Какво ще направят тази година българските отбори в ЕКТ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Какво ще направят тази година българските отбори в ЕКТ?

Мнениеот rebelheartous » 27 юни 2010 12:58

Oziris написа:Литекс има добри шансове за влизане в ЛЕ, за ШЛ почти са нулеви, тъй като в последния кръг преди групите ще са непоставени.
ЦСКА също ще са непоставени в последния кръг преди групите на ЛЕ, така че трябва да се надяват на голям късмет при жребия да не им се падне непреодолим отбор.
Левски също мисля са на кантар дали ще са поставени в последния кръг преди групите

Да ти припомня ли какво ставаше предишни години, когато Левски беше поставен и срещаше аматьорски тимчета с готвачи и скиори? Веднага се сещам, че и ЦСКА като поставен се падна с Тулуза и Жиняк ги резна в 90-тата минута. Така че това кой е поставен и кой не няма чак толкова голямо значение. Именно затова казвам, че Литекс има големи шансове за влизане, тъй като съставът им е обигран, имат супер треньор и това ще е с решаващо значение според мен.

А от догодина какъв ще е коефициентът зависи от представянето през всяка година, така че ако се вземат солидно точки сега от следващия сезон пак сме в топ 20. ;)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 27 юни 2010 13:35

Отборите ни са слаби, така че трябва късмет, Литекс също са слаб отбор просто бяха по малко слаби от конкурентите си , но това не означава кой знае какво.Цска гради почти нов отбор, Левски в по малка степен също, едва ли ще бъдат много силни в тоя момент.За Берое коментара е излишен, не съм им фен но и нямам нищо против тях, струва ми се че там няколко личности или политици или не знам какви от лакомия унищожиха готов отбор, ще е добре да не бъдат разгромени с много.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2010 15:52

Значи мен ме учудва всеобщото очакване на беройски провал в Европа и едва ли не червено-синьо-оранжева приказка. Аз самият си мисля, че без Илиян и по-важното(!) - това че няма да играят в Стара Загора ще им е по-трудно, много трудно. От софиянци никой няма да отиде (заради това и дома на волейбола трябва да си е Варна.) Но ... я чакайте! Изключвате ли възможноста след първите - вторите мачове заралии последни да си тръгнат от Европа?
Аз пожелах вече успех, ама нещо не виждам нашите отбори в Европа, особено след поредния Скандален сезон!
Просто гледам Световното и виждам, че ние нямахме работа там, а Мъри нагъл и разправя някакви самочувствени глупости, но и той знае, че истината е друга. Гледам ШЛ, видях БАТЕ как играха там и не вярвам, че български отбор щеше по подобен начин да играе.
Та Берое, Литекс, ЦСКА и "Левски" са на едно ниво. Само на мускули не става - като Петржалка, които ШЛ и Европа вече през крив макарон ще видят!
Истината боли! Но вместо да гълтаме лексотановите "истини" на хора като Мъри и Михов е добре да помислим трезво.
Важно е да сме на стадиона и да ги подкрепяме, но да изпразним кошничката преди това. Каквото стане, понеже за момента всеки успех срещу среднодобър европейски клуб ще е успех...
Та дано очакванията ми, понеже това са ми реалните очаквания не се оправдаят. Дано...
П.С. Споменах БАТЕ, понеже не само срещу сини, но излязоха и срещу оранжеви беларусите, а те според мен бяха среднолош европейски, а не среднодобър отбор. Но бяха технически и тактически по-грамотни от нашите отбори!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 юни 2010 16:54

Нашите водещи тимове,дори само пример да вземат от БАТЕ Борисов,ще има ефект.Дори моя Черно море,може да се поучи,като си направи стадион някога.По темата,Берое отпада веднага,Литекс в групите на ЕЛ,Левски и ЦСКА на кантар.
Само Черно море.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2010 17:38

Нека се изиграят контролите .... и тогава да говорим !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 28 юни 2010 00:38

Литекс с малко късмет при жребия може и в Шампионската лига да влязат! На практика Литекс са на 3 изненади в третия квалификационен кръг от това да са поставени за плейофа! Дори и да не са отбори като Базел, ФК Копенхаген и Апоел Тел-Авив не са толкова страшни и Литекс няма от какво да се притеснява! Някои от тези 7 отбора преди тях като коефициент спокойно могат да отпаднат, защото при непоставените са БАТЕ, Жилина, Лех, Дебрецен, Омония - всичките биха могли да поднесат изненади стига да не се паднат те на нашите!
С две думи ако съм пълен оптимист предричам шанс 50:50 Литекс да влезе в Шампионската лига!
Само вижте една добра схема:
2-ри кръг - Рудар
3-ти кръг - Екранас
Плей-оф - Апоел Тел-Авив

Левски и ЦСКА ще са поставени до края най-вероятно и не виждам защо да не влязат в групите! Предвид селекцията на Левски те ме притесняват, но определено могат и те да имат късмет със съперниците! В трети кръг най-сериозни съперници биха били Макаби Тел-Авив и Люцерн, но късметът може да прати Жрински или Хонка! В 4-ти кръг сериозните отбори са малко повече - Цървена звезда, Рапид Виена, Генк, но там потенциално ще са Актобе, Таврия, Карпати!

Берое предвид състоянието им и това къде са като коефициент нямат почти никакъв шанс и е жалко, че този отбор отиде в Европа, тъй като само ще ни изяде коефициента! Най-лесни съперници биха им били пак Карпати, Сибир, Одензе, но чесно казано дори с тях едва ли ще се справят! Дано се паднат с Ливърпул или Ювентус, че поне да зарадват феновете си...било то и с нещо погромно!

Успех на всички! Моята прогноза е:
Литекс - групи на ШЛ
Левски и ЦСКА - групи ЛЕ
Берое - отпадане рано :)

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 юни 2010 19:39

Libera написа:Берое предвид състоянието им и това къде са като коефициент нямат почти никакъв шанс и е жалко, че този отбор отиде в Европа, тъй като само ще ни изяде коефициента! Най-лесни съперници биха им били пак Карпати, Сибир, Одензе, но чесно казано дори с тях едва ли ще се справят! Дано се паднат с Ливърпул или Ювентус, че поне да зарадват феновете си...било то и с нещо погромно!

С такова мислене... закъде? :roll:

Я си представи Ботев да е на мястото на Берое и други фенове да говорят за "изяждане на коефициента". :oops: Берое напълно заслужено е в ЕКТ. Играха честно и заслужиха мястото си. Това се нарича равностоен шампионат и турнир за купата на БГ. ;)

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 28 юни 2010 22:52

Не си го представям, приятелю...това е истината! Нищо ми няма на мисленето, но не е сериозно предвид, че Берое привлича играчи от Б група да си мислиш, че може да направят нещо срещу един отбор като Одензе с бюджет от 9 милиона евро и играчи с опит дори в Шампионската лига! Берое си заслужи мястото, но с поведението на ръководителите на този отбор залсужи и моите класификации на един раздиран от криза отбор, който просто ще изяде коефициента ни!
Логичното поведение след купата би било израстване, спонсори, един бюджет поне от 3-4 милиона лева и селекция, а Берое този сезон в А група ще се бори да не изпадне, помни ми думата! Купата на Берое е просто случайност, породена от комичните войни на т.н. грандове...ако имаше равностоен шампионат и купа, Берое щеше да бъде поне в горната половина на таблицата на А група! Това не ти е Англия или Испания...отбор без пари и без играчи не е равностоен на никого и успехът му не може да е плод на нищо друго освен случайност и обстоятелства!

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 29 юни 2010 09:25

Аз съм скептично настроен и не очаквам "подвизи" от нашите отбори в Европа.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 юни 2010 10:04

georgisd написа:Аз съм скептично настроен и не очаквам "подвизи" от нашите отбори в Европа.

и аз така, пък ако ни изненадат приятно - добре дошло :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”