Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2010 20:01

Вярвам в 2 неща:
1.Велизар Попов - няма да допусне отново това,което стана пролетта,т.е. да имаме дупки като постове.Със сигурност цяла пролет е наблюдавал някой класен играч.Помним,че Кольо Мастиката поне 3 пъти пътуваше до Бразилия,може би да гледа въпросното попълнение.Е,класните играчи ги искат много клубове,то Барса цяло лято ту взема,ту не взема Фабрегас,че ние ли от раз ще прибираме класни чужденци?
2.Ръководството - 1 провал е неприемлив,2-ри - просто абсолютно немислим.Досега привлякахме отлични футболисти - Фаустино,Марадончо,Димитър Петков и Шмайхел :mrgreen: .Със сигурност ще има и нападател.По-скоро съм немалко притеснен за възстановяващите се - Миро знаем,че го отписваме до октомври-ноември,т.е. 100% няма да е решаваща и основна фигура есента,Тошко-там имаме много алтернативи,но Жоро Илиев - ШОК.Не само нямаме алтернативи на терена,но и като дух в съблекалнята!Не знам какъв беше тоя буркан,но направо ни е*а мамата амбалажа му с амбалаж :x
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 юни 2010 21:24

Sagittarius написа:Вярвам в 2 неща:
1.Велизар Попов - няма да допусне отново това,което стана пролетта,т.е. да имаме дупки като постове.Със сигурност цяла пролет е наблюдавал някой класен играч.Помним,че Кольо Мастиката поне 3 пъти пътуваше до Бразилия,може би да гледа въпросното попълнение.Е,класните играчи ги искат много клубове,то Барса цяло лято ту взема,ту не взема Фабрегас,че ние ли от раз ще прибираме класни чужденци?
2.Ръководството - 1 провал е неприемлив,2-ри - просто абсолютно немислим.Досега привлякахме отлични футболисти - Фаустино,Марадончо,Димитър Петков и Шмайхел :mrgreen: .Със сигурност ще има и нападател.По-скоро съм немалко притеснен за възстановяващите се - Миро знаем,че го отписваме до октомври-ноември,т.е. 100% няма да е решаваща и основна фигура есента,Тошко-там имаме много алтернативи,но Жоро Илиев - ШОК.Не само нямаме алтернативи на терена,но и като дух в съблекалнята!Не знам какъв беше тоя буркан,но направо ни е*а мамата амбалажа му с амбалаж :x

Единственото което вдъхва надежда с духа в съблекалнята е НОМЕР 10!Това момче ще грабне лидерската палка от Жоро,особено като втория липсва на терена.А относно Миро помниш какво ти казах,нали?За Тошко не се притеснявам толкова,защото все още не е онази решаваща фигура на терена,а там имаме и Ратников,който според мен е много по качествен играч.Също така и Марадончо,Данчо,Дани Г-ще вържем пак халфовата линия с качество.Както забелязвате,имаме достатъчно играчи,барабар с резервите.Нападението ако го подсилим с ЕНИГМАТА ще е добре,само дето ще му трябва време за адаптация на новия.И не!Няма да е от Бразилия.Нямаме места за Неевропейски играчи.Вероятна родина на пристигащия-Португалия.Защо Португалия?Защото Попов каза че е ГОВОРИЛ и СЕ Е РАЗБРАЛ с играча.Както знаем той говори португалски,което навежда на мисълта,че въпросния е от там.Края на седмицата наближава.Очаквам новини!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 25 юни 2010 21:28

MORSKI написа:Дано да има повече яснота, че ми псина от тъмнината над траснферната полтика...
Първо Камбуров щял да идва- не дойде...
Сега уж Ней щял да дойде, ама нямало да идва....
Ако ще пускате инфо, поне да е проверено :evil:

Морски, не се ядосвай! :) Според мен така трябва да се правят трансфери - без много приказки - просто да се действа! Когато се подпише договор - излизат пред медиите с фанелка в ръка и представят новото попълнение, а не приказки, приказки от ръководството и накрая нищо( примери в нашето първенство много)! Още повече има футболисти, с които се водят скрити преговори по обясними причини!
А за нас тук във форума няма нищо лошо да си мечтаем и спрягаме всякакви имена, в крайна сметка форума е за това!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 юни 2010 21:53

Има вече новини!Фланелката с номер 16 вече е заета за новия нападател.http://www.ole-bg.com/173274.html.Кога ще го видим?Навярно в понеделник.А утре от 9 и 30 на Тича да гледаме мачлето за представяне на някои от новодошлите.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2010 22:45

Мига в който 10-ката ни поеме капитанската лента ще е мига в който Черно Море ще е с една идея по-силен.Димов е точното олицетворение на нашата футболна философия - желязна дизциплина на терена,борбеност,безмилостни единоборства,арогантност,самочувствие,злоба и доминация на физиката,хъса,погледа над играта.Още пролетта се видя,че е най-важния ни играч,играч без аналог,няма друг такъв халф,но Жоро си е Жоро,а Дани е още на 21 и ще му е трудно да води отбора към това което искаме ние-титли,купи,медали.Освен това с Жоро са различни типове играчи.Функцията на Жоро на разиграващ халф,импровизатор в предни позиции е твърде важна.Негова алтернатива е единствено Ратников.А също и върналия се от Балчик Владо Костадинов.Владо допреди 2 сезона минаваше за талант номер 1,но Кольо го прати в Балчик.Владо също трябва да получи шанс,от моите наблюдения съм го запомнил като много техничен халф,импровизатор с чудесен пас....но доста страхлив на терена от единоборства,слаб в тях,също и с ниско самочувствие.Но има много качества,чисто футболни,ако се е ошлайфал,ако е станал по-арогантен би бил добра част от Черно Море.Велизар онзи ден не го обяви като преотстъпен :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 юни 2010 23:13

Постоянното присъствие бяхме на мнение че трябва да му се даде още един шанс.Може пък и да се вслуша в мнението на феновете.Единственото което му липсва на Владко е именно този хъс,борбеност,злоба.Аз казвам единствено,защото според мен това всичкото минава за едно.Или ги имаш всичките,или нито едно.Напомня ми Дани Г в началото.Супер качества,но страхлив на терена.Сега вече е друга бира Дани Г.Влиза мъжки,не се страхува и показва характер.Значи това може да се придобие.Защо и Владко да не стане малко по твърд.Не много.Ние вече си взехме едно желязно момче.Но още малко твърдост му е необходима.А и вече понатрупа годинки,мачове,опит.Може и да стане нещо повече от което е в момента.Е,няма да е като Дани Д,Жорката,Тошко,но може да върши работа с по слаби отбори и при решени мачове да замества основните,които трябва да си починат за тежките битки.Дано се възползва от шанса си.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 юни 2010 23:18

А бе,защо ми идва на ум името на Михаил Александров?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 юни 2010 23:26

Ако излезе вярно,ще те черпя една бира.Но в интервюто никъде не се споменава дали е португалец,или испанец.Просто казва,доказан нападател.От къде разбра че е НЕИ?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2010 23:32

Е,затова на терена не си сам и останалите играчи могат да компенсират част от този недостатък.Дани Димов сам е мачкал по 2-3 противникови халфа,например срещу Левски.Като прибавим и неуморима машина като новия Петков - реално там в средата не са ни нужни повече усилия и борба,за да имаме доминация.И междудругото - Владо има техника 5 пъти по-добра от тази на Дани Г.,а и пасът му е страхотен,освен това е левичар,едно голямо предимство за всеки играч разчитащ на импровизация и техника.Абе за мен Владо си остава голям талант,наш талант.В една 11-ка винаги,винаги е предимство да имаш и човек можещ да върже 5 финта на 1 носна кърпа терен,да омота 2 съперника и да пусне точния пас.Освен това мисля,че борбеността не му е нужна толкова.По-скоро арогантност и самочувствие.Кривия да не би да беше борбен?Беше хитър,позиционира се добре,натиснат го-фал.Това да е научил Владо,да има самочувствие-твърд титуляр ще е както каза едно време Ясен Петров.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 юни 2010 18:01

furia написа:nqkoi dnes na dvustrannata ne se li izpusna da kaje za nei ne6to velizar e kazal na preskonferenciqta dokazan napadatel koito e igral v rodnata a grupa i nqma da ima problem s adaptaciqta da znaete a da ne duv4ete pove4e kakvo kazal i taka natatuka kak be6e ina4e dvustrannata nqkvi vpe4atleniq

Пиши на кирилица бе човек! Така нищо не ти се разбира, имай уважение към нашия език!

Върни се в “Черно море”