Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот Бижутера » 26 юни 2010 13:50

ПАК НАШАТА ФОРУМНА ТЕМА ПЪРВА СЪОБЩАВА ЗА НОВИНАТА НА ДЕНЯ:

ГЕРМАНИЯ БЕЗ КАКАУ СРЕЩУ АНГЛИЯ!

В истински шок и ужас изпадна днес щаба на немския национален отбор по футбол, след като стана ясно, че нападателят Какау няма да може да играе срещу Англия утре, съобщава Кикер. Играчът на Щутгарт е получил болки в коремните мускули, които ще му попречат да участва във възловия осминафинал срещу албионците, обяви мениджърът на германците - Оливер Бирфов.

В същото време той отсече, че в следващите няколко часа другите проблемни - Бастиан Швайнщайгер и Жером Боатенг ще преминат решаващ фитнес тест, който ще определи дали те ще бъдат на разположение на Йоаким Льов за утрешния мач от шампионата в ЮАР.

Ако халфът на Байерн Мюнхен не е годен за игра, то неговото място ще бъде заето от младия Тони Кроос, който взе участие едва няколко минути за родината си в срещата с Гана (1-0). Холгер Бадщубер пък ще играе на позицията на Жером Боатенг, който е с най-малки шансове за участие срещу Англия.

"Ние винаги излизаме за победа, без значение какви проблеми имаме. Дали контузените ще бъдат готови е отделен въпрос, в състава имаме момчета, които са готови да заместят всеки и тяхната класа е не по-малка", добави Бирхоф.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2010 16:37

Еееее няма такъв невървеж значи ... Но и без Какау Клозе се връща , имаме още Марио Гомес и Кислинг . Дано поне Швайни е на линия , Боатенг също ми хареса и дано играе той вместо Бадщубер ;) Не разбирам защо Йоги налага Томас Мюлер , последните 2 мача никак не ми се понрави :roll:
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 юни 2010 16:48

чакайте бе хора, не сте видяли до сега Тони Кроос и Щефан Кислинг... :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 юни 2010 17:53

unist_gp написа:чакайте бе хора, не сте видяли до сега Тони Кроос и Щефан Кислинг... :mrgreen:

дано тоя куку йоги льов пусне кислинг напред, а не оная муха клозе... :twisted:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 юни 2010 22:16

обаче Швайни и Боатенг ще играят, може би не цял мач, за да има време за Тони Кроос :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 юни 2010 00:31

Защо Йоаким Льов не е дал пресконференция тази вечер?
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 юни 2010 18:48

1. Защо ФИФА не обича Англия?
Защото до 1950 година Англия отказва да бъде член на Световната футболна федерация. Англия не вземат и участие в първите световни първенства. Те си мислят че са неизменни световни, като откриватели на футбола. Едва през 1953-та година, когато Унгария бие Англия с 6-2 на Уембли, футболната федерация на Англия подава заявка за участие във ФИФА. Подигравката с Жул Риме преди половин век и постоянните неуредици на УЕФА с Премиершип са направили англия трън в очите на ФИФА.

2. Защо скоро няма да има англичанинв Бундеслигата?
Защото са слаби,но нагло богати. Тери, Мери... и компания бха отнесени от ДФБ, без Балак, с контузени Швайнщайгер и Боатенг. Дори Арне Фридрих и Пер Мертезакер изглеждаха като титани спрямо извънземните Руни и Лампард. Джерард пък вече второ Световно показва невероятен характер за Трите Лъва.

3. Защо в Англия трябва да са доволни?
Защото плащат фантастичните 7 милиона евро годишна заплата на някой си нещастен комплексар Капело.А Йоги като си поиска малко повече от милион и му се скараха,че ще го сменят... Пак Англия отпада от Германия. Можеха да отпаднат от Гана ;)

най големите нещастници-милионери в историята на футбола (за радост липсват Оуен и Бекс)

Изображение
Изображение
Последна промяна от unist_gp на 27 юни 2010 19:57, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 юни 2010 18:55

СНИМКИ ОТ БЛУМФОНТЕЙН

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 юни 2010 19:04

мнения след мача

Томас Мюлер - Вече е крайно време да пратя поздрави на баба и дядо, извинявайте че до сега ви забравих. До като седях последните 10 минути на пейката се сетих,че трябва да започна с това. Ще се радвам,ако ме обявяват за най-добър млад играч на Световното. За подобни призове винаги имам място във витрината

Лукас Подолски - Преди 4 години вкарах 2 гола на Швеция в оснимафинала, днес вкарах само един, но ми стига

Бастиян Швайнщайгер - Добре съм, контузията не можа да ми попречи. Имахме късмет в края на първото полувреме,когато съдията не зачете гола на Лампард. Мен специално това щеше да ме ядоса много, защото е недопустимо да губим преднина от два гола

Гюнтер Нетцер (АРД) - Очаквах,че Англия ще падна с повече...

Мирслав Клозе - Срещу Гана беше много труден мач. Днес играхме по същия начин, но срещу Гана можехме да отпаднем. Днес нямаше как да стане това, играхме повече с топката и атакувахме повече противника. Знам,че Мануел Нойер може да хвърля силно напред, знам че след аут няма засада - така стана голът!
Последна промяна от unist_gp на 28 юни 2010 00:27, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 юни 2010 19:09

Честито на всички фенове на Германския национален отбор :) Много съм доволен,страхотна игра,хубава победа...Сега чакаме мачът с Аржентина,който Германия има силите да спечели :)

Върни се в “Архив”