Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Мнениеот niki87 » 27 юни 2010 19:01

Страхотна игра на Германия.Няма какво повече да искаме от 20 годишни момчета.Миналата година биха английските си връстници с 4:0,сега биха "звездите от най-силното първенство в света" с 4:1.Каквото и да стане на 1/4 финала,Германия прави добро първенство-без капитана си,без най-добрия си защитник,без самоубилия се вратар...Сега чакаме страхотния 1/4 финал с Аржентина,може би :) ...Без малко да забравя-много съм доволен от юношите на Байерн Мюлер,Швайни,Лам,Бадщубер :)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 27 юни 2010 19:01

Sagittarius написа:Знаете какво мисля за палячовците от Острова и антифутбола който играят.Няма да говоря как спират с корите и ритат като чобани напред и каквото стане.Както и очаквах безмилостния Маншафт просто се подигра и разпиля албионската сбирщина с 4 парцала.Можеше и повече,но нямаше смисъл да се повтаря резултата от мача между Португалия и Северна Корея.Железния немски ботуш наби свиреп шут в задните части на английските футболни клоуни,тотално надиграване,тотална подигравка в големите защитници Тери мери И коул сексманяците,с "легендите" Джерард,Лампард и особено прехваленото Рууни.Рууни,къде ти е играта бе,или е там където е Бербатов а :?: .СЪН таблоида,я пишете сега кой как играел и колко слаб е нашия.Хахахахаха,гавра,гавра на Маншафта с английските футболни лилипути!Но не може всеки мач да ти беле голове Туфик Бахрамов,нали?Няма как.Айде гуд бай,или ауф видерзейн по-точно,ще запомним албионските дърводелци като най-грозно играещи и най-бездейния и измислен отбор на Световното.

Велик си,комплексар скапан.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 юни 2010 19:01

Наистина се изумявам от безочието на някои хора , разбирам да сте надиграли тотално Германия , да сте изпуснали 20 положения да се оправдавате с този гол , но когато са ви ритали като кучета , отнесли сте 4 парцала и са ви надиграли тотално е просто смешно и жалко ;) Но немците са си виновни , трябваше да вкарат поне 5-6 гола :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 27 юни 2010 19:02

Лично аз съжалявам, че една груба съдийска грешка попречи да се види какви е ралността.
105 години / 4 поколения ботевисти!

psicho_lg
Контакти:

Мнениеот psicho_lg » 27 юни 2010 19:02

Ми очакван резултат англичаните нямат играчи кои са Гарет Бари,Глен Джонсън,Матю Ъпсън и прочие и прочие с трима четирима добри играчи световен шампион не се става.Жалко че наесен ще ни бият щото наште сенасират още кат чуят с кого ще играят вместо да се борят.А иначе немците има мнооого слаба защита.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2010 19:03

turbogena написа:Мисля ,че няма какво да се каже:
Изображение
:| :| :|

Това е за рубриката - ""Без коментар"" !
То да беше станало .... примерно при 3 :0 .... а то, се лишава единият отбор от изравнителен гол, след като е изоставал с 0 : 2 .... и то точно - преди почивката !
Един колега по горе, беше дал чудесен пример с боксов мач .... и Майк Тайсън !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Камери

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 19:04

donpacko написа:Сериозно ли мислите,че ако бяха зачели гола и Англия щяха да победят. :) :) :) .

На полувремето щеше да е 2:4 за Англия, а ти сериозно ли мислиш, че ако беше зачетен редовния гол Германия щеше да вкара гол, лесно е да го направим като останах 4 срещу 1 на контра
Последна промяна от Mourinio на 27 юни 2010 19:05, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 27 юни 2010 19:05

Ужасен съм! Това не трябва да се случва.Да убиеш мечтите на толкова много хора. :cry:

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 27 юни 2010 19:05

POPCORN написа:
kokic1986 написа:Аре стига бе - имаше гол за Англия 100% , но германците просто ги надиграха (особено второто полувреме) , просто бяха много по-силни от англичаните - играха на скорост супер технично с няколко паса и голово положение , дори да беше станало 2-2 - германците пак биеха без проблеми - просто Англия е твърде слаба в сравнение с Германия ;)

е това вече е нормалне коментар. +1

Големи специалисти се извъдихте всички.Ако баба ми беше мъжка щеше да има дръжка.Резултатът си бе 2-2,а какво щеше да стане никой не може да каже.Пълна гротестка поредна съдийска.Палячото на мача Челси.Барса няма да е единствен.Англия не трябваше да излиза за второто полувреме и да предизвика скандал,защото проблемът с корумпираната ФИФА УЕФА и т.н. си остава.

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 27 юни 2010 19:05

Майната му. Паднали англичаните-голяма работа. Да не са ми копали на нивата тея милионери. Аз си пускам волейбола поне да викам за България :) :)

Върни се в “Архив”