Петър Диков: ЦСКА и Левски с общ стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Петър Диков: ЦСКА и Левски с общ стадион

Мнениеот noi » 24 юни 2010 23:53

Бижутера написа:
naso написа:ще е интересно...

да, ама за адаша по фамилия на петър диков :lol:

И за него и за нас. Ще изчакаме за да видим какво са ни приготвили.

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 25 юни 2010 00:06

Заради такива като тоя където мислят , че не трябва отборите да имат собствени стадиони , проблемът не може да се реши и до днес ! А това да делим един стадион със цска е пълна простотия, това само в италия може да се види ... нека Диков да погледне по на запад в Испания,Англия,Германия и т.н където ГРАНДОВЕТЕ а и по-малките отбори имат собствени стадиони :!: :!:

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 25 юни 2010 00:10

Iuliqno Ronaldo написа:Заради такива като тоя където мислят , че не трябва отборите да имат собствени стадиони , проблемът не може да се реши и до днес ! А това да делим един стадион със цска е пълна простотия, това само в италия може да се види ... нека Диков да погледне по на запад в Испания,Англия,Германия и т.н където ГРАНДОВЕТЕ а и по-малките отбори имат собствени стадиони :!: :!:

Колега, в Германия Байерн М и Мюнхен 1860 играят на един стадион.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 юни 2010 00:13

PFC Litex написа:Изображение

Знам че точно това искаш,но вече всички големи обори в своите страни с общ стадион Интер/Милан Лацио/Рома си строят отделни.А ние искаме общ.Тъпо е като идея за мен това :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юни 2010 00:14

Абсурд Изображение - просто не мога да си представя Титан и Батков да се обединят и да инвестират заедно. Всеки си има интереси и ги гони по свои пътища и начини.
А и в България стадионите на Левски и Цска са си място на което феновете усещат, че са у дома си Изображение ... идеята на Диков е меко казано утопична Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2010 00:23

Най-големите НЕгласни партньори за всички времена, това са отборите с цветовете на Барселона (Левски=ЦСКА). Затова най-накрая да вземат да се обединят официално и да си играят на техен си стадион!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 25 юни 2010 00:37

noi написа:
Iuliqno Ronaldo написа:Заради такива като тоя където мислят , че не трябва отборите да имат собствени стадиони , проблемът не може да се реши и до днес ! А това да делим един стадион със цска е пълна простотия, това само в италия може да се види ... нека Диков да погледне по на запад в Испания,Англия,Германия и т.н където ГРАНДОВЕТЕ а и по-малките отбори имат собствени стадиони :!: :!:

Колега, в Германия Байерн М и Мюнхен 1860 играят на един стадион.

Колега, проблема е в това, че държавата НЕ ИСКА да даде терен за нови стадиони , а и е глупаво (според мен) да играеш на един и същи стадион с друг отбор камоли с кръвния си враг :!: относно това за БМ и М 1860 това го знам много добре :) просто давам пример за отборите със собствени стадиони

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 юни 2010 00:57

Parmalat написа:
PFC Litex написа:Изображение

Знам че точно това искаш,но вече всички големи обори в своите страни с общ стадион Интер/Милан Лацио/Рома си строят отделни.А ние искаме общ.Тъпо е като идея за мен това :roll:

Ъ... как разбра аз какво искам :roll:
Тая тема я дъвчем от както съществува форума и до момента няма един забит пирон развитие, то ест няма какво ново да споделим и напишем, и за това взех пуканките и колата, следващото го знаеш.

Дружество, компания, АД избери каквото си искаш с бюджет 5 милиона и годишна печалба клоняща към НУЛА да инвестира в нещо 150 милиона според теб как го виждаш ;)

Трябва слезем на земята и да спрем да гледаме еди къде си, а да съумеем да се развием спрямо нашите възможности.

Кои са Литекс, Левски, ЦСКА и т.н., че някой ще дойде тук да си прави реклама чрез тях? Какво са постигнали тези отбори, че да привлекът външен интерес?
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 юни 2010 01:10

Недей говори така Литекс, че ще си навлечеш гнева на тийн феновете на червения отбор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 юни 2010 01:18

ehh написа:Недей говори така Литекс, че ще си навлечеш гнева на тийн феновете на червения отбор.

Защо да го навличам :roll:
Време е да спрем да живеем в илюзорен свят, колкото по-бързо го направим, толкова по-добре за всички.
Клубовете ни, визирам всички, а не отделни, всеки със задължения към кой ли не, а на някой са и смешни суми, но ще правим 20 звездни стадиони, може и да стане това, но в близките 10 години няма да е.

Всяка една сериозна компания ще рекламира чрез нещо което има име в Европа, а нашите отбори такова нямат или ако имат, то е :| е как да дойдат реални инвеститори?

Понеже говорим пряко за стадиона на ЦСКА, е с какво се прославиха те през последната година? - с нищо. За изминалия сезон влязоха в световните хроники с нахлуването в Мездра и искаме инвеститори, грънци.

А Литекс с какво се прослави и той? - с нищо, същите папагали сме и ние,

Колкото по-скоро погледнем реално на нещата спрямо възможностите ни, толкова по-бързо ще се оправим.

На гол тумбак чифте пищови.

Съжълявам за правописните грешки, но пиша от скапана клавиатура.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”