Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион

Мнениеот viroglav » 26 юни 2010 22:35

Точно от там почва ... Дори се разпростира до зоологическата градина към Хладилника. Всеки ден минавам от там и ми е ясна структурата ... А врътката е една и съща ... Закона е един и същ по който се строи там и този , по който Титан искат да строят стадион ... няма никакви разлики и двете са зони са спорт и развлечения.
Последна промяна от viroglav на 26 юни 2010 22:46, променено общо 3 пъти.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 юни 2010 22:36

стадион ще има и него забранява нито един закон защото стадион БГ АРМИЯ НЕ В парка и проктае даден в министерски съвет а те трябва да го внесът в общината и П.Диков реве защото е извън схемата и няма и да го допуснат до нея
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2010 22:42

Кашчей написа:
delqnski47 написа:Разбрах, че от KSS си направиха страхотна реклама, браво на Алън Смит!
Разбрах, че няма нищо конкретно , като проект за ваш стадион, но и че господинът явно не е запознат с българските закони.разбрах, че се препоръчва безотпадъчна технология на строеж.. омръзна ми да обяснявам, че е невъзможна в точно този случай, защото няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ, или без да се извозват.
Разбрах, че няма никакъв, ама абсолютно никакъв проект, защото специалист от класата на Алън Смит винаги може да каже какво трябва да има един стадион, дори и да са го поканили за презентация на тенис-център.

Значи няма ''нищо конкретно'',но знаем,че този проект е незаконен!И също така знаем,че ''няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ'' и сме сигурни в това!Ясно!

Делянски, ти виждал ли си някога строеж в такъв мащаб?май ми разправяше нещо за ремонти на хотели, но това е друга бира, пич.
Имаш ли си поне малка представа, насипът на стадиона какво количество земна маса е?Имаш ли си представа как се разчистават около 100 дка застроена площ, като отпадъците се съхраняват в района на строежа, без да пречат на работата?[/quote]

Не,не съм виждал как се разрушава стадион и как се строи наново!
А аз да те питам,ти колко пъти си посещавал Българска Армия и запознат ли си детайлно с района около нашия стадион?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2010 22:49

viroglav написа:Започват да строят жилищни сгради и офиси ... А мястото се намира в същата тази Борисова градина. Разрешението е дадено несъмнено от другаря Петър Диков , можете да сте 100% сигурни в това ... Намира се на 200 - 300 метра грубо казано от стадиона на ЦСКА ...

Аха.. като несофиянец се разходих малко из гугъл, с цел София.Оказа се, че Софияленд е с вход откъм бул. Вапцаров, който е доста далеко от "Българска армия".. май поне няколко пъти по 200-300 метра, поне според картографите на града..дори бих казал поне 2-3 километра.Бул. Вапцаров се прелива в бул Яворов, а после следва пресечка с Драган Цанков, завиваш наляво и след още поне половин километър е отбивката за БА..това за 200-300 метра ли го имаш?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 юни 2010 22:55

Кашчей , не съм го мерил с рулетка , но по права линия минавайки през Двореца на пионерите е преко сили не повече от 500 , най - много да са 600 метра , остави ги улиците , говорим за парка ... Но едва ли това е важното в случая ... И двата обекта се намират в Борисовата градина.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2010 23:13

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Разбрах, че от KSS си направиха страхотна реклама, браво на Алън Смит!
Разбрах, че няма нищо конкретно , като проект за ваш стадион, но и че господинът явно не е запознат с българските закони.разбрах, че се препоръчва безотпадъчна технология на строеж.. омръзна ми да обяснявам, че е невъзможна в точно този случай, защото няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ, или без да се извозват.
Разбрах, че няма никакъв, ама абсолютно никакъв проект, защото специалист от класата на Алън Смит винаги може да каже какво трябва да има един стадион, дори и да са го поканили за презентация на тенис-център.

Значи няма ''нищо конкретно'',но знаем,че този проект е незаконен!И също така знаем,че ''няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ'' и сме сигурни в това!Ясно!

Делянски, ти виждал ли си някога строеж в такъв мащаб?май ми разправяше нещо за ремонти на хотели, но това е друга бира, пич.
Имаш ли си поне малка представа, насипът на стадиона какво количество земна маса е?Имаш ли си представа как се разчистават около 100 дка застроена площ, като отпадъците се съхраняват в района на строежа, без да пречат на работата?

Не,не съм виждал как се разрушава стадион и как се строи наново!
А аз да те питам,ти колко пъти си посещавал Българска Армия и запознат ли си детайлно с района около нашия стадион?[/quote]

Делянски.. имате стадион за 22000 зрители, който има площ поне 30 дка.Защо трябва да гледам околностите му, за да ми е ясно какъв обем насип има?Със сигурност имате денивелация от терена, не по-малко от 15 метра.Широчина на насипа поне 20 метра.Периметър по средната му дължина е около 800 метра.Умножи тези числа и ми кажи за каква маса говорим.
ПП-обикновено 400 м е обиколката на най-вътрешната писта за лека атлетика..дори малко повече, но го приемаме така, с намалени параметри.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2010 23:36

viroglav написа:Кашчей , не съм го мерил с рулетка , но по права линия минавайки през Двореца на пионерите е преко сили не повече от 500 , най - много да са 600 метра , остави ги улиците , говорим за парка ... Но едва ли това е важното в случая ... И двата обекта се намират в Борисовата градина.

Виж, не съм софиянец, ама от Двореца на пионерите до БА да има 300 метра.. ми идва в повече.Че толкова е от стадиона до Др. Цанков.Явно софиянката, която ме транспортира преди 4 години не познаваше града, та пътувахме поне 5 минути от софияленд до Др. Цанков..със сигурност това са не повече от 150-200 метра.
Виж, навлизаме в излишен спор и дебат.Аз вече казах своето мнение по въпроса, колкото и да не ви се нрави.Според мен, титан в момента само опипват почвата и ви хвърлят фитили, на които всеки запален фен лесно се лови.Ако бяха сериозни, надали щяха да тръбят толкова в ефир, а повече щяха да работят, за да имате стадион, но не задължително на това място.Истерията се предизвиква с цел да могат двамата пичове от Оркатаун да си изпълнят собствените идеи, а те със сигурност неса свързани с бъдещето на ЦСКА, колкото и да ви е неприятно това мое мнение.
Какъв ще ви е на вас, феновете проблемът, ако стадионът не е в Борисовата градина?Той така или иначе няма да се казва Българска армия.. причините ги знаете, за да ви се обяснява.Тогава, има ли значение къде ще е в рамките на София, ако ще е ваш, завинаги, а не само за срока на концесията?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 юни 2010 23:39

Кашчей , аз нещата ги виждам така ... може и да не съм прав. Твоята логика в случая е - не е важно на мене да ми е добре , важното е на Вуте да му е зле. Това е жалко и не съответства на това , което трябва всички българи да започнем да правим , та тази наша скапана държава да започне да прилича на нещо. Същото се отнася и до преждеизказващите се хора , повечето от които , както и ти дори не сте наясно къде се намира стадиона на ЦСКА и рамките на Борисовата градина като цяло. Вие сте седнали пред компютъра да си избивате насъбраните през деня комплекси и не ви интересува нищо положително , което някои искат да направят. Е , как ще започнем да излизаме някога от блатото с такова мислене ? Този факт докосва ли поне за малко закърнелите ви мозъци ? Не разбирате ли , че точно заради това порочно мислене в момента ви се плащат мизерни заплати ... Говоря в най - общ план ... Затова сме и на опашката на Европа и най - вероятно там и ще си останем. Не искате ли синовете и дъщерите ви да живеят в една по хубава и подредена България ? Страшно е това , което се случва ... Стадион !!! Един скапан стадион ... Гледам днес волейбола ... Гледах ги и при гостуванията в Бразилия , Южна Корея и Холандия ... Видях и залите им ... Видях и усмихнатите лица на хората в залите. Виждам и лицата на хората , които ходят на мачове в Премиершип ... Виждам и празните и грозни трибуни на нашите стадиони. Виждам и шепата фенове , които ходят на мачове в България ... А някой иска да строи стадион в тази гротескна картина ... Да облагороди едно парче от столицата ... Обаче не ... Една шепа хора казват НЕ ... Ние не искаме на българите да им е добре ... Искаме да тънат в мизерия ... Ето това са тези , които са против новия стадион на ЦСКА. За тях не е важно на тях да им е добре , важното е на комшията да му е зле ... 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2010 00:34

Вироглав, аз също гледам.. и слушам.Слушам как се иска спортна зала в софия, защото не е редно мачовете от Световната лига да са извън София.Слушам как, ще се направи всичко възможно, но стартовете за СК по ски да са на Витоша, не в Банско.. слушам, Вироглав и се удивлявам на неистовото желание, всичко да е в софия, защото България трябва да е в софия.Същото е и с вашият стадион.Вие не искате стадион, вие искате той да е непременно на определено място, без да ви вълнува нищо друго, така, както беше преди 10-и ноември и както го направиха некои сини, червени и жълти другари в следващите години.
Какво ще ви пречи, Вироглав, ако стадионът е в Обеля.. метрото стига дотам, кварталът е населен и то доста добре-значи ще има евентуални клиенти на търговските обекти.Вашият, а и на левскарите, проблем е , че само искате, но май вие искате повече-никога не сте имали собственост, защото сте клуб, създаден след национализацията, когато всичко е държавно .Дори в момента нямате никава недвижима собстеност и ми е много интересно какво се залага за банкови заеми ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 27 юни 2010 00:36

Вироглав - на мен ми е все тая дали ще имате стадион или няма да имате , дали ще е в "Борисовата градина" или не ! Въпроса е , че титаните са поредните хора които ви лъжат , хвърлят ви прах в очите и вие продължавате да им вярвате , а те се опитват да си завъртят далаверите . Батков ги приказваше същите неща и на нас - шампионски лиги , доминация в България , нов стадион и тем подобни щуротии ... е спука се неговия балон , както се спука балона на черепа , лупи , митал , както ще се спука и титаните ;)
Не ме е яд , че евентуално някой си иска да ви строи стадион (напротив , в една тема покрай 3-ти Март мисля беше , написах един поуст с пожелания за феновете на повечето отбори в "А" група и на вас пожелах нов стадион ) , яд ме е , че продължавате да вярвате на подобни субекти които 15г. ви лъгаха с обещания за розово бъдеще и се опитвате да убедите и нас другите фенове с колко добри намерения идват титаните и как искат да ви построят стадион за чудо и приказ за да се радвате вие . Титаните искали да строят в парка за да им се възвърнат инвестициите - ми то по тая логика тогава всички софииски отбори да си построя по един стадион в парка за да им се възвърнат инвестициите . Нагледах се вече през съзнателния ми живот (на 24г. съм) на хора като титаните и тем подобни и не съм видял нещо хубаво от тях(не лично за мен а въобще за хората или държавата) , а вие видя ли ли сте нещо полезно и добро от тях ?

Върни се в “ЦСКА”