НЕ ВИЛИ ХВАНА СРАМ!!!ХУЛИГАНИ ПО-СТАДИОНИТЕ ТАКИВА СТЕ И В Ж

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: НЕ ВИЛИ ХВАНА СРАМ!!!ХУЛИГАНИ ПО-СТАДИОНИТЕ ТАКИВА СТЕ И В Ж

Мнениеот plamen etov » 14 яну 2009 14:39

mormona написа:
orlando написа:Във топките са слагали болтове ,имало е и двама които са задържани със самоделни бомби.Само на изборите може да се ре6и един или друг проблем.Това с митинги и ста4ки нестава.На които нему харесва нещо на изборите да си избере правилните хора.То бе6е ясно 4е някои ще ядат бои.То боя им е малко.

абе вие дето пропагандирате на изборите да избираме .... за ои да гласувам бре ??? кажи ми едно име ! ! ! Ама ми го напиши с големи букви най-големите да се види.Кои е тоя народен герои дето ще ни спаси ? Простотия." Наааа Зиборите гласуваитеееее.............мрън мрън мрън.Г Л У П О С Т И ! нямаме право на избор сички са еднакви.Обаче докато не го прооумеем и си мислим глупости няма как да стане.

ЩОМ МИСЛИШ ТАКА ТОГАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТОВА НАСИЛИЕ ХА ХА ХА :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 14 яну 2009 14:42

Етов,дервиш посран,знаеш ли за такива като теб какво е написал Славейков-"Не сме народ,не сме народ,а МЪРША,ТУЙ ЩЕ КАЖА И ЩЕ СВЪРША!!!"

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 14 яну 2009 14:45

6те видите как от цялата работа дивиденти ще извлекат няколко мирни и безпристрастни журналиста,беззащитните добри4ки фенове тип големи патриоти,някои и друг полити4ески син ,жълт труп.Това е.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 14 яну 2009 14:46

plamen etov написа:
mormona написа:
orlando написа:Във топките са слагали болтове ,имало е и двама които са задържани със самоделни бомби.Само на изборите може да се ре6и един или друг проблем.Това с митинги и ста4ки нестава.На които нему харесва нещо на изборите да си избере правилните хора.То бе6е ясно 4е някои ще ядат бои.То боя им е малко.

абе вие дето пропагандирате на изборите да избираме .... за ои да гласувам бре ??? кажи ми едно име ! ! ! Ама ми го напиши с големи букви най-големите да се види.Кои е тоя народен герои дето ще ни спаси ? Простотия." Наааа Зиборите гласуваитеееее.............мрън мрън мрън.Г Л У П О С Т И ! нямаме право на избор сички са еднакви.Обаче докато не го прооумеем и си мислим глупости няма как да стане.

ЩОМ МИСЛИШ ТАКА ТОГАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТОВА НАСИЛИЕ ХА ХА ХА :D

ма не бе неможе някакъв да ми каже " гласуваите на изборите "и ако кажа , че неискамда ми отвърне че съм кретен и заради мене България е на това дереже.Досега съм гласувал винаги на избори , откакто имам законово право.Сега най-вероятно пак ще гласувам колкото да не ни управляват турци, по добре български крадци отколкото турски . Обаче пускаики си гласа за които и да било ще го направя с точно тази причина на ум.Не защото му вярвам че ще направи от България - Франция на или Англия на Бълканите... просто за да не доиде ДПС да управлява.Обаче тоя дето ще получи моя глас , вечерта на пресконференцията ще потрива мазните си ръчички и ще говори .. " Благодаряяя , това е победа за народа, за новите идеи , за тия дето неискат да бъдат лъгани , ще оправдаем доверието ви , каквото сме казали ще се случи , от днес почва промяната...." сед 2 месеца сичко е по старумо и тои сму4е ли смуче пари и влст и каквотоможе от наода....
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

pioneer
Контакти:

Мнениеот pioneer » 14 яну 2009 15:35

vijte hora cqlata rabota e tam 4e nemoje da se postigne nishto mirno . kolko takiva protesta imashe i s kolko iskania ot nas?? kakvo postignahme?? zamislete se .vsi4ko koeto trqbva da se napravi e da badem edinni kato istinski narod , zashtoto samo taka nemogat da ni sprat . ne badete ovce kradat ni pred o4ite a nie sme gi izbrali . te trqbva da ni slujat , te rabotat za nas . badete edinni

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 14 яну 2009 17:15

НЕ ВИЛИ ХВАНА СРАМ!!!ХУЛИГАНИ ПО-СТАДИОНИТЕ ТАКИВА СТЕ И В Ж - eto 4oveka koito e vzel pari, druga pri4ina da pusnesh takava tema nevijdam!!!!! damoje tvoite deca da sa biti ot policiqta ste te pitam togava, mangal dolen!

Върни се в “Футбол - България”