ПРОГРАМА НА ЛОКО ПД - сезон 2010-2011
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: ПРОГРАМА НА ЛОКО ПД - сезон 2010-2011
Пичове,на първо четене - добре.Дайте да изчакаме,да видим кой ще играе в нашия отбор,кой ще си ходи и т.н. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Re: ПРОГРАМА НА ЛОКО ПД - сезон 2010-20111
Очаква се до лагера в Банско тая група да се редуцира. По всичко изглежда изненадите в селекцията тепърва предстоят
Засега се радваме на младата кръв. Програмата изглежда добра точно с оглед на многото нови лица.

Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Lauta-Army
- Контакти:
Смятам да заложа 20 лвл Локо Пловдив шампион тази година 

А датите кога ще са ясни ? На мачовете?
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Програмата е супер!
За нас е задължително да стартираме с 3 победи...реално постижимо е!
Всичко зависи оттова, с какви футболисти ще се подсилим.Виждам, че се работи сериозно по селекцията...най-много се радвам, че взимаме добър вратар! Един добър вратар е половин отбор!Имаме остра нужда от плеймейкър.Много ни липсва човека-оркестър в средата на терена, който да се нагърбва с граденето на атаките.Дано случим и на нападател, който да може да реализира положенията, която ще създава силната ни халфова линия...всъщност ние винаги сме създавали много положения за гол, но ни е липсвало изявен голмайстор.Дай, Боже да сме намерили човека в лицето на уругваеца.
Мисля, че сега е време за нещо голямо, тъй като Левски и ЦСКА са във финансова криза и трябва моментално да се възползваме оттова, щото едва ли някога ще ги заварим "сини" и "червени" толкова слаби!Сега е момента!!!Дано се възползваме!
За нас е задължително да стартираме с 3 победи...реално постижимо е!
Всичко зависи оттова, с какви футболисти ще се подсилим.Виждам, че се работи сериозно по селекцията...най-много се радвам, че взимаме добър вратар! Един добър вратар е половин отбор!Имаме остра нужда от плеймейкър.Много ни липсва човека-оркестър в средата на терена, който да се нагърбва с граденето на атаките.Дано случим и на нападател, който да може да реализира положенията, която ще създава силната ни халфова линия...всъщност ние винаги сме създавали много положения за гол, но ни е липсвало изявен голмайстор.Дай, Боже да сме намерили човека в лицето на уругваеца.
Мисля, че сега е време за нещо голямо, тъй като Левски и ЦСКА са във финансова криза и трябва моментално да се възползваме оттова, щото едва ли някога ще ги заварим "сини" и "червени" толкова слаби!Сега е момента!!!Дано се възползваме!

- jorjy1966
- Контакти:
Мисля ,че програмата е добра ,но не това е най-важно.По -важното е ще направим ли трансферни попадения като зимата.Ако се намерят такива да заместят Данчо ,Котев,Гарата,Даксон,програмата няма да има толкова голямо значение.Току-що прочетох за Удоджи,Керчев и вратаря Лучини,а като сложим уругвайците и други млади момчета,значи селекцията се развива в пълна сила ,аз лично имам доверие и на Зума и на Коко ,защото досега каквото кажат го правят.Малко търпение ,разбиране и.... Напред Локо!
Локо завинаги!!!
- ZLATKO2000
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Аз лично единственото голямо нещо, което чакам този сезон е на пролет осветлението да грейне над новите трибуни на Лаута
Аз си/ти пожелавам и една нехимическа тоалетна с течаща вода, хихи.
Абе някой няма ли да оправи заглавието, сигурен съм, че след 101 години програмата ще е друга, хихи.