Бижутера написа:naso написа:ще е интересно...
да, ама за адаша по фамилия на петър диков
И за него и за нас. Ще изчакаме за да видим какво са ни приготвили.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бижутера написа:naso написа:ще е интересно...
да, ама за адаша по фамилия на петър диков
Iuliqno Ronaldo написа:Заради такива като тоя където мислят , че не трябва отборите да имат собствени стадиони , проблемът не може да се реши и до днес ! А това да делим един стадион със цска е пълна простотия, това само в италия може да се види ... нека Диков да погледне по на запад в Испания,Англия,Германия и т.н където ГРАНДОВЕТЕ а и по-малките отбори имат собствени стадиони![]()
PFC Litex написа:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
noi написа:Iuliqno Ronaldo написа:Заради такива като тоя където мислят , че не трябва отборите да имат собствени стадиони , проблемът не може да се реши и до днес ! А това да делим един стадион със цска е пълна простотия, това само в италия може да се види ... нека Диков да погледне по на запад в Испания,Англия,Германия и т.н където ГРАНДОВЕТЕ а и по-малките отбори имат собствени стадиони![]()
Колега, в Германия Байерн М и Мюнхен 1860 играят на един стадион.
Parmalat написа:PFC Litex написа:
Знам че точно това искаш,но вече всички големи обори в своите страни с общ стадион Интер/Милан Лацио/Рома си строят отделни.А ние искаме общ.Тъпо е като идея за мен това
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Недей говори така Литекс, че ще си навлечеш гнева на тийн феновете на червения отбор.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта