Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:13

Ама защо си мислиш, че Жардел ще остави когото и да е било да се учи на нещо :lol: Рибата в морето, ние тигана слагаме!
Ей затова се дразня!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:14

Mourinio написа:Напротивм ,това е точно мислене за бъдещето, самите играчи ще променят мисленето си, когато до тях игра такова име като Жардел

Съмнява ме да променят каквото и да е било..... Пък и Жардел не е чак такава звезда ...... Пак питам- данеби в Катар да са прокопсали след привличането на звезди в края на кариерата си? Или пък в САЩ с привличането на Ицата, Бекъм и т.н?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 юни 2010 14:17

MORSKI написа:Ама защо си мислиш, че Жардел ще остави когото и да е било да се учи на нещо :lol: Рибата в морето, ние тигана слагаме!
Ей затова се дразня!

Морски,нека се позабавляваме малко с идеята Жардел,да играе за нас.Я дойде,я не,ама самата мисъл Жардел на Тича,ме кара да се усмихвам.Гледай по-позитивно на нещата,както казваше един умник,дето щеше да ни оправи за 800 дни. :) А дали фиркал,дали шмъркал,какво е значението?Кольо Спасов си носи прякора още докато играеше за нас,преди 27 години. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 14:18

MORSKI написа:
Mourinio написа:Напротивм ,това е точно мислене за бъдещето, самите играчи ще променят мисленето си, когато до тях игра такова име като Жардел

Съмнява ме да променят каквото и да е било..... Пък и Жардел не е чак такава звезда ...... Пак питам- данеби в Катар да са прокопсали след привличането на звезди в края на кариерата си? Или пък в САЩ с привличането на Ицата, Бекъм и т.н?

:mrgreen: Ти кой искаш да вземем Меси и Роналдо :lol: това е България
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 14:19

Е как няма да научи останалите в частност нападателите?Жардел е велик нападател,то ако от него не се научат от кой ще учат?От Еньо дупнишкия ли щяха да учат?Самия факт,че такава звезда ще е при нас(90% сигурно е) говори много за Черно Море и за променени амбиции и мислене.Ти какво си мислиш,че търси Жардел на терена?Голове,победи,Купи,отличия - това е амплоато на Жардел,той друго не знае освен да побеждава,да вкарва и да е шампион.

Или пък в САЩ с привличането на Ицата, Бекъм и т.н?

2002 САЩ е 1/4 финалист на Мондиала и съдията ги спря да елиминират Германия.
2010 САЩ е 1/8 финалист на Мондиала,снощи имаха малшанс с Гана.
А ние къде сме? - ТВ бойци,ТВ зрители,ТВ футболисти...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:20

garfild8 написа:
MORSKI написа:Ама защо си мислиш, че Жардел ще остави когото и да е било да се учи на нещо :lol: Рибата в морето, ние тигана слагаме!
Ей затова се дразня!

Морски,нека се позабавляваме малко с идеята Жардел,да играе за нас.Я дойде,я не,ама самата мисъл Жардел на Тича,ме кара да се усмихвам.Гледай по-позитивно на нещата,както казваше един умник,дето щеше да ни оправи за 800 дни. :) А дали фиркал,дали шмъркал,какво е значението?Кольо Спасов си носи прякора още докато играеше за нас,преди 27 години. :)

И мен би ми се искало да играе с нашата фланелка, но не е там въпроса.... Просто някои наши фенове прекалено се превъзбудиха от тази идея, а аз гледам малко по- от друг ъгъл! Не тръгвам с големи очаквания за него....
Пък, ако се окаже в добра форма, бележи и научи някой наш играч на нещо( в което се съмнявам), екстра....
Иначе има значение дали пие, дрогира се и т.н.... Все пак достатъчно брахме ядовете на Моке :shock: :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 27 юни 2010 14:23, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:21

Mourinio написа:
MORSKI написа:

:mrgreen: Ти кой искаш да вземем Меси и Роналдо :lol: това е България

Е България е, и точно затова според мен не бива да се превъзнасяме прекалено!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:22

Sagittarius написа:Е как няма да научи останалите в частност нападателите?Жардел е велик нападател,то ако от него не се научат от кой ще учат?От Еньо дупнишкия ли щяха да учат?Самия факт,че такава звезда ще е при нас(90% сигурно е) говори много за Черно Море и за променени амбиции и мислене.Ти какво си мислиш,че търси Жардел на терена?Голове,победи,Купи,отличия - това е амплоато на Жардел,той друго не знае освен да побеждава,да вкарва и да е шампион.

Или пък в САЩ с привличането на Ицата, Бекъм и т.н?

2002 САЩ е 1/4 финалист на Мондиала и съдията ги спря да елиминират Германия.
2010 САЩ е 1/8 финалист на Мондиала,снощи имаха малшанс с Гана.
А ние къде сме? - ТВ бойци,ТВ зрители,ТВ футболисти...

Говоря ти за клубен футбол ;) Нали не си мсилиш, че нациопналния ще спечели нещо от престоя на този убавец за 1 година при нас :shock:
Още повече, че икономиката на Катар, Емирствата и САЩ е в пъти пред нашата....

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 юни 2010 14:25

Морски,разбирам ти идеята.Относно фиркането,исках да ти кажа,че ако някой наш играч фирка,но като излезе на терена,го разорава и се раздава на макс,да спечелим,по-лесно се възприема.Я виж английските звезди.Поркат си,снимат ги пияни,ама облекат ли екипа,се хвърлят като лъвове...Дано и Жардел се окаже същия. :mrgreen:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 14:27

garfild8 написа:Морски,разбирам ти идеята.Относно фиркането,исках да ти кажа,че ако някой наш играч фирка,но като излезе на терена,го разорава и се раздава на макс,да спечелим,по-лесно се възприема.Я виж английските звезди.Поркат си,снимат ги пияни,ама облекат ли екипа,се хвърлят като лъвове...Дано и Жардел се окаже същия. :mrgreen:

Така е, Ледли Кинг колко пъти го снимаха как го изнасят на ръце мъртво пиян от дискотеки, но това не му пречи да е национал на Англия и капитан на Тотнъм
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”