Приеха ЦСКА в Европейската клубна асоциация
Отборът на ЦСКА получи поредното признание на международната сцена, след като бе приет в Европейската клубна асоциация.
На последната сбирка на организацията, която бе на 22 май, президентът Карл-Хайнц Румениге и неговите колеги единодушно приеха "червените" в голямото семейство на европейските грандове.
Членството на ЦСКА влиза в сила от 1 юли 2010 година, а за 6 и 7 септември тази година в Женева е предвидена годишната среща на всичките членове, съобщава официалният сайт на ЦСКА.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Re: Приеха ЦСКА в Европейската клубна асоциация
Това трябваше да се случи преди доста време тъй като ЦСКА е най-успелият български клуб,но по-добре късно отколкото никога. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Е добре заварили 

Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите" 

Само да вметна че от една година членове на Европейската клубна асоциация са Левски и Литекс.Вече и ЦСКА ще ни представя в голямото европейско семейство където членуват всички грандове на своите страни.
[offtopic]Надявам се след време Черноморец Бургас да е четвъртият представител на България в ЕКА
[/offtopic]
[offtopic]Надявам се след време Черноморец Бургас да е четвъртият представител на България в ЕКА

Последна промяна от Parmalat на 24 юни 2010 21:26, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
- maximalniq
- Контакти:
PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите"
Междудругото и на мен това ми направи впчеатление.Във Гонг тази информация не е спестена.

maximalniq написа:PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите"
Междудругото и на мен това ми направи впчеатление.Във Гонг тази информация не е спестена.
На официално ниво е нужно да има уважение към противника. Нас феновете ни остави, ние сме ясни

Уважавай за да бъдеш уважаван

-
- Контакти:
Признание за най големия клуб в България .Всички европейски държави си имат голям клуб. В България това е ЦСКА
PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите"
И от какъв зор трябва да се споменават Левски и Литекс, че не се сещам? Някъде да е споменато, че ЦСКА е първия, втория или третия? Ама нали трябва да се ръчка. Е, за това няма да се оправим в тая скапана държава. Винаги ли трябва да си ги мерим? Аман от комплекси!