Срокът за предложенията бе до края на деня на 23.06.2010.Около 50-тина са предложенията публикувани в клубния сайт bultras.com ,но освен там предложения се приемаха и в канцеларията на клуба.
До петък (25.6.2010г.) администратор ще публикува одобрените от УС предложения.Пак в петък ще се пусне анкета с всички одобрени предложения и до 23.59ч. в понеделник (28.6.2010) ще се гласува.
Трите емблеми с най- висок рейтинг ще бъдат предложени за гласуване на Общото събрание на 30.6.2010 г. във Военния клуб.
http://www.ultras-bg.com/
Изтече срокът за подаване на предложения за емблема на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изтече срокът за подаване на предложения за емблема на Ботев
Така е честно. Всеки ще има по-голям или по-малък принос за новата емблема. Единственото, което ми е тъжно в цялата работа е, че никой не направи проектс образа на Ботев. Птици имаше бол, а поетът липсваше ...
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- Един град-един отбор
- Контакти:
Птици имаше бол, а поетът липсваше ...
Кратко, точно и ясно ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:Птици имаше бол, а поетът липсваше ...
Кратко, точно и ясно ...
Опитай да го изрисуваш ако можеш ... не е лесна работа ...
105 години / 4 поколения ботевисти!
ilian12 написа:Един град-един отбор написа:Птици имаше бол, а поетът липсваше ...
Кратко, точно и ясно ...
Опитай да го изрисуваш ако можеш ... не е лесна работа ...
Аз лично и канарче, ще нарисувам трудно, но ... сещате се. В това число съм и аз. В крайна сметка това за Ботевия образ ми дойде вчера.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- sir George
- Контакти:
Тъпото е ,че имаше наистина уникално кичозни,грозни и жалки предложения!Всеки се втурна да прави емблема,явно за да се бие в гърдите,че е негово дело.въпросът е да се направи нещо наистина добро,ефектно и най-вече опростено.Такива предложения имаше ,че емблемата с венеца ,която публикуваха изненадващо в бултрас.ком,ми харесва вече!
П.С:Илиян12,не смяташ ли ,че емблемата ти за аватар е доста претрупана?!Най-малкото канарчето е излишно(мое мнение)!
П.С:Илиян12,не смяташ ли ,че емблемата ти за аватар е доста претрупана?!Най-малкото канарчето е излишно(мое мнение)!
sir George написа:Тъпото е ,че имаше наистина уникално кичозни,грозни и жалки предложения!Всеки се втурна да прави емблема,явно за да се бие в гърдите,че е негово дело.въпросът е да се направи нещо наистина добро,ефектно и най-вече опростено.Такива предложения имаше ,че емблемата с венеца ,която публикуваха изненадващо в бултрас.ком,ми харесва вече!
В момента в който официално се избере емблема ще я сменя. Възможно е да се наложи да я сменя със самата нея.

105 години / 4 поколения ботевисти!