ТОМИСЛАВ РУСЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Томислав Русев Президент

Мнениеот modor » 14 яну 2009 18:26

Томето заслужава.
Той е ЛИДЕР.
Нека го издигнем.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Томислав Русев Президент

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 яну 2009 18:39

Томе,просто за пореден път показа колко си голям!Браво з атези неща които каза днес! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

bafomet
Контакти:

Мнениеот bafomet » 14 яну 2009 20:10

Томислав каза това, което страшно много българи искат да изкрещят.........Благодаря ти Томе!!!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 15 яну 2009 04:16

От ЦСКА съм, но винаги съм харесвал Т. Русев, за гражданската му позиция. Не изневери и сега на стила си!
Коментара беше много точен - каза почти всичко което и на мен ми се въртеше в главата. Надявам се и в бъдеще да бъде гласът на народа!
Да, те политиците наистина са едни гадни ама гадни до смърт мръсни типове!
И Н. Александров говори много умно и му благодаря, че най-сетне се изказа по политически теми. Той косвено защити феновете.
По телевизиите наричат ултрасите - лумпени, протестиращите тълпа...никога не бих използвал такива епитети. Това са български млади момчета, български граждани - най-емоционалните. Вярно сред тях има крайни, които са способни и да убият някого, когато са пиинали, но къде няма такива?
Без тях на стадионите нека да си признаем ще бъде адски скучно! В случая аз ги подкрепям, тъй като гневът им беше към тиквениците от НС.
Поздрав и за умния коментар на С. Табаков.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Браво на Гонг и Томислав за днешния Гонг

Мнениеот danko_sot » 20 яну 2009 17:34

Поздравявам Томислав и целия екип на Гонг за днешното предаване. Всички знаем какво представлява Дражев, но това не значи, че в една демократично устроена държава и съответно демократично устроено дружество каквото е БФС трябва да действат по този начин. Затова поздравявам екипът на Гонг, защото въпреки че повечето са Левскари са една от малкото медии, които реагираха сериозно на диктатурата в БФС
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

STRANGER
Контакти:

Re: Браво на Гонг и Томислав за днешния Гонг

Мнениеот STRANGER » 20 яну 2009 21:29

Наивник си приятелю.
Просто Томето е с хитра душица и деликатно се опитва да подскаже на своите приятели от БФС,че започват да прекаляват и стават за смях.
А това в дългосрочен план не е добре за техния любим отбор.
КОМИСИЯ определи , кой отбор да изпадне. На мястото на загубилия с игра на терена " Беласица",под предлог за "две медицински свидетелства" бе изхвърлен "Берое".
КОМИСИЯ определи, кой да участва в Шампионска лига. На мястото на спечелилия с игра на терена отбор, по АДМИНИСТРАТИВЕН ред пробутаха отбора на зетя на началника.
КОМИСИЯ отстранява опонента за изборите на конгреса.
Такова чудо не е имало дори и през комунизма.Историята винаги дава отрицателен знак на служебните победи, и те рано или късно се обръщат срещу самите мошеници, които ги скалъпват.Михайлов няма да е вечно на власт.Но той пръв изпусна "духа от бутилката" на административните машинации.
ЦСКА не е клуб, който забравя. И има достатъчен ресурс да отвърне на удара с по-силен такъв.
" Който сее ветрове....,ще пожъне бури."

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”