Живко Желев премина в Интер
Подобни сензации съм виждал неведнъж по вестници и в спортни сайтове. Обикновено лъсват на видно място, където се набиват на очи и дори съм се лъгал да купувам вестник заради такава ТОП НОВИНА.
Със съжаление в последствие разбирам, както е и при гореспоменатия случай, че става дума я за Интер Баку, я за Арсенал ...... Нещо Си ..
Журналистите би трябвало да не заблуждават и да пишат Живко Желев премина в Интер Баку
Не е болка за умиране , но това са доста евтини трикове
За заглавията на спортните новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Nevertheless
- Контакти:
За заглавията на спортните новини
Последна промяна от Nevertheless на 25 юни 2010 19:10, променено общо 1 път.
Re: За заглавията на спортните новини
Разбира се...Ако Живко Желев бе преминал в Интер Милано,заглавието,щеше да бъде с удебелен шрифт и написано с огромен патос. 

Само Черно море.
-
- Контакти:
Нормално да го напишат така.... ако беше написано и Баку въобше нямаше да я погледна тази новина 

-
- Контакти:
Вие селяните не ги учете на трикове,те си ги знаят най-добре.
- fabregas_949
- Контакти:
Nevertheless написа:Живко Желев премина в Интер
Подобни сензации съм виждал неведнъж по вестници и в спортни сайтове. Обикновено лъсват на видно място, където се набиват на очи и дори съм се лъгал да купувам вестник заради такава ТОП НОВИНА.
Със съжаление в последствие разбирам, както е и при гореспоменатия случай, че става дума я за Интер Баку, я за Арсенал ...... Нещо Си ..
Журналистите би трябвало да не заблуждават и да пишат Живко Желев премина в Интер Баку
Не е болка за умиране , но тава са доста евтини трикове
Това са стандартни журналистически трикове, за да примамят читателя. Това е най-нормалното нещо в тази сфера.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Nevertheless
- Контакти:
Естествено, ако ставаше дума за ИНТЕР МИЛАНО, щеше да е с ДЕБЕЛИ БУКВИ на ЧЕЛНО МЯСТО, но дори и така си е "зарибявка".
Във вестниците и в информационни сайтове е редовна практика заглавието да не отговаря 100% - ово на съдържанието на самата новина или да е "леко" изопачено с цел да клъвнат читателите .. Не е ли така .?
Във вестниците и в информационни сайтове е редовна практика заглавието да не отговаря 100% - ово на съдържанието на самата новина или да е "леко" изопачено с цел да клъвнат читателите .. Не е ли така .?
Nevertheless написа:Естествено, ако ставаше дума за ИНТЕР МИЛАНО, щеше да е с ДЕБЕЛИ БУКВИ на ЧЕЛНО МЯСТО, но дори и така си е "зарибявка".
Така е.Ама не е нормално.Ако няма нещо жълто,на много статии,изобщо няма да се обърне внимание.

Само Черно море.
Е кой нормален човек ще си помисли, че европейският шампион ще купи Живко Желев? И от Марс да падаш пак е ясно за какво иде реч. Който е достатъчно глупав и наивен - сам си е виновен. 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:Е кой нормален човек ще си помисли, че европейският шампион ще купи Живко Желев? И от Марс да падаш пак е ясно за какво иде реч. Който е достатъчно глупав и наивен - сам си е виновен.

Само Черно море.
- Nevertheless
- Контакти:
McLovin написа:Е кой нормален човек ще си помисли, че европейският шампион ще купи Живко Желев? И от Марс да падаш пак е ясно за какво иде реч. Който е достатъчно глупав и наивен - сам си е виновен.
McLovin, много ясно, че всеки ще разбере, че това си е чиста проба кьор фишек.
По-горе писах, как би изглеждала една истинска новина с подобно заглавие.
Честно ми кажи ти не се ли зарибяваш от подобни заглавия, дори и да знаеш, че има нещо гнило .. Не става дума само за гонг.бг - по принцип