Новите в ЦСКА бяха представени като световни звезди
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Новите в ЦСКА бяха представени като световни звезди
Дано не са пак кьорфишеците на боклукчийте,а да има малко интерест в това нащо скапано първенство в което дълбоко се съмнявам! Научихме им мурафетите! 
- Lord_Dexter
- Контакти:
plamenst7 написа:Дааа,някой хора още живеят в миналото,защото аз успехи на ЦСКА в последните 20 г. не съм видял и ако това което е постигнал ЦСКА през това време е успехи,не знам какви думи трябва да използвам за постигнатото от Левски-1/4 финал за УЕФА и 3 участия в груповата фаза на турнирите като единия път дори излиза от групите(достига 1/4 финал).А колкото до това,че е обичан-обичан е от своите си фенове,които като цяло са по-малко от тези на Левски(видимо и доказано),които също обичат отбора си.
П.С.Само да кажа,че нямам намерение да споря с хора които живеят в заблуда и нямат реална представа за настоящето.Успех с новите суперзвезди.
Каот кажеш, че някои живее в миналото и след това даваш за пример работи от преди 5 години е някак смешно... За последните 2-3 години няма ли да кажеш нещо - дадоха ви насила да се пробвате пак в ШЛ ама нали сте евроклоуни и това не направихте като хората ....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
plamenst7 написа:Дааа,някой хора още живеят в миналото,защото аз успехи на ЦСКА в последните 20 г. не съм видял и ако това което е постигнал ЦСКА през това време е успехи,не знам какви думи трябва да използвам за постигнатото от Левски-1/4 финал за УЕФА и 3 участия в груповата фаза на турнирите като единия път дори излиза от групите(достига 1/4 финал).А колкото до това,че е обичан-обичан е от своите си фенове,които като цяло са по-малко от тези на Левски(видимо и доказано),които също обичат отбора си.
П.С.Само да кажа,че нямам намерение да споря с хора които живеят в заблуда и нямат реална представа за настоящето.Успех с новите суперзвезди.
Кое му е "видимото и доказаното"???
Нещо много си се объркал...
Какви ли не анкети се правиха, дори и в "Гонг" и резултатите са навсякъде едни и същи: Привържениците на ЦСКА са повече от тези на Левски.
Същото е положението и на дербитата в последните няколко години.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
От кабанарията на Дочев, която е на нивото на "къщата" на охлюв, нивото на новите попълнения се вижда да е високо ............ Какво да каже, след като идва от Н-та немска дивизя. Той там такива футболисти е гледал само по регионарната телевизията и е нормално да му се струват като звезди ...........
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
НКВД- написа:От кабанарията на Дочев, която е на нивото на "къщата" на охлюв, нивото на новите попълнения се вижда да е високо ............ Какво да каже, след като идва от Н-та немска дивизя. Той там такива футболисти е гледал само по регионарната телевизията и е нормално да му се струват като звезди ...........
Не знам къщата на Дочев колко е висока , но едва ли е по - ниска от хралупите на Гонзо и Ясен в Столипиново ... Както знаем там всичко е тип колиби , а майка му и сестра му на Касандриньо още се подвизават там ... Да ги беше взел със себе си в Подуене , то там населението има същия мургав цвят на кожата ...
Последна промяна от viroglav на 24 юни 2010 19:56, променено общо 1 път.
- chervena burq
- Контакти:
track.and.field написа:Хайде , моля Ви , престанете с това преброяване по Ринг . Въобще не е реално да ми изтъквате преброяване , което става чрез ИЗПРАЩАНЕ на СМС-и. Естествено това изисква средства, колкото и минимални да са те ! Замисляли ли сте относно това ?
Извинявай забравих че вашите привърженици 90 % са от ромската общност и те нямат пари за един SMS и затова неса гласували можеше да потърсят пари от бай ганьо той щеше да звъни на БАЩИЦАТА и дасе реши този проблем.
Аз незнам левскарите кво се бутаме у тоя форум! Нека тия момчета, които са взели ЦСКА бъдат добри играчи и станат звезди
Няма лошо в тва... обаче от изминалия сезон видяхме едни звезди като "мегатреньора" Андоне, "суперзащитника" Митрески, "звездите" от Румъния Панку и Петре, двете "суперзвезди" от Парагвай Баес и на другия му забравих името. Та като всеки полусезон взимате "каймака" на Европа, що от тия гореизброените никой не остана и за този сезон? Нали преди 6-7 месеца беха некви "голямата работа"?? Така че още не сте ги видяли тия новите какво представляват, а вече взехте да ги превъзнасяте. Още повече и като знам кви "футболисти" води Емо Костадинов...
ПП: Не се заяждам, просто гледайте по-реално на нещата!
ПП: Не се заяждам, просто гледайте по-реално на нещата!
Ало,смешници коментирайте играчите само ако сте ги гледали.Тиеро съм го гледал,ако е на същото ниво,той е уникален играч,още се чудя на големите клубове защо не са го прилапали.Между него и Туре на Барса много разлика няма,даже някои от показателите са му по-добри-при добра физическа подготовка.Нелсън е едно към едно ЛЕНЪН,само че е по млад и неопитен-трябва му самочувствие,талантлив и работлив на терена-може да го видиш да играе и бек.Акуаро съм го гледал малко и мнението ми няма да е много реално,но от малкото се забелязва,че знае от А до Я играта в защита,а често и изнася топката,но е малко бавен,при тренировките трябва да се наблегне много на скоростта на придвижване,но за нашите стандарти става.Грило-потенциал за национал.Страхотен ляв бек-ако дойде ще е най-добрият ляв бек играл по нашите терени,а ако бземе гражданство е решен проблема в национала отляво.Шеридан е нищо особено-добре се пласира и играе с глава,владеенето на топката е прилично,технически изостава.Мога да им препоръчам 2 нападатела по на 17-18 г.,чужденци-НЕЙМАР и КРИСТАЛДО-1 е бразилец,а другият е аржентинец,но не знам как ще си го позволят-е,има начини с клаузи темподобни,само играчите да имат това желание,но скоро в БГ едва ли ще гледаме играчи от такава величина-ЕХ МЕЧТИ,ДОБРЕ ЧЕ СА БЕЗПЛАТНИ.Надявам се ,че съм бил полезен с инфото.П.С. това просто е мое мнение.
Приятел ,а ти къде ги гледа всичките тези футболисти ?
А иначе момчета и момичета гледайте си отборите и не се бъркайте в нещата на конкурентите ,като почнат мачовете тогава ще се грабнем ,сега всичко е само догадки и тн.
А иначе момчета и момичета гледайте си отборите и не се бъркайте в нещата на конкурентите ,като почнат мачовете тогава ще се грабнем ,сега всичко е само догадки и тн.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Daniel Levski написа:cska_vd написа:Наставникът на ЦСКА Павел Дочев запозна българската футболна общественост с качествата на новите попълнения на ЦСКА. Треньорът направи кратка спортно-техническа характеристика на Уилям Тиеро, Грегъри Нелсън и Джузепе Акуаро, като суперлативите в анализа взеха връх.
Уилям Тиеро - Мога да кажа, че той е изключителен професионалист. Раздава се до край на тренировките и е агресивен в единоборствата. С една дума - сериозен е в всяко едно отношение. Тиеро може да играе в средата на терена както като дефанзивен полузащитник, така и като офанзивен и затова ще ни бъде от голяма полза. Освен това притежава много силен и точен удар. Като цяло виждам Тиеро като партньор на Тодор Янчев в средата на терена. Само, че той ще бъде натоварен с малко по-офанзивни функции.
Грегъри Нелсън - Той е млад футболист, който притежава добра линейна скорост и отличен контрол над топката. Силен е един срещу един и при такава ситуация почти винаги преодолява противника, което внася смут в отбраната на съперника. Може да действа успешно като ляво и дясно крило. Виждам го на един от двата фланга на нашата атака.
Джузепе Акуаро - Футболист, който внася спокойствие на терена и вдъхва самочуствие у съотборниците си. Много е силен в играта на втория етаж. Интелигентен и мислещ футболист, който изнася много добре топката. Креативен играч, който е полезен и в фаза атака. От него очаквам за кратко време да се превърне в основен футболист на нашия отбор.
дано да са толкова добри колкото ги изкарва Дочев...
Днес си решил да пълниш форума с разни теми - мога само да кажа, че ще се разбере дали са добри след 2-3 месеца, засега са никой.
Никой => Ед. число
Никои => Мн. число
Сега какво искаше да кажеш?
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"