Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
За повторенията съм съгласен , но ми е смешно феновете на Англия да плюят сега , след като са спечелили световната титла по същия начин ... Кое е по-зле - да те ощетят на осминафинал или на финал , а ? Бог забавя , но не забравя 

- Alternative
- Контакти:
Как може да сложат на такъв мач такива нещастни съдии?!Бесен съм! 

Viktor4o_Rs написа:За повторенията съм съгласен , но ми е смешно феновете на Англия да плюят сега , след като са спечелили световната титла по същия начин ... Кое е по-зле - да те ощетят на осминафинал или на финал , а ? Бог забавя , но не забравя
На германците им идва малко повече помощта на това световно

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Време е да въведат видео повторенията, така няма стане с консервативното мислене на ония дъртаци във ФИФА, ако искат и 20 съдии да сложат пак няма да помогне
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- merdanski
- Контакти:
slavia_forever написа:merdanski написа:Neron написа:Бог забавя но не забравя.
Ама се развали мача,пич.Сега никой фен на Англия няма да си признае,че Гемания са ги били...![]()
Те немците нека ги бият, пък онези да не си признават нищо ако не искат.
Поне до отменен гол с напречна греда за Германия след още 44 години
- Jorkorazporko
Re: Камери
Този гол трябва да бъде зачетен по видео запис! Това убива играта!

- Neron
- Контакти:
merdanski написа:Neron написа:Бог забавя но не забравя.
Ама се развали мача,пич.Сега никой фен на Англия няма да си признае,че Германия са ги били...![]()
Защо нямаше нет онея години и ние да се оправдаваме така.Англичаните да си мислят каквото искат ако за тях това е отбора който едва ли не се смяташе за световен шампион още 1 месец преди световното да се ядосват.А Германия пак малко ги бие ако беше Аржентина тогава и гол нямаше да вкарат.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Viktor4o_Rs написа:За повторенията съм съгласен , но ми е смешно феновете на Англия да плюят сега , след като са спечелили световната титла по същия начин ... Кое е по-зле - да те ощетят на осминафинал или на финал , а ? Бог забавя , но не забравя
Идиотски аргументи пич.
Дай сега да вадим какво се е случило преди 40 и кусур години за да оправдаваме умопомрачаващи съдийски грешки?
Грешката е факт и толкова.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Foxtrot написа:Не че и Англия заслужаваха да изравнят де. Но голът им беше чист, поне 15см беше вътре топката. Все пак Германия цяло полувреме ги мачка, така че резултатът до момента е логичен.
кво значи не заслужава?!? Мина ли топката-мина! Трябваше ли да е гол-трябваше! Няма значение дали е 'заслужавала Англия"

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
БОГ ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ
Страхотна игра на младите немци през първото полувреме!Германия тотално надигра Англия и води заслужено.Дано второто полувреме младоците вкарат трети гол и елиминират англичаните

Страхотна игра на младите немци през първото полувреме!Германия тотално надигра Англия и води заслужено.Дано второто полувреме младоците вкарат трети гол и елиминират англичаните