Viktor4o_Rs написа:Забранено ли е да съм и за Дунав , и за Славия![]()
![]()
Славия има фенове в Русе , колкото и да ви е странно
Дунав Русе - Славия София за кого си.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Viktor4o_Rs написа:Забранено ли е да съм и за Дунав , и за Славия![]()
![]()
RUSE написа:Утре от 17:00 на клубната база - ст. "Дунав" ще има спонтанен протест срещу разрушителната политика на ръководството на ФК Дунав.
RUSE написа:В толкова часа е първата тренировка на отбора. Спонтанен е, защото решението не е от днес за утре. Може би не е най-точната дума, но знаеш ли колко ми пука в момента точно за това ?!?
Kerer написа:Viktor4o_Rs написа:Забранено ли е да съм и за Дунав , и за Славия![]()
![]()
Дунав Русе - Славия София за кого си.

maldin1 написа:Надявам се едно друго голямо име да се завърне в професионалния футбол,разбира се малко гадно,че е на мястото на Дунав,но няма какво да направим.Марица нямат пари,на североизток не знам кой отбор е завършил втори има шанс да се бори за "Б" група,но ми се струва,че и те няма да имат пари.Докато ръководството на Нефтохимик(поне по информационните издания) е покрило тези разходи и е готово да ремонтира стадиона,на който играе отбора.Пожелавам успех на Дунав във "В" група и САМО НАФТА !!!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта