Приеха ЦСКА в Европейската клубна асоциация

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 юни 2010 20:57

Отборът на ЦСКА получи поредното признание на международната сцена, след като бе приет в Европейската клубна асоциация.

На последната сбирка на организацията, която бе на 22 май, президентът Карл-Хайнц Румениге и неговите колеги единодушно приеха "червените" в голямото семейство на европейските грандове.

Членството на ЦСКА влиза в сила от 1 юли 2010 година, а за 6 и 7 септември тази година в Женева е предвидена годишната среща на всичките членове, съобщава официалният сайт на ЦСКА.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Parmalat

Re: Приеха ЦСКА в Европейската клубна асоциация

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2010 21:13

Това трябваше да се случи преди доста време тъй като ЦСКА е най-успелият български клуб,но по-добре късно отколкото никога. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юни 2010 21:14

Добре дошли при големите. :)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юни 2010 21:21

Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите" ;)
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2010 21:23

Само да вметна че от една година членове на Европейската клубна асоциация са Левски и Литекс.Вече и ЦСКА ще ни представя в голямото европейско семейство където членуват всички грандове на своите страни.

[offtopic]Надявам се след време Черноморец Бургас да е четвъртият представител на България в ЕКА 8-)[/offtopic]
Последна промяна от Parmalat на 24 юни 2010 21:26, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 24 юни 2010 21:23

PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите" ;)

Междудругото и на мен това ми направи впчеатление.Във Гонг тази информация не е спестена.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юни 2010 21:27

maximalniq написа:
PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите" ;)

Междудругото и на мен това ми направи впчеатление.Във Гонг тази информация не е спестена.

На официално ниво е нужно да има уважение към противника. Нас феновете ни остави, ние сме ясни :lol:
Уважавай за да бъдеш уважаван ;)
Изображение

krasi733999
Контакти:

Мнениеот krasi733999 » 24 юни 2010 21:28

Признание за най големия клуб в България .Всички европейски държави си имат голям клуб. В България това е ЦСКА

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 24 юни 2010 21:28

И от какъв зор трябва да се споменават Левски и Литекс, че не се сещам? Някъде да е споменато, че ЦСКА е първия, втория или третия? Ама нали трябва да се ръчка. Е, за това няма да се оправим в тая скапана държава. Винаги ли трябва да си ги мерим? Аман от комплекси!

Върни се в “ЦСКА”