Амбарцумян пред завръщане в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Амбарцумян пред завръщане в Ботев
Добър вратар може да пази без особени проблеми до 40 г., стига да не прекалява с кИфтетата разбира се.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Армандо , Армандо !
за тези които не си спомнят армандо беше този,който след края на един мач на герена 5 мин. размахваше средни пръсти на левскарите а те го гледаха като телета.също така в една контрола срещу буферите(когато бяха в б група) някакви мангали го бяха предизвикали и като боксьор тежка категория им разби главите.май джевизов и юмерски се казваха 

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
джони написа:за тези които не си спомнят армандо беше този,който след края на един мач на герена 5 мин. размахваше средни пръсти на левскарите а те го гледаха като телета.също така в една контрола срещу буферите(когато бяха в б група) някакви мангали го бяха предизвикали и като боксьор тежка категория им разби главите.май джевизов и юмерски се казваха
И е вкарвал дузпа на Иванков

Не натискайте ТУК!
...и е автор на крилата фраза: "Ако простотията е 5 секунди, Локомотив Пловдив е 24 часа!"
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Армандо е големец!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- krasistent
- Контакти:
И на мен ми е любимец Армандо. Преди, когато Бакалчето беше треньор и имаше вестник Ботев бях си изрязал от въпросния вестник постерите на Армандо и на Коцето, подписаха ми ги и дълго време красяха стаята ми 

- plovdivchanina
- Контакти:
Надявам се Армандо да ние вратар щото на Илия Николов нямам никакво доворие. А освен това ще има и кой да бие дузпите
.

- rump_shaker
- Контакти:
ilian12 написа:Добър вратар може да пази без особени проблеми до 40 г., стига да не прекалява с кИфтетата разбира се.
Преди 20тина дни съвсем случайно го мернах в един магазин в кафенето. Гарантирам ти че е в перфектна форма, дори ми се стори че е заслабнал. Но определно като го гледах имах чувството че е младеж в перфектна спортна форма. Тогава си помислих дали няма да се върне случайно в Ботев... и ето днес новината. Дано да е истина, защото съм сигурен че ще бъде перфектнен. А той е на 32 години, и както всеки знае това е златната възраст за вратарите. Едновременно опитни и в добро визически състояние. Мисля си че поне още 3-4 години има хляб в Армандо.

Абе великан е