http://video.v2.bgnes.com/view/1658
ВИЖТЕ ЦЯЛОТО КЛИПЧЕ И ОСОБЕНО ПОЛИЦАЯ НАКРАЯ, КАКВО ДЪРЖАНИЕ ИМА. ЗА ТОЗИ ЛИ ЧОВЕК, НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН ПЛАЩА ДАНЪЦИ, ЗА ДА МУ ОСИГУРИ ЗАПЛАТА ?
ЩЕ БЪДАТ ЛИ НАКАЗАНИ ТЕЗИ ГАМЕНИ В УНИФОРМИ ? СПОРЕД МЕН-НЕ. ТЕЗИ НЕ БЯХА ЕДИНСТВЕНИТЕ С ТАКОВА ДЪРЖАНИЕ. ДОСТА ИМАХА ОЩЕ ПО-ВУЛГАРНО И ЦИНИЧНО ПОВЕДЕНИЕ. ТОВА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ЛИ Е ? КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ТОВА, КАТО ИЗЛИЗАШ НА ПРОТЕСТ И ЧАС СЛЕД ЗАПОЧВАНЕТО СЕ РАЗБИРА, ЧЕ УЖ ИМА БОМБА НА ПЛОЩАДА И БИВАШ ПРАВЕН НА ПИХТИЯ, БИЯТ КОЙ КЪДЕТО И КОГОТО СВАРИ.
КАКВИ СА ТЕЗИ СПОРЕД ВАС ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- sedem_!_dva
КАКВИ СА ТЕЗИ СПОРЕД ВАС ?
NON MOLLARE MAI
Re: КАКВИ СА ТЕЗИ СПОРЕД ВАС ?
А що не погледнеш малко по-рано как замерят полицията с ламарини
- LocoMotion
БОКЛУЦИ ОТ АГИТКАТА НА "лЕВСКИ"-МРЪСНИ КОПЕЛДАЦИ!За мен бяха вандали от агитката на "Левски", които въобще не милеят за България, а бяха дошли само да мятат камъни и заграждения. За мен бяха пияни и дрогирани някои от тях. Една групичка", разказа друг служител на реда. Запитан дали не му се е искало да им отговори, младият полицай отвърна: "Това не е решение. Това беше един мирен протест опорочен с бомби и палки".
В същото време близки на протестиращи се оплакаха пред bTV, че са били малтретирани от служителите на МВР.
"Майка съм на 17- годишно момче, което в момента е в Спешна помощ. Шиха му главата. Не ни пускат полицаите на прегледите, с тях влиза полицай", разказа Силвия Георгиева. "Какво заварих, когато дойдох тук - децата бяха наредени, вързани с белезници едно за друго с кървящи глави, не се знаеше кой откъде кърви. Синът ми лично ми посочи полицая, който го е бил по пътя насам, в линейката той го е питал къде ги карат, за да ни звънне, той го е бил. Смазвали ги от бой, без да питат, основно в главата и в гръбнака", каза още майката.
"Полицията просто ги е прегазила и на случаен принцип са качени в полицейските джипове, Това е полицейски терор, жестоко отношение към деца. Разбрахме от полицаите, че ще ги откарат в районното и ще ги съдят по бързата процедура", оплака се Мирослав Паскалев, баща на 16-годишно пострадало момче.
12-токласникът Мануел Попов пък лично разказа какво му се е случило:"Бутнаха ме на земята, удариха ме няколко пъти по гърба, после лазих, бягах, атакуваха ни. Имаше момчета, които чупеха коли, магазини, беше суматоха, после в една от уличките обърнаха една полицейска кола. Приятелите ми са в болница с разбити глави всичките . Разочарован съм. Сигурен съм, че управляващите са поръчали това".
При днешните протести са нанесени щети на три автобуса от градския транспорт в София, съобщи пред БТА изпълнителният директор на "Столичен автотранспорт" Асен Добранов. Колите са се движили по линии с номера 76, 204 и 306. На единия автобус е счупено панорамното задно стъкло, като нанесената щета е за 1000 лева. На втория автобус са изкъртени седалки и са счупени осветителни тела в пътническия салон, а на третия е изкъртена изцяло врата. Общата стойност на щетите е за около 5000 лева.
В същото време близки на протестиращи се оплакаха пред bTV, че са били малтретирани от служителите на МВР.
"Майка съм на 17- годишно момче, което в момента е в Спешна помощ. Шиха му главата. Не ни пускат полицаите на прегледите, с тях влиза полицай", разказа Силвия Георгиева. "Какво заварих, когато дойдох тук - децата бяха наредени, вързани с белезници едно за друго с кървящи глави, не се знаеше кой откъде кърви. Синът ми лично ми посочи полицая, който го е бил по пътя насам, в линейката той го е питал къде ги карат, за да ни звънне, той го е бил. Смазвали ги от бой, без да питат, основно в главата и в гръбнака", каза още майката.
"Полицията просто ги е прегазила и на случаен принцип са качени в полицейските джипове, Това е полицейски терор, жестоко отношение към деца. Разбрахме от полицаите, че ще ги откарат в районното и ще ги съдят по бързата процедура", оплака се Мирослав Паскалев, баща на 16-годишно пострадало момче.
12-токласникът Мануел Попов пък лично разказа какво му се е случило:"Бутнаха ме на земята, удариха ме няколко пъти по гърба, после лазих, бягах, атакуваха ни. Имаше момчета, които чупеха коли, магазини, беше суматоха, после в една от уличките обърнаха една полицейска кола. Приятелите ми са в болница с разбити глави всичките . Разочарован съм. Сигурен съм, че управляващите са поръчали това".
При днешните протести са нанесени щети на три автобуса от градския транспорт в София, съобщи пред БТА изпълнителният директор на "Столичен автотранспорт" Асен Добранов. Колите са се движили по линии с номера 76, 204 и 306. На единия автобус е счупено панорамното задно стъкло, като нанесената щета е за 1000 лева. На втория автобус са изкъртени седалки и са счупени осветителни тела в пътническия салон, а на третия е изкъртена изцяло врата. Общата стойност на щетите е за около 5000 лева.
ЕЙ МИШКИ,ИЗМРЕТЕ ВСИЧКИ В ДУПКИТЕ СИ
- sedem_!_dva
klamer4o написа:А що не погледнеш малко по-рано как замерят полицията с ламарини
ТИ ГОСПОДИНЕ КАКВО БИ НАПРАВИЛ КАТО ТЕ ИЗТИКВАТ ОТ ПЛОЩАДА С НЕВЕРОЯТНА КАНОНАДА ОТ ПАЛКИ И ЩИТОВЕ ? ЗАЩО БЕШЕ НУЖНО ДА БЪДЕ СПИРАН ПРОТЕСТА ? КАТО ТОЛКОВА СА ИМ ПРЕЧЕЛИ 20-ТЕ "ЛУМПЕНИ", ЗАЩО НЕ ГИ ЗАДЪРЖАХА. МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЯХА НАПРАВИЛИ КРЪГ ОКОЛО ТЯХ И ЛЕСНО МОЖЕХА ДА ВЛЕЗАТ И ДА ГИ ПРИБЕРАТ,ЗАЩОТО СТУДЕНТИТЕ ЯСНО ОТИДОХА И ГО ЗАЯВИХА НА НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ.
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ТОЛКОВА ТЪП. ЗАТОВА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТОАЛЕТНАТА НА ЕВРОПА. ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВАС.ОТ ВСИЧКИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ РАЗБРАХ, ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ПРОСТ И ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ, КОИТО ИМА. АЙДЕ СБОГОМ, ПОВЕЧЕ В ТОЗИ ****** ФОРУМ НЯМА ДА МЕ ВИДИТЕ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ПЛАТЕНИТЕ СИ АГИТАЦИИ ЗА НАСТРОЙВАНЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА, РАДВАИТЕ СЕ НА СЕИРА, НА БОЛКАТА НА КОЯТО СА ПОДЛОЖЕНИ МЛАДЕЖИ, НА КОИТО ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ТАКА.
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:klamer4o написа:А що не погледнеш малко по-рано как замерят полицията с ламарини
ТИ ГОСПОДИНЕ КАКВО БИ НАПРАВИЛ КАТО ТЕ ИЗТИКВАТ ОТ ПЛОЩАДА С НЕВЕРОЯТНА КАНОНАДА ОТ ПАЛКИ И ЩИТОВЕ ? ЗАЩО БЕШЕ НУЖНО ДА БЪДЕ СПИРАН ПРОТЕСТА ? КАТО ТОЛКОВА СА ИМ ПРЕЧЕЛИ 20-ТЕ "ЛУМПЕНИ", ЗАЩО НЕ ГИ ЗАДЪРЖАХА. МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЯХА НАПРАВИЛИ КРЪГ ОКОЛО ТЯХ И ЛЕСНО МОЖЕХА ДА ВЛЕЗАТ И ДА ГИ ПРИБЕРАТ,ЗАЩОТО СТУДЕНТИТЕ ЯСНО ОТИДОХА И ГО ЗАЯВИХА НА НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ.
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ТОЛКОВА ТЪП. ЗАТОВА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТОАЛЕТНАТА НА ЕВРОПА. ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВАС.ОТ ВСИЧКИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ РАЗБРАХ, ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ПРОСТ И ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ, КОИТО ИМА. АЙДЕ СБОГОМ, ПОВЕЧЕ В ТОЗИ ****** ФОРУМ НЯМА ДА МЕ ВИДИТЕ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ПЛАТЕНИТЕ СИ АГИТАЦИИ ЗА НАСТРОЙВАНЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА, РАДВАИТЕ СЕ НА СЕИРА, НА БОЛКАТА НА КОЯТО СА ПОДЛОЖЕНИ МЛАДЕЖИ, НА КОИТО ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ТАКА.
ДА БЕ НЯКОИ ШЕ СТОИ МИРНО ДА ГО АРЕСТУВАТ ВИЖ 4Е ЗАМЕРЯТ И ПОСЛЕ БЯГАТ В ТЪЛПАТА
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

-
- Контакти:
Браво! Уникални сте!
Видяхте как гръцките олигофрени си е***а майката на държавата и решихте да не останем и ние назад! Епа бива ли?!
Виждали ли сте някъде простаци да управляват държава? Знаеше ;ли въобще някой защо е там? Къде се е видяло хора без умствен багаж да са във властта? Я се замислете родителите ви дали са стояли по площадите да протестират. Какво да се каже- хора без работа. Не искам да обидя никой, но просто това е безумие.
Видяхте как гръцките олигофрени си е***а майката на държавата и решихте да не останем и ние назад! Епа бива ли?!
Виждали ли сте някъде простаци да управляват държава? Знаеше ;ли въобще някой защо е там? Къде се е видяло хора без умствен багаж да са във властта? Я се замислете родителите ви дали са стояли по площадите да протестират. Какво да се каже- хора без работа. Не искам да обидя никой, но просто това е безумие.
A ti si pomiar!Tipichna preklonena glava!Tursi si ubejishte v nekoia komunisticheska strana,vijdam che ti lipsva tozi stroi!striker356 написа:Браво! Уникални сте!
Save Ukraine!
А бе да ви кажа чесно от тези "лумпени" имаше доста и от ГОРДИ И СЛАВИА БОЙС,така че не знам давикажа дали всички са говеда.Що не и м кажете на "горди"че са говеда-те просто са БЪЛГАРИ-ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
-
- Контакти:
goteborg написа:A ti si pomiar!Tipichna preklonena glava!Tursi si ubejishte v nekoia komunisticheska strana,vijdam che ti lipsva tozi stroi!striker356 написа:Браво! Уникални сте!
днес се видя кои са помиярите. ти ли си големия българин бе? Тва ли правят българите за държавата си? Докога ще чакате да ви храни държавата, все тя ви е виновна- за спорта, за безработицата. Дреме му на някой за тебе като си с завършен 8ми клас. трябва гхората да се образоват, а не да висят в студентски град. тези студенти нямат ли лекции днес? Не дойде ли сесията? Депутатите крадат, ама си направи справка в историята и виж при кое демократично управление не крадат. Давам ти един пример- франция, защото къде къде по рано от нас са се сетили за демократи4но управление, ние още не сме били освободени. има един период казва се "директорат" поинтересувай се и ще видиш че е нещо много подобно на министерски съвет с народно събрание и ще видиш, че точно този вид управление води до голяма корупция. Не е вярно, че съм некъв комуняга, на 20 години съм, ама е време да се осъзнаете и да разберете че може да се развиваме само ако се образоват хората и ако работят много. Не ства с протести, всеки който е с добро образование живее добре и ви се смее. подкрепям екологичните организации в протеста, защото всички виждаме в какво се превръшат планините и черноморието, но лошото е че 20 идиота изместиха вниманието към себе си.
Върни се в “Футбол - България”