Екипи на Левски за сезон 2010/2011 година

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Екип на Левски по интернет

Мнениеот abiati » 26 юни 2010 18:19

Благодаря за многото информация,исках просто да си поръчам,мене мн ме кефи екипа..

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 юни 2010 18:26

аве батков прави кинти на гърбави тия фанелки са модел 2006 а тоя кадето говори за манчестер нека им влезе в саита и да види че подобна тениска там струва 9 лири 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 26 юни 2010 19:16

Естествено, че няма да можеш да си го купиш онлайн!
Не знам кой се грижи за тия магазини, ама аз съм тотално разочарован. По цял свят отборите печелят огромни суми от продажба на фенски артикули, обаче тъпити индивиди в нашия любим Левски не ни улесняват изобщо и тук дори не говорим за стоките, които ни предлагат.
Днес отивам до "Тодорини кукли" с надеждата да си купя една хавлия с емблемата на Левски и гордо да я разнасям из гръцките плажове, ама не би - магазинът е затворен. В четвъртък потеглям за морето и определено нямам възможност излезна от работа, за да отида до магазина. Нищо де, все някакси ще се измъкна и ще изтичам до Герена и тръгвам да диря работното време на тия пусти магазини на официалния сайт на Левски. Греда, няма никъде такава информация... Е кажете ми какво да направя? Ще отида до пазара и ще си купя подобна хавлия от някоя сергия, а онези да го лапат.
Преди имах надеждата да си купя жълт екип от Тодорини кукли - нямали, да съм отишъл до Леге. Отивам аз до Леге - и там нямали! Ебахти фенските магазини, ебахти чудото...
Човек зорлем може да си купи каквото и да е офлайн от самите магазини, а ти се надяваш на онлайн магазина...
И като се сетя за каката, която подновява 2 абонаментни карти за 1 час, направо ми се отщява да ходя до магазина за каквото и да било...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 юни 2010 23:36

прав си - по света хората печелят милиони от обичта на феновете, тук даже един магазин не искат като хората да направят :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 юни 2010 10:15

Държа да отбележа и друго...в официалния сайт на Левски все още има линк към сайта на Uhlsport Изображение Правете си сметка колко "професионално" се работи в тоя клуб...
Изображение

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 юни 2010 01:15

Фанелките са супер готини -ИМАМ ВЕЧЕ ! Инече съм луд по Адидас и всичко ми е от тази фирма но и Найк не са лоши ! На фанелките най-готиното е че са изчистени максимално като дизайн !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юни 2010 11:03

Blue_Lion написа:Можеш да си я поръчаш от сайта на Nike на цена от 12 лири мисля,и примерно за още 20 лв. да си направиш щампи ;)

Изображение

Ето ти го екипа в сайта на фирмата ! Обикновена тениска с щампи,правени на ръка в магазина на Ултра Блу и всичко това струва 70 лв. :lol: Професионализъм братче...

Аз ви казах, че са поръчали нещо такова и са му лепнали после щампите. Т.е. никакъв дизайн. Баси идиотската работа. Сигурно аматьорите по европейските държави, ритащи за здраве в неделя, имат подобни екипи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 юни 2010 11:35

balef написа:Фанелките са супер готини -ИМАМ ВЕЧЕ ! Инече съм луд по Адидас и всичко ми е от тази фирма но и Найк не са лоши ! На фанелките най-готиното е че са изчистени максимално като дизайн !

дай снимки де, интересно ми е да видя как изглежда екипа...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 28 юни 2010 15:34

Изображение
Изображение
Някои футболисти са се снимали вече с новите екипи :)
Почват да обновяват саита това е добре
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 юни 2010 20:45

дано обновят и онлайн магазина , че още си стои с продуктите на улшпорт :twisted:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Левски”