Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

gerard84
Контакти:

Re: Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Мнениеот gerard84 » 27 юни 2010 13:54

koi sa vi perspektivnite iuno6i,4e ne moga da se setq?

MORSKI
Контакти:

Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 13:54

greenpeak написа:Ако искате мога да вляза в Уикипедия и да подмладя Жарделс 10 годин, няма проблеми :mrgreen: .
Мога да напиша че, дори идва без пари на Тича :mrgreen: .
В Уикипедия всеки може да си напише каквото си поиска бе глупаци.

Днес някой си LoVeCa е влизал в страницата ма морето в уикипедия и се е забавлявал, като е добавил имената на Неи и Марио Жардел :mrgreen: .
http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Cherno_More_Varna
09:27, 27 June 2010 LoVeCa
09:21, 27 June 2010 LoVeCa
Същия тъпак LoVeCa е бъзикал и англииския саит на уикипедия на Марио Жардел.
http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rio_Jardel
09:56, 27 June 2010 LoVeCa
09:47, 27 June 2010 LoVeCa
09:45, 27 June 2010 LoVeCa
09:44, 27 June 2010 LoVeCa
09:44, 27 June 2010 LoVeCa

Всичко добре, но не наричай другите глупаци!
Иначе си прав- уикипедията е сигурен източник, колкото е сигурно, че бившия Гагарин ще бъде построен до два месеца :mrgreen:
Анди укипедията е най-несигурното нещо :mrgreen: Там мога да напиша, че аз играя в Реал ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 юни 2010 13:55

Според мен ще е бразилска версия на Куатемок Бланко от Мексико!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 13:56

gerard84 написа:koi sa vi perspektivnite iuno6i,4e ne moga da se setq?

Като не можеш да се сети данеби да значи, че ги няма!
И пиши на български и тогава коментирай!
Само едно име ще ти кажа- Дани Димов...
Скоро и Илиян Капитанов ще ти заговори нещо!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 13:56

Сума ти време се говори,че новия получава номер 16.Дори вече 16-ката е запазена.Вижте на снимките номера на Жардел 8-) .Да дойде само....гърците като вземаха Ривалдо тъпи ли бяха,или турците?Само ние си знаем,че бил на 37,че не знам кво си.Тази истинска легенда поне до зимата ще има само една смяна - Капитанов.Е,колко ще научи за футбола най-голямата ни надежда-18 годишния Капитанов от велик нападател като Жардел?Само помислете колко може да се научи от Супер Марио :!:А страничните ползи?Реклами,медийно внимание дори по света ще се говори за този трансфер и за Черно Море?Ами ако искаме някой бразилски младок-талант?Веднага ще доприпка от Копа Кабана само като чуе,че тука е Жардел 8-)
Последна промяна от Sagittarius на 27 юни 2010 13:58, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 13:58

Sagittarius написа:Сума ти време се говори,че новия получава номер 16.Дори вече 16-ката е запазена.Вижте на снимките номера на Жардел 8-) .Да дойде само....гърците като вземаха Ривалдо тъпи ли бяха,или турците?Само ние си знаем,че бил на 37,че не знам кво си.Тази истинска легенда поне до зимата ще има само една смяна - Капитанов.Е,колко ще научи за футбола най-голямата ни надежда-18 годишния Капитанов от велик нападател като Жардел?Само помислете колко може да се научи от Супер Марио :!:

Това, че е бил с 16 ноемр някъде не значи, че автоматично той е новото попълнение :mrgreen: Логиката ти куца....
Капитанов най-много да се научи да шмърка от него :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 14:03

Странно мислиш.А откого ще се учи Капитанов?От най-резултатния нападател в Европа с повече голове отколкото мачове и сума ти награди и титли.....или ще го учат набедени за нападатели смешници като Гонзи,Миро Антонов,Пеньо?Я чакай да видим българските си работи.Не висят ли по цели нощи в чалготеките,не са ли пияни нашите набедени звезди?Пияни са,нали?Да,ама са и некъдърни,а тоя поне вкарва.Цяла Европа го е оценила.Капитанов може само да си мечтае да играе до Супер Марио,да му бъде резерва,абе да тренира с него.2-3 идара,2-3 трика,2-3 позиционирания да научи - ще е водещ голмайстор в А група следващите години.А това,че шмъркал,казах ти-и Марадона шмъркаше...и беше краля на футбола.Англичаните не шмъркаха,Марадона мина целия им отбор на рейд и заби гола на столетието и ги прати да гледат телевизорите докато шмъркан вдигна световната титла
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 14:07

Sagittarius написа:Странно мислиш.А откого ще се учи Капитанов?От най-резултатния нападател в Европа с повече голове отколкото мачове и сума ти награди и титли.....или ще го учат набедени за нападатели смешници като Гонзи,Миро Антонов,Пеньо?Я чакай да видим българските си работи.Не висят ли по цели нощи в чалготеките,не са ли пияни нашите набедени звезди?Пияни са,нали?Да,ама са и некъдърни,а тоя поне вкарва.Цяла Европа го е оценила.Капитанов може само да си мечтае да играе до Супер Марио,да му бъде резерва,абе да тренира с него.2-3 идара,2-3 трика,2-3 позиционирания да научи - ще е водещ голмайстор в А група следващите години.А това,че шмъркал,казах ти-и Марадона шмъркаше...и беше краля на футбола.Англичаните не шмъркаха,Марадона мина целия им отбор на рейд и заби гола на столетието и ги прати да гледат телевизорите докато шмъркан вдигна световната титла

я ми кажи някой наш играч, който да е пияница? Май само чернилките, които се пдовизаваха при нас се оказаха такива....
Никак не мисля странно- вие сте се превъзбудили от това, че при нас ще дойде някогашно име във футбола... Ок, име е бил, но мен ме интересува сега какво е....
Извинявай, ама Ривалдо и Батистута в (Катар и Емирствата), Стоичков в САЩ данеби да помогнаха много на отборите си... Не мисля, че ни трябва нов пенсиопнер в отбора, било той и екс- звезда....
Да не говорим, че ще се заседи при нас максимум година в най-добрия случай....
Това не е мислене за бъдещето....
Така мисля аз!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 14:12

Напротив!Без Жардел се очертава есен в която Капитанов ще води атаката и ще го учи Герасимчо Заков на майсторлък :lol: .И какво ще научи?Нищо.А от Жардел ще научи много.И в бъдеще ще го прилага,за нас,за Черно Море.Гърците не са глупави,пак ти повтарям.Ривалдо вкара Олимпиакос в ШЛ,по-зле,знаеш сам как бутна 2 гола на Реал М и ги биха 2:1.Жардел също поразяваше тяхната врата...ами лошо ли е да бие Морето Реал М и лошо ли ще е в Лигата примерно?Гърците туй-онуй понаучиха и Европейски станаха,и на Световно играха,а нашите пръдльовци на Кауна къде са?Тука бе,всички пред телевизорите гледаме и се чудим.Пенсионер или не е класа,класа каквато никой играч на Черно Море не е имал някога.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 14:12

Напротивм ,това е точно мислене за бъдещето, самите играчи ще променят мисленето си, когато до тях играе такова име като Жардел
Последна промяна от Mourinio на 27 юни 2010 14:13, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”