога да го свърша аз. Не е проблем, имам доста туториали написани за всички форумни платформи и съм правил какви ли не извращения с какви ли не форуми...

Май ще се наложи Стенли да те назначи на заплата някъде в Гонг :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 юни 2010 20:23

slavia_forever написа:
Пловдив1926 написа:По принцип ако нямате кой да направи нещо по форума мога да го свърша аз.

Това звучи доста добре. :P

Бях ти споменал нещо по този въпрос... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Модератори”