ЦСКА няма да има нов стадион в Борисовата градина.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: ЦСКА няма да има нов стадион в Борисовата градина.

Мнениеот Samoyl » 25 юни 2010 12:54

Пожелавам ви нов стадион ...но не в центъра на София. Някъде в покрайнините ...крайните квартали.Просто така е редно !

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 25 юни 2010 13:09

Добре бе хора ,аз искам да пипитам ако не ни дадът стадиона какво ще стане с Армията ???
В Парка ще остане една руина ,не е ли много по хубаво и нормално да се направи един нов стадион и с него да се горде цяла България !!!!
Толкова малумни неща стават в тази държава и сега едно нормално и хубаво нещо и всички се правим на ощипани моми !
А този Диков искам да го попитам на кой отбор е фен ?
не ,че нещо но просто ми е интересно дали ще си признае !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 25 юни 2010 13:17

Joni_ написа:Добре бе хора ,аз искам да пипитам ако не ни дадът стадиона какво ще стане с Армията ???
В Парка ще остане една руина ,не е ли много по хубаво и нормално да се направи един нов стадион и с него да се горде цяла България !!!!
Толкова малумни неща стават в тази държава и сега едно нормално и хубаво нещо и всички се правим на ощипани моми !

Но там освен реконструкция на сегашния стадион не виждам друга възможност за строителство”, казва Диков.
Освен след време да натиснат титаните за тяхна сметка да бутнат Армията и да изчистят,заплашвайки ги със солени глоби, ако не го направят, друго не виждам. Целта е да ни се пречи по всевъможен начин, да ни бавят,да ни размотават. Как ЦСКА ще строи нов стадион, а другите не, не може така.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 25 юни 2010 13:47

Колко теми вече ще се пускат за този прословут стадион. Вече от месеци само това дъвчете. Времето ще покаже дали ще има или не. Всичко друго са ппразни приказки. Най-нормалното нещо е наистина да имате нов стадион, но не в Борисовата градина, а някъде в покрайнините на София.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 юни 2010 13:48

napred_trizvezdni_1948 написа:
Joni_ написа:Добре бе хора ,аз искам да пипитам ако не ни дадът стадиона какво ще стане с Армията ???

Но там освен реконструкция на сегашния стадион не виждам друга възможност за строителство”, казва Диков.
Освен след време да натиснат титаните за тяхна сметка да бутнат Армията и да изчистят,заплашвайки ги със солени глоби, ако не го направят, друго не виждам. Целта е да ни се пречи по всевъможен начин, да ни бавят,да ни размотават. Как ЦСКА ще строи нов стадион, а другите не, не може така.

Само не знам защо сте решили че световната конспирация, масоните, евреите, извънземните, абе накратко-цялата Вселена си е навила на пръста да ви прави сечено за строеж на стадион... Кое му е нормалното и хубавото да е***е майката на парка за да си построите стадион, който(я, колко странно) имал търговска и хотелска част... Не че това(за търговската част) е лошо, ама не знам защо ми се струва, че титаните всъщност само тя ги интересува... Ми да купят парцел някъде извън парк и да строят. Ама не-друго си е в Борисовата градина. Бе не сте балъци...

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 25 юни 2010 13:49

edkodimitrov написа: те титаните ще си договорят нещата директно с ББ !после диков ще чупи пръсти и ще каже че след като се е запознал детайлно с проекта той действително нямало да е проблем !ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА !

Браво! Само така! ......Но защо ли си мисля, че вече не сме `1947-а - 1989-а..... ЦСКА няма нужда от още срам /връзки/ при решаване на проблемите си. Не ви ли е ясно, че Титаните искат да "източат" още от четирите букви, а не да дадат. Постоянно се крият, половината отбори от А група ще фалират заради тях. Не виждате ли, че тази година няма да вземат един играч от България, защото са се "осрали" пред всички...

viroglav
Контакти:

Защо другарю Диков ?

Мнениеот viroglav » 25 юни 2010 13:50

Защо има разрешение да се строят офиси и жилищни сгради на мястото на „Софияленд", който също се води, че е в „Борисовата градина" и законово би трябвало да се котира като стадион „Българска армия" ?

Петър Диков - "Феновете на ЦСКА ще ме мразят, но няма да имат нов стадион" , явно на инат казано ... Ами тогава да го отстраним от поста , който заема , разбира се по демократичен начин с вота си на българи , живеещи в свободна и демократична България ... източника тук

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 25 юни 2010 14:07

Архитектът бе категоричен, че и на стадион "Раковски" няма как да се построи нещо грандиозно, а по-скоро тренировъчна база. Все пак Диков остави вратичка за другия гранд Левски, като спомена, че стадион "Георги Аспарухов" е идеален за реконструкция и строеж на доста по-модерен комплекс. Същото е положението и при Славия и Локомотив София, които имат зелена светлина за нови идеи.

Цялата статия: http://www.***.eu/news88659.html
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 юни 2010 14:21

Значи когато комунистическата власт отнеме стадиона на Левски и го прати на майната си да играе в покрайните на София в блата и мочурища - е нещо нормално ! А когато на ЦСКА не се разрешава да строи стадион по средата на парк в пъпа на София - край революция възтание да се вдига :? Направете си стадион някъде в покрайнините на София както се прави в нормалните държави - защо трябва на всяка цена стадиона да ви е в Бориовата градина. На мястото на "армията" може да се изградят изкуствени терени , баскетболни площадки и тем подобни за да има къде да играят децата . Това е моето мнение и не целя заяждане с никой .
Межди другото се надявам националния стадион да последва участта на "Българска Армия" и също да бъде преместен - Пловдив е идеален вариант за национален стадион !

kareka

Мнениеот kareka » 25 юни 2010 14:33

kokic1986 написа:Значи когато комунистическата власт отнеме стадиона на Левски и го прати на майната си да играе в покрайните на София в блата и мочурища - е нещо нормално ! А когато на ЦСКА не се разрешава да строи стадион по средата на парк в пъпа на София - край революция възтание да се вдига :? Направете си стадион някъде в покрайнините на София както се прави в нормалните държави - защо трябва на всяка цена стадиона да ви е в Бориовата градина. На мястото на "армията" може да се изградят изкуствени терени , баскетболни площадки и тем подобни за да има къде да играят децата . Това е моето мнение и не целя заяждане с никой .
Межди другото се надявам националния стадион да последва участта на "Българска Армия" и също да бъде преместен - Пловдив е идеален вариант за национален стадион !

Защо е толкова страшно ако стадиона на ЦСКА е там където си е и се се повтаря покраинините на София май някои избиват комплекси и от устата на левскар не се заяждам звучи като Хитлер аз не мразя малцинствата.

Върни се в “ЦСКА”