Батето тежко болен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Батето тежко болен!

Мнениеот cska_vd » 25 юни 2010 00:02

Иван Славков дава по 9 000 лева на месец за лекарства, научи репортер на “ШОУ” от негови близки. В последните две години Батето почти е спрял алкохола, след като е бил предупруден от лекарите, че здравето му е сериозно застрашено.

Заради дългите години на запои и бохемски живот, черният дроб на Славков бил силно увреден. Според последното изследване преди три месеца се е окзало, че и бъбреците и сърцето му са в много лошо състояние. Като капак му открили и силикатни камъни в бъбреците. Отделно той имал и проблеми с нервната система и трудно заспивал.

След прегледа лекарите изписали на Батето специални лекарства от Германия и Швейцария. На бившия бохем се налагало всеки ден да взима над 30 (!) различни медикамента, твърдят негови близки. За тях всеки месец той се бъркал с по 9 хиляди лева. Въпреки че сумата е непосилна за повечето българи, Иван Славков може да си я позволи. Само в годините като шеф на БФС от 1995 до 2005-а той взимаше заплата от 6000 долара на месец. Отделно има получени и премии за над 200 хиляди долара. От рекламни договори и комисионни за този период в неговите банкови сметки са влезли над 1 милион долара. Като член на БОК пък годишното му възнаграждение е било 150 хиляди долара. Тук не се включват предполагемите му колосални приходи от търговия с оръжие през 80-те години. Според информации от бивши служители на спецслужбите, Батето кътал над 300 милиона долара от контрабанда с оръжейни доставки за Близкия Изток. Смята се, че голяма част от спачелените от него пари са изпрани в швейцарски банки с помоща на адвоката Пиер Сциклунов и бившия полковник от ДС Сашо Алексиев.

Приближени на Батето споделиха още, че той имал сериозни намерения да напусне страната и да живее във вилата си в Швейцария. Тя се намирала близо до Люцерн и била закупена именно от Пиер Сциклунов през 1985 година. Първоначално дачата е била предназначена за цялата фамилия Живкови, но след това Славков я откупил само за себе си. Според мълвата той платил за това на Евгения Живкова и Владимир Живков по 800 хиляди долара.

Петър АНГЕЛОВ

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Батето тежко болен!

Мнениеот bultras4e » 25 юни 2010 00:11

научи репортер на “ШОУ”

Защо ли това ме кара да се съмнявам... :?
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 юни 2010 00:26

оня ден го гледах при цвети ризова....така болен беше, че едвам се държеше на масата....ГЛУПОСТИ! :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 25 юни 2010 00:46

Ми и да е болен Ти и на кутрето неможеш да му се сложиш.Тъпа тема.Той колкото е на правил за БГ немаш си и идея.Тъпа тема

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юни 2010 00:47

bultras4e написа:
научи репортер на “ШОУ”

Аз до там го прочетох.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 25 юни 2010 01:01

rhaegar написа:
bultras4e написа:
научи репортер на “ШОУ”

Аз до там го прочетох.

Нататък всичко е ясно :mrgreen:

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 25 юни 2010 02:05

kileto написа:Ми и да е болен Ти и на кутрето неможеш да му се сложиш.Тъпа тема.Той колкото е на правил за БГ немаш си и идея.Тъпа тема

И кажи де, КОЛКО ... и КАКВО

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 25 юни 2010 04:14

Мда... глуповата тема. Има Световно вие с глупости пак. Батето си знае няма нужда да го мислим него. И без нас ще се оправи с каквото и да е ;) Но предвид автора на темата, не се изненадвам от несъдържателността и безсмислието й :| Да имаш други писания от жълтите издания с които да изгубиш времето на хората?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Kalts
Контакти:

Мнениеот Kalts » 25 юни 2010 07:44

kileto написа:Ми и да е болен Ти и на кутрето неможеш да му се сложиш.Тъпа тема.Той колкото е на правил за БГ немаш си и идея.Тъпа тема

Адски много е направил за България, даааааа. Цял живот живее на гърба на държавата, окраде колкото можа да окраде и за капак на всичко ни направи за смях пред целия свят. Много сме му благодарни :twisted:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2010 20:07

Защо има тема за този паразит :?: .Много точно-той и такива като него смукаха и живеят все още на гърба на държавата,на футбола в частност.На Тато зетчито...пиянде,което не спря да ни излага със селенията си по цял свят.И като е болен какво да направим ние?Усурнайси години като член на МОК взимаше по 17-20 000 евро месечна заплата+ подкупите и рушветите тука....но Бог вижда де,затова ще ги дава за лекарства сега.И междудругото сам си се е докарал до това дередже с непрестанните си гуляй и разядки и пиене като донски казак.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Свободна зона”