Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Мнениеот Tommi » 27 юни 2010 16:52

Sagittarius написа:
Tommi написа:
Sagittarius написа:Когато Бардон игра в ШЛ беше на 30!Когато Жардел беше на 30 беше в Спортниг,заби 67 гола в 62 мача,а Спортинг направи дубъл!!!Изобщо....сериозно ли е да говорим,ама дори да говорим,че някакъв си Пардон или там който и да е има нещо,ама дори нещо мъничко общо с Марио Жардел - 2кратен носител на титла голмайстор на Европа и 2-кратен голмайстор на ШЛ?

Явно не си много добре запознат с нещата, така че ти предлагам да прекратим този спор. Когато Бардон вкара на Интер в групите на ШЛ през сезон 2008-2009, Жардел е бил много далеч от Спортинг :!:

Говорим когато са били на еднаква възраст!И ако един-едничък гол в ШЛ е нещо - хахахахахаха,Бардон Пардон-Жардел-пффхахахахахахахаха.Айде,отиди си намокри главата,дори само да си мислиш да сравняваш оня пардесю с Жардел е достоен за номинация.Абе Гонзи към Жардел как се отнася бе ааахахахахахахаха :mrgreen:

Бардон е играл в ШЛ, когато е бил на 32 години. Сега можеш да провериш в wikipedia какво се е случвало с Жардел, когато той е бил около тази възраст.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2010 16:53

зелено-бяло написа:Имаме. И е факт - което се опитах да намекна :roll:

Че кой бе?
Що намекваш?Срам ли те е?[/quote]

Добре - явно че не можеш да четеш между редовете...ще го кажем направо :!:
Има тема, че Жардел идва в Черно море. Вече и голове почна да бележи, скъса мрежите на Левски и Цска.....
Исках да кажа, че това не е факт, не ме разбра явно. ... докато в Левски трансферите са факт - което отговаря на истината.
С две думи, говорите странни неща - Жардел сега ако чете форума, предполагам че пада от смях :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 27 юни 2010 16:54

Не е първа младост, но 60 мин. ще може да играе, а за това време може много да сътвори на терена. Хубаво е и за израстването на по-младите играчи около него.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2010 16:56

зелено-бяло написа:
TristaNNN написа:
Mourinio написа:Вижте в топ новината на Гонг какво пише в последното изречение ;) УТРЕ ВСИЧКИ НА ТИЧА, ДА ПОСРЕЩНЕМ ЕДНА ЛЕГЕНДА НА СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ, КОЯТО ЩЕ НОСИ ЕКИПА НА ЧЕРНО МОРЕ 8-)

Гонг видя, че темата се разгорещи и ...ето го заглавието :lol:

тогава НАГОРЕЩИ форума с любимата си мечта,дано ГОНГ да я обявят като новина! :mrgreen:

[offtopic]...А коя моята мечта ? :lol: ...[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 27 юни 2010 16:58

Гонг видя, че темата се разгорещи и ...ето го заглавието :lol:[/quote]

тогава НАГОРЕЩИ форума с любимата си мечта,дано ГОНГ да я обявят като новина! :mrgreen:[/quote]

[offtopic]...А коя моята мечта ? :lol: ...[/offtopic][/quote]
трансферите в Левски били ФАКТ!
Дай пример!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 17:01

Абе стига с тоз Пардон ве,стига ме разсмива бе.Къде сравняваш един пълен анонимник,разбираш ли - АНОНИМНИК със световна звезда като Марио Жардел бе?Осъзнай се малко колко смешен ставаш,кога Жардел е играл футбол оня е ритал из долните дивизии на Франция,в Ло Авър и тем подобни дето гледат головете на Жардел по телевизията.Това е реалността и виж Уикипедията,да,виж я,Порто-двукратен носител на КЕШ,на УЕФА,Спортинг,Галатасарай,Болтън - каква визитка,2 пъти златна обуква,2 пъти голмайстор на Европа.....а Пардю?6 мача в ШЛ с 1 гол - ахахахахахахахаха и кариера в анонимен отбор като Левски-ахахахахахахахахаха.Боже боже,аве я кажи за Гонзо бе,то голям нападател бе,100 и кусур гола в България,я кажи как вкарал 14 гола на ЦСКА бе ауууууу ахахахахахахаха,ходи си намокри галавата,Бардон даже да подава вода на Жардел не става,не е достоен дори 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 27 юни 2010 17:01

Окончателно: Марсио Аморозо в Черно море
Полемиката около бразилския нападател, който „Черно море“ очаква, завърши. Това е 35-годишният Марсио Аморозо, който е печелил с Бразилия Копа Америка през 1999-а година. Марсио каца в София утре около обед и след това ще продължи със самолет за Варна. В 18 часа бившият нападател на Парма ще бъде представен като ново попълнение на „моряците“.

Read more: http://narodnodelo.bg/todaynews.php?new ... z0s3thvRfI

Брей, Жардел или Аморозо? Всички тръпнем в очакване. :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 юни 2010 17:02

Смишно е да сравнявати Жардел с Бардон, все едно да кажеш, че понеже Матеус игра на ниво до 42 години и Гаскойн е можел до толкова. Аз не се сещам за някоя голяма звезда, дошла в България, която да е била на ниво. Играеха такива, дето не бях ги чувал, преди да дойдат - Бардон, Ингълс, Ричард, Вагнер, Тиаго, Гай, Симонович, Хаджи...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2010 17:06

Sagittarius написа:Абе стига с тоз Пардон ве,стига ме разсмива бе.Къде сравняваш един пълен анонимник,разбираш ли - АНОНИМНИК със световна звезда като Марио Жардел бе?Осъзнай се малко колко смешен ставаш,кога Жардел е играл футбол оня е ритал из долните дивизии на Франция,в Ло Авър и тем подобни дето гледат головете на Жардел по телевизията.Това е реалността и виж Уикипедията,да,виж я,Порто-двукратен носител на КЕШ,на УЕФА,Спортинг,Галатасарай,Болтън - каква визитка,2 пъти златна обуква,2 пъти голмайстор на Европа.....а Пардю?6 мача в ШЛ с 1 гол - ахахахахахахахаха и кариера в анонимен отбор като Левски-ахахахахахахахахаха.Боже боже,аве я кажи за Гонзо бе,то голям нападател бе,100 и кусур гола в България,я кажи как вкарал 14 гола на ЦСКА бе ауууууу ахахахахахахаха,ходи си намокри галавата,Бардон даже да подава вода на Жардел не става,не е достоен дори 8-)

Изобщо не говоря за Жардел, когато е вкарвал гол след гол, а говоря за сегашния Жардел, защото вие купувате 36-годишния Жардел, а не 26-годишния Жардел :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2010 17:06

зелено-бяло написа:Гонг видя, че темата се разгорещи и ...ето го заглавието :lol:

тогава НАГОРЕЩИ форума с любимата си мечта,дано ГОНГ да я обявят като новина! :mrgreen:[/quote]

[offtopic]...А коя моята мечта ? :lol: ...[/offtopic][/quote]
трансферите в Левски били ФАКТ!
Дай пример![/quote]

Дембеле, Иво Иванов, Дани Младенов и Калин Щърков - факт са. Не са от класата на Жардел, но са факт. Това ми е тезата :!: По - добре врабче в ръката, отколкото сокол в небесата ;)
[offtopic]

Върни се в “Черно море”