Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
започна обратното броене..мача на мачовете..
Neron написа:MORSKI футбола на Испания и Португалия е пълен цирк.Предпочитам да гледам шутове от далече отколкото 2 напред 3 назад.
Да кажеш, че футбола на Португалия и Испания е цирк е пълна идиотия

Кое е футбол тогава- ръчкането на англичани и германци ли? Това да не е ръгби

И междру другото сблъсъкът между Испания и Портгугалия си е исторически и носи същия заряд... И двете държави са били съперници в колонизирането, отркиването на нови земи и т.н.... Съседи са и така- нататък....
Да не говорим за футболните качества на европейските бразилци и "Ла Фурия"

- Neron
- Контакти:
MORSKI написа:Neron написа:MORSKI футбола на Испания и Португалия е пълен цирк.Предпочитам да гледам шутове от далече отколкото 2 напред 3 назад.
Да кажеш, че футбола на Португалия и Испания е цирк е пълна идиотия![]()
И междру другото сблъсъкът между Испания и Портгугалия си е исторически и носи същия заряд... И двете държави са били съперници в колонизирането, отркиването на нови земи и т.н.... Съседи са и така- нататък....
Както ти не харесваш ''дърварския'' и истински футбол на Германия и Англия така ние с Ники не харесваме смешния за мене поне футбол на измислени от пресата футболни нации като Португалия и Испания.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
И странно пресата ли донесе титлата на Испания
Ей тази преса значи
Я си спомни кого победи убедително на финала Испания, без да му остави никакви шансове
Кой надви- дърварския футбол или техниката и красотата
Ако дърварския футбол е истински по-добре да скоча от някъде
Както и да е, няма да стигнем до консенсус.... За мен истиснкия сблъсък на осминафиналите е Португалия- Испания, за вас Германия- Англия...
Всеки с препдочитанията си...
Но да ми твърдите, че Испания- Португалия, още повече Бразилия бил пълнеж

Я си спомни кого победи убедително на финала Испания, без да му остави никакви шансове

Кой надви- дърварския футбол или техниката и красотата

Ако дърварския футбол е истински по-добре да скоча от някъде

Както и да е, няма да стигнем до консенсус.... За мен истиснкия сблъсък на осминафиналите е Португалия- Испания, за вас Германия- Англия...
Всеки с препдочитанията си...
Но да ми твърдите, че Испания- Португалия, още повече Бразилия бил пълнеж

-
- Контакти:
MORSKI написа:Neron написа:MORSKI футбола на Испания и Португалия е пълен цирк.Предпочитам да гледам шутове от далече отколкото 2 напред 3 назад.
Да кажеш, че футбола на Португалия и Испания е цирк е пълна идиотия![]()
[offtopic]Морски какво му обясняваш?
Нека да си харесва немците и шутовете им отдалече.[/offtopic]
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
В тоя мач, ми се превиждат някви дузпи ....
Дано евентуалното равенство, да е голово !
Най добре .... 2 : 2 в редовното време - и 3 : 3 след продълженията ...
... 

Дано евентуалното равенство, да е голово !
Най добре .... 2 : 2 в редовното време - и 3 : 3 след продълженията ...

Понеже дочух за испанци,португалци и т.н аз лично съм разочарован от ла фурия..защото тяхното разцъкване на пасчета стил "2 напред 3 назад" е меко казано дразнещо..истината е че Испания не разполага с Меси..ако той се беше родил някъде в покрайнините на Мадрид вместо в пампасите на Аржентина..е тогава щях да си променя мнението..ясно се видя че в сгъстена защита Испания й е трудно..и още по ясно се видя че Шави и Иниеста не са Меси..за огромно съжаление на хората подкрепящи испанския нац.отбор.Тааа..предпочитам "ръгбито"на северняците,отколкото подаванията на педя терен от южняците!
- Sagittarius
Дано Маншафта прегази смешния отбор на Капело.Не се съмнявам,че Бундестимът ще смачка трудно подаващите,трудно спиращите и неможещи нито един финт англичани.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
valdi написа:Понеже дочух за испанци,португалци и т.н аз лично съм разочарован от ла фурия..защото тяхното разцъкване на пасчета стил "2 напред 3 назад" е меко казано дразнещо..истината е че Испания не разполага с Меси..ако той се беше родил някъде в покрайнините на Мадрид вместо в пампасите на Аржентина..е тогава щях да си променя мнението..ясно се видя че в сгъстена защита Испания й е трудно..и още по ясно се видя че Шави и Иниеста не са Меси..за огромно съжаление на хората подкрепящи испанския нац.отбор.Тааа..предпочитам "ръгбито"на северняците,отколкото подаванията на педя терен от южняците!
Испания има достатъчно класни играчи и не и е нужен Меси ;0 Плюс това Меси досега не е направил нещо съществено на световното...
И тези сгъстени защити ....... на футбола.....
Това е футбол, а не ръгби!!!!
Кой ще надвие в епичния сблъсък между Англия и Германия?
На 27 юни от 17.00 часа българско време предстои епичният осминафинал на Мондиал 2010 година между Англия и Германия. Независимо в какво състояние се намират тези отбори и независимо в какъв турнир се изправят един срещу друг, тези двубои винаги са една класическа наслада за безпристрастния футболен фен. Историята на съперничеството между тези две страни на футболния терен е меко казано богата и пълна с невероятно качествени и драматични двубои, оставащи завинаги в съзнанието на хората, които са ги преживели. Естествено, най-значимият сблъсък между "Трите лъва" и "Маншафта" е на финала на Мондиал 1966. Тогава на "Уембли" поданиците на кралицата надвиват своя съперник с 4:2 и триумфират с първата си и единствена до момента световна титла. От този момент на сетне обаче, не би било пресилено да се каже, че англичаните имат немски комплекс. На Мондиал 1970 година двата тима се срещат на четвъртфинал, като британците водят с 2:0 и си мислят, че вече са отстранили немците, които обаче правят грандиозен обрат и бият с 3:2. Друг запомнящ се сблъсък между тези две футболни суперсили е на полуфинала на Мондиал 1990 година, когато в редовното време мачът завършва 1:1 и после немците бият с дузпи. В този момент се ражда и великата фраза, че футболът е проста игра, единайсет излизат срещу единайсет и накрая винаги печелят германците. Тези разсъждения са изречени от легендарния голмайстор на албионците Гари Линекер. Шест години след този невероятен сблъсък немци и англичани излизат отново един срещу други на полуфинал, но тогава турнирът е европейско първенство. На "Уембли" отново се стига до дузпи след равенство в редовното време и познайте кой печели...Германия, естествено. По-късно "Маншафта" вдига и титлата, след като бие Чехия на финала. Когато говорим за съперничеството между Германия и Англия, трябва задължително да се спомене и мачът, игран на 1 септември 2001. Тогава на "Олимпиащадион" в Мюнхен Англия бие с 5:1 в квалификационен мач за Световно първенство. И петте гола за британците са вкарани от футболисти на Ливърпул, като тогава феновете на "Трите лъва" измислят песен, чийто припев е: "5:1, 5:1 и дори Хески вкара!"Преди мача в неделя настроението в лагера на Англия е приповдигнато, тъй като в последния си двубой срещу Словения албионците най-накрая успяха да играят хубав футбол и най-важното, спечелиха три точки, които ги класираха за този осминафинал. Селекционерът Фабио Капело ще се надява Уейн Рууни да няма усложнение на леката травма в глезена, която нападателят получи през второто полувреме на срещата със словенците. Лекарят на британците разкри, че колената на Ледли Кинг са добре и той ще бъде на пейката на тима в предстоящата среща. Очаква се Фабио Капело да не изневери на любимата си класическа схема 4-4-2, като специалистите на Острова очакват той да не направи промени в състава си от предишния мач. Все пак е възможно по десния фланг на английската атака да се появи Аарън Ленън, който заради травма не взе участие в двубоя със Словения.
Ето и предполагаемия стартов състав на Англия:
Джеймс, Джонсън, Ъпсън, Тери, А.Коул, Джерард, Лампард, Бари, Ленън, Дефоу, Рууни
Германия започна Мондиал 2010 с гръмкото 4:0 над Австралия, но после "Маншафта" бе надвит от Сърбия с 1:0. В крайна сметка с победа над Гана (1:0) възпитаниците на Йокамим Льов спечелиха своята група, само за да се натресат на Англия.
В състава на немците Мирослав Клозе се завръща след изтърпяно наказание. Немците нямат проблеми с контузени футболисти и се очаква те да излязат с най-добрия си състав.
Ето и предполагаемия стартов състав на Германия:
Мануел Нойер, Арне Фридрих,Сами Кедира, Филип Лам, Пер Мертезакер, Жером Боатенг, Бастиан Швайнщайгер, Месут Озил, Лукас Подолски, Томас Мюлер, Мирослав Клозе
Прогноза: Банално е да се каже, но подобни срещи са си отвсякъде непредсказуеми. Все пак, аз бих дал предимство на англичаните, тъй като Фабио Капело е стара лисица и според мен той знае доста по-добре от Йоаким Льов как да подготви своите възпитаници за този мач. Не мисля, че ще се стигне до продължения. Бих заложил за минимална победа за Англия с гол на Уейн Рууни или Джърмейн Дефоу.
Ето и предполагаемия стартов състав на Англия:
Джеймс, Джонсън, Ъпсън, Тери, А.Коул, Джерард, Лампард, Бари, Ленън, Дефоу, Рууни
Германия започна Мондиал 2010 с гръмкото 4:0 над Австралия, но после "Маншафта" бе надвит от Сърбия с 1:0. В крайна сметка с победа над Гана (1:0) възпитаниците на Йокамим Льов спечелиха своята група, само за да се натресат на Англия.
В състава на немците Мирослав Клозе се завръща след изтърпяно наказание. Немците нямат проблеми с контузени футболисти и се очаква те да излязат с най-добрия си състав.
Ето и предполагаемия стартов състав на Германия:
Мануел Нойер, Арне Фридрих,Сами Кедира, Филип Лам, Пер Мертезакер, Жером Боатенг, Бастиан Швайнщайгер, Месут Озил, Лукас Подолски, Томас Мюлер, Мирослав Клозе
Прогноза: Банално е да се каже, но подобни срещи са си отвсякъде непредсказуеми. Все пак, аз бих дал предимство на англичаните, тъй като Фабио Капело е стара лисица и според мен той знае доста по-добре от Йоаким Льов как да подготви своите възпитаници за този мач. Не мисля, че ще се стигне до продължения. Бих заложил за минимална победа за Англия с гол на Уейн Рууни или Джърмейн Дефоу.