Честито Локомотивци - ИМАМЕ НОВ СОБСТВЕНИК
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Честито Локомотивци - ИМАМЕ НОВ СОБСТВЕНИК
Честито Локомотивци - ИМАМЕ НОВ СОБСТВЕНИК!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Честито Локомотивци - ИМАМЕ НОВ СОБСТВЕНИК
сега очаквам да му оближете гъза въпреки ,че до преди няколко месеца го псувахте брутално. 

plovdivesamona6 написа:сега очаквам да му оближете гъза въпреки ,че до преди няколко месеца го псувахте брутално.
Както и обратното де

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
plovdivesamona6 написа:сега очаквам да ми оближете гъза въпреки ,че до преди няколко месеца го псувахте брутално.
Ти първо кажи изтръпнал ли ти е още езика от п*тката на Дебелана на Доган, пък тогава пиши за нас. Крадеца вика дръжте крадеца.
По темата: още не е потвърдено никъде.
- bayern_ultras
- Контакти:
ZASHTO BAYERN E GRAND
Kakva e prichinat FCBayern Munchen da byde ot grandivete v Evropa, kakto i moje li Bayern da specheli tazi godina Champions league.
-
- Контакти:
loko2004 написа:plovdivesamona6 написа:сега очаквам да му оближете гъза въпреки ,че до преди няколко месеца го псувахте брутално.
Както и обратното десега очаквам да изпишете един тон глупости за него
айде почна се мазненето.

Жалка работа е доверието към *** 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
loko2004 написа:Честито Локомотивци - ИМАМЕ НОВ СОБСТВЕНИК!!!

ами въобще няма да се очудя ако е вярно.идват избори и 50 хил. сигурни гласа за тройната коалиция въобще не са малко.но честито им!!!