Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Мнениеот noi » 27 юни 2010 14:47

Ако е истина, че взимате Жардел, то всеки фен на ЦСКА може да ви каже какво направи срещу тях с екипа на Омония. Аз ще ви помогна...нищо. Голяма бомба, няма що :)

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 27 юни 2010 14:49

noi написа:Ако е истина, че взимате Жардел, то всеки фен на ЦСКА може да ви каже какво направи срещу тях с екипа на Омония. Аз ще ви помогна...нищо. Голяма бомба, няма що :)

ами помогни ни ти, че доколкото се сещам Жардел за Омония не е играл

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 27 юни 2010 14:52

...ха ха тези са бил годни за футбол...преди 7 години....сега са годни само за вкаменелости пред входа на стадиона......пълен майтап.....могат да шашнат само некой тинейджър да ги купува в футбол-менаджера....тези трансферни бомби са като онези рок групи в Каварна....забравени.....все едно в България доматите с колците ги ядем и картофите с бомби ги вадим още.....че ни пробутват такива "легенди"......

princa
Контакти:

Мнениеот princa » 27 юни 2010 14:52

Sagittarius а бе я се осъзнай малко !?!? Все едно Форлан идва ... човека , че е бил голяма звезда - бил е ! СПОР НЯМА !!! В момента е на 37 години , мислиш ли , че все едно играе , като 25 годишен ?!?! Това не е ти е ГИГС ! Превъзбуден ми се струваш ... слез на земята ;) Той ако още държеше супер форма , нямаше да дойде в Черно Море ;) Дано ви помогне ! Ама ти тука статиски показваш , ко било , що било ... стига си влизал във филма ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:54

TristaNNN написа:И аз се надявах Диего Тристан да премине в Левски миналия сезон, ама .... :)
Спокойно, поставено е на въпрос - ама и тогава си беше нероден Петко както е сега. Много бързаш с головете. Този сезон май ще ги мушка един Изображение дето дойде от Локо Пд. 8-)

Този дето дойде от Локо Пловдив не може да стъпи и на кутрето на Жардел, макар и на 37!
Така, че, ако дойде има да си мечтаеш вашия черен да бележи повече от Жардел :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:56

noi написа:Ако е истина, че взимате Жардел, то всеки фен на ЦСКА може да ви каже какво направи срещу тях с екипа на Омония. Аз ще ви помогна...нищо. Голяма бомба, няма що :)

Каква оМония те гони бе :mrgreen: Той никога не е играл з атях..
Вие май се опитвате да си излеете злобичката и говорите глупсоти...
Яд ви е, че не идва при вашите отбори....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 14:56

Правилно.Жардел е вкаменелост,големи играчи са Руи мангал,Дормушали Саидходжа и онзи смешник-житката бегачка,хипофизното джудже Делев.Те са големи.Жална ви майка 4-тия кръг,Супер Марио като ви нашиба 6 парцала,половината му от 12-те гола общо :mrgreen: .И още нещо за Омония-там Жардел не е играл,защото ако беше играл щяха да ви отнесат и да сте в листата на Евроидиотите отдавна :!:И защо да не вадя статисти бе?Виж,че тука разни ми сравняват никому неизвестни смешници като някакви си Тиеро,Шеридън,за сегашнтие им не говоря там Делевци,Ходжи...тези ще са по-слаби от Жардел дори когато Жардел е на 50 и е 120 килограма.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 27 юни 2010 15:00

viroglav написа:
donpacko написа:Недейте дава за пример годините и килограмите във България,само се сетете Боримиров,преди да стане споретен директор във Левски на колко години беше,и как играеше.Този трансфер ако стане факт,ще е голяма работа,ако ще Жардел да е и 120 килограма.

Боримиров играеше добре в уговорените мачове ... В тях и аз ще съм световна звезда ...

Във Европа тогава мачовете бяха уговорени нали.Вчера писах във една тема зарди такива като тебе сме на тоя хал.На тебе също ти пожелавам да си жив и здрав и по същия начин да възпитаваш децата си,както тебе са те възпитавали,във ОМРАЗА към всичко което не ти харесва.Пак давам примера за АНГЛИЧАНИНА какво казва "аз работя много" а такива като тебе са на БЪЛГАРСКИЯ принцип "мани го тоя,ве не виждаш ли,че на работи".Има разлика между мисленето

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 27 юни 2010 15:01

И на 77 години да е ,Жардел е голямо име и ще разпилява измислените и псевдо звезди е А група!
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2010 15:01

MORSKI написа:
TristaNNN написа:И аз се надявах Диего Тристан да премине в Левски миналия сезон, ама .... :)
Спокойно, поставено е на въпрос - ама и тогава си беше нероден Петко както е сега. Много бързаш с головете. Този сезон май ще ги мушка един Изображение дето дойде от Локо Пд. 8-)

Този дето дойде от Локо Пловдив не може да стъпи и на кутрето на Жардел, макар и на 37!
Така, че, ако дойде има да си мечтаеш вашия черен да бележи повече от Жардел :mrgreen:

Прав си, АКО Жардел дойде, МОЖЕ и да бележи, АКО играе и АКО е във форма, и АКО не му харесат купоните във Варна.
И разбира се, ЗА ДА дойде, трябва да му се плати - и то сериозна сума.
Абе, май Изображение ще бележи .... Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Черно море”