Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА
koi sa vi perspektivnite iuno6i,4e ne moga da se setq?
Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?
greenpeak написа:Ако искате мога да вляза в Уикипедия и да подмладя Жарделс 10 годин, няма проблеми.
Мога да напиша че, дори идва без пари на Тича.
В Уикипедия всеки може да си напише каквото си поиска бе глупаци.
Днес някой си LoVeCa е влизал в страницата ма морето в уикипедия и се е забавлявал, като е добавил имената на Неи и Марио Жардел.
http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Cherno_More_Varna
09:27, 27 June 2010 LoVeCa
09:21, 27 June 2010 LoVeCa
Същия тъпак LoVeCa е бъзикал и англииския саит на уикипедия на Марио Жардел.
http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rio_Jardel
09:56, 27 June 2010 LoVeCa
09:47, 27 June 2010 LoVeCa
09:45, 27 June 2010 LoVeCa
09:44, 27 June 2010 LoVeCa
09:44, 27 June 2010 LoVeCa
Всичко добре, но не наричай другите глупаци!
Иначе си прав- уикипедията е сигурен източник, колкото е сигурно, че бившия Гагарин ще бъде построен до два месеца

Анди укипедията е най-несигурното нещо

Според мен ще е бразилска версия на Куатемок Бланко от Мексико!
gerard84 написа:koi sa vi perspektivnite iuno6i,4e ne moga da se setq?
Като не можеш да се сети данеби да значи, че ги няма!
И пиши на български и тогава коментирай!
Само едно име ще ти кажа- Дани Димов...
Скоро и Илиян Капитанов ще ти заговори нещо!
- Sagittarius
Сума ти време се говори,че новия получава номер 16.Дори вече 16-ката е запазена.Вижте на снимките номера на Жардел
.Да дойде само....гърците като вземаха Ривалдо тъпи ли бяха,или турците?Само ние си знаем,че бил на 37,че не знам кво си.Тази истинска легенда поне до зимата ще има само една смяна - Капитанов.Е,колко ще научи за футбола най-голямата ни надежда-18 годишния Капитанов от велик нападател като Жардел?Само помислете колко може да се научи от Супер Марио
А страничните ползи?Реклами,медийно внимание дори по света ще се говори за този трансфер и за Черно Море?Ами ако искаме някой бразилски младок-талант?Веднага ще доприпка от Копа Кабана само като чуе,че тука е Жардел 

Последна промяна от Sagittarius на 27 юни 2010 13:58, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Сума ти време се говори,че новия получава номер 16.Дори вече 16-ката е запазена.Вижте на снимките номера на Жардел.Да дойде само....гърците като вземаха Ривалдо тъпи ли бяха,или турците?Само ние си знаем,че бил на 37,че не знам кво си.Тази истинска легенда поне до зимата ще има само една смяна - Капитанов.Е,колко ще научи за футбола най-голямата ни надежда-18 годишния Капитанов от велик нападател като Жардел?Само помислете колко може да се научи от Супер Марио
Това, че е бил с 16 ноемр някъде не значи, че автоматично той е новото попълнение

Капитанов най-много да се научи да шмърка от него

- Sagittarius
Странно мислиш.А откого ще се учи Капитанов?От най-резултатния нападател в Европа с повече голове отколкото мачове и сума ти награди и титли.....или ще го учат набедени за нападатели смешници като Гонзи,Миро Антонов,Пеньо?Я чакай да видим българските си работи.Не висят ли по цели нощи в чалготеките,не са ли пияни нашите набедени звезди?Пияни са,нали?Да,ама са и некъдърни,а тоя поне вкарва.Цяла Европа го е оценила.Капитанов може само да си мечтае да играе до Супер Марио,да му бъде резерва,абе да тренира с него.2-3 идара,2-3 трика,2-3 позиционирания да научи - ще е водещ голмайстор в А група следващите години.А това,че шмъркал,казах ти-и Марадона шмъркаше...и беше краля на футбола.Англичаните не шмъркаха,Марадона мина целия им отбор на рейд и заби гола на столетието и ги прати да гледат телевизорите докато шмъркан вдигна световната титла
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Странно мислиш.А откого ще се учи Капитанов?От най-резултатния нападател в Европа с повече голове отколкото мачове и сума ти награди и титли.....или ще го учат набедени за нападатели смешници като Гонзи,Миро Антонов,Пеньо?Я чакай да видим българските си работи.Не висят ли по цели нощи в чалготеките,не са ли пияни нашите набедени звезди?Пияни са,нали?Да,ама са и некъдърни,а тоя поне вкарва.Цяла Европа го е оценила.Капитанов може само да си мечтае да играе до Супер Марио,да му бъде резерва,абе да тренира с него.2-3 идара,2-3 трика,2-3 позиционирания да научи - ще е водещ голмайстор в А група следващите години.А това,че шмъркал,казах ти-и Марадона шмъркаше...и беше краля на футбола.Англичаните не шмъркаха,Марадона мина целия им отбор на рейд и заби гола на столетието и ги прати да гледат телевизорите докато шмъркан вдигна световната титла
я ми кажи някой наш играч, който да е пияница? Май само чернилките, които се пдовизаваха при нас се оказаха такива....
Никак не мисля странно- вие сте се превъзбудили от това, че при нас ще дойде някогашно име във футбола... Ок, име е бил, но мен ме интересува сега какво е....
Извинявай, ама Ривалдо и Батистута в (Катар и Емирствата), Стоичков в САЩ данеби да помогнаха много на отборите си... Не мисля, че ни трябва нов пенсиопнер в отбора, било той и екс- звезда....
Да не говорим, че ще се заседи при нас максимум година в най-добрия случай....
Това не е мислене за бъдещето....
Така мисля аз!
- Sagittarius
Напротив!Без Жардел се очертава есен в която Капитанов ще води атаката и ще го учи Герасимчо Заков на майсторлък
.И какво ще научи?Нищо.А от Жардел ще научи много.И в бъдеще ще го прилага,за нас,за Черно Море.Гърците не са глупави,пак ти повтарям.Ривалдо вкара Олимпиакос в ШЛ,по-зле,знаеш сам как бутна 2 гола на Реал М и ги биха 2:1.Жардел също поразяваше тяхната врата...ами лошо ли е да бие Морето Реал М и лошо ли ще е в Лигата примерно?Гърците туй-онуй понаучиха и Европейски станаха,и на Световно играха,а нашите пръдльовци на Кауна къде са?Тука бе,всички пред телевизорите гледаме и се чудим.Пенсионер или не е класа,класа каквато никой играч на Черно Море не е имал някога.

Напротивм ,това е точно мислене за бъдещето, самите играчи ще променят мисленето си, когато до тях играе такова име като Жардел
Последна промяна от Mourinio на 27 юни 2010 14:13, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''