Parmalat написа:garfild8 написа:Пармалат,усмихнах се на сравнението ти с ''напушен бухал''.Виждал ли си,какво представлява?И аз не съм,ама ще да е велика гледка.![]()
![]()
Нещо като канарчетo от аватара на Cesc Fabregas

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:garfild8 написа:Пармалат,усмихнах се на сравнението ти с ''напушен бухал''.Виждал ли си,какво представлява?И аз не съм,ама ще да е велика гледка.![]()
![]()
garfild8 написа:Parmalat написа:garfild8 написа:Пармалат,усмихнах се на сравнението ти с ''напушен бухал''.Виждал ли си,какво представлява?И аз не съм,ама ще да е велика гледка.![]()
![]()
[offtopic]Ама то канарче ли е било?
![]()
Аз се чудех,каква е тая странна птица.
[/offtopic]
garfild8 написа:Parmalat написа:garfild8 написа:Пармалат,усмихнах се на сравнението ти с ''напушен бухал''.Виждал ли си,какво представлява?И аз не съм,ама ще да е велика гледка.![]()
![]()
[offtopic]Ама то канарче ли е било?
![]()
Аз се чудех,каква е тая странна птица.
[/offtopic]
Converse написа:Parmalat написа:Чух как се смее коментаторът на БНТ при третия гол за Словакия срещу Италия като напушен бухал и нямаше как и аз да не се разсмея
За съжаление и аз го чух![]()
Нямаше такъв смях просто ..
Parmalat написа:Си взех изпита ...
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
THE G.A.M.E написа:На следната "крилата" фраза, или мисъл .... и аз незнам какво е ....![]()
> "Кучките са за чукане, девствениците - за свирки, а дамите със стил и класа - за любов" !
....
![]()
Заб.
Не претендирам, че съм съгласен .... но не твърдя и, че не съм ! ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта