Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Мнениеот TodorT » 27 юни 2010 18:08

slavia_forever написа:Ами ако се гледа справедливо, наистина трябваше да се отчете гол за Англия, но ако се гледа резултата, той дори и в момента не отговаря реално на показаното в мача!

Те това се опитвам да кажа, ама феновете на Англия са толко бесни, че не могат да се примирят с това, а феновете на Германия наливат масло в огъня :lol:

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 27 юни 2010 18:08

wolfyy написа:Не мога да разбера какво коментирате 66-та година като тогава дори не сте били родени нито знаете какво е било но иначе коментират ... :x

Да му мислят германците-страничният сега вдига по тяхната атака ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Камери

Мнениеот ros » 27 юни 2010 18:09

david_villa написа:Може, иначе топката при втория гол на Англия не бе чак 70 см. навътре, може би това е реверанс от Съдбата за спорния гол на Англия срещу ГДР през 1966 г. Тогава аналогична ситуация, но топката не преминава с целия си обем голлинията, а съдията зачита ключов гол за британците.

Стига с тези реванши на съдбата... Та на Англия бе вкаран гол с ръка в Мексико и кво... пак ли за реваш се чака... Това е футбол, а не втори тото шанс.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 юни 2010 18:09

Момчета, хайде да ходим да гледаме мача, че Англия удариха още 1 греда, а ние се занимаваме със съдииството по форумите... :lol: :)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 27 юни 2010 18:09

wolfyy написа:Не мога да разбера какво коментирате 66-та година като тогава дори не сте били родени нито знаете какво е било но иначе коментират ... :x

Комплексарчета до един и всичките от немския отбор , защото така им отърва. По-лесно им да кажат как съдбата си взела своето , а двата случая са различни. Доминирали през първото полувреме ама резултата беше 2:2 , калитари!!!!!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 27 юни 2010 18:10

Madridist написа:
Viktor4o_Rs написа:Мадридист , смешен си , нима нямаше дузпа за Германия със Сърбия :shock: :shock: :shock: За Австралия пък дори няма да коментирам , удар без топка на Кюъл ... Пак казвам , тъпо стана така , защото сега и Германия да бие , феновете на Англия ще се оправдават с това , но грешки стават , както е станало и през 66-та ...

Не съм казал, че е нямало дузпа за Германия. Дузпата си беше 100%. Просто констатирах,че в този мач съдията с нищо не ви е порязал,два класически фала отзад на Клозе и заслужен червен картон. Германия е последния отбор,който трябва да се оплаква от съдии на този Мондиал 8-)

Както и на всеки друг ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 юни 2010 18:10

Казах му на Лампард да иде снощи в мах'лата да пипне нещо от контингента, ама той търдоглав - не ще! Вижте Подолски как го връзва след шаманската намеса! :roll:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2010 18:11

SHAKOMINATORA написа:Комплексарчета до един и всичките от немския отбор , защото така им отърва. По-лесно им да кажат как съдбата си взела своето , а двата случая са различни. Доминирали през първото полувреме ама резултата беше 2:2 , калитари!!!!!!!

Хем ме виждаш, че наблюдавам темата и пак обиждаш!
Спазвайте добрия тон! Нека да спорим, но без обиди.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Камери

Мнениеот POPCORN » 27 юни 2010 18:11

ros написа:
david_villa написа:Може, иначе топката при втория гол на Англия не бе чак 70 см. навътре, може би това е реверанс от Съдбата за спорния гол на Англия срещу ГДР през 1966 г. Тогава аналогична ситуация, но топката не преминава с целия си обем голлинията, а съдията зачита ключов гол за британците.

Стига с тези реванши на съдбата... Та на Англия бе вкаран гол с ръка в Мексико и кво... пак ли за реваш се чака... Това е футбол, а не втори тото шанс.

стига сте пискали толквоа много.все едно на България са ощетили.голяма работа, така преценил съдята така е напрваил.100% не е нарочно
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 27 юни 2010 18:13

slavia_forever написа:
SHAKOMINATORA написа:Комплексарчета до един и всичките от немския отбор , защото така им отърва. По-лесно им да кажат как съдбата си взела своето , а двата случая са различни. Доминирали през първото полувреме ама резултата беше 2:2 , калитари!!!!!!!

Хем ме виждаш, че наблюдавам темата и пак обиждаш!
Спазвайте добрия тон! Нека да спорим, но без обиди.

Заряда ми идва в повече,спирам! :mrgreen:

Върни се в “Архив”