Гана-Германия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Гана-Германия
Mойте любимци се справят добре в защита , но атаката е зле.Само едно чисто положение
.Иначе предпочитам второ място за Гана 

Слабо полувреме за Германия,ганайците толкова си могат.Очевидно трябва промяна в атаката на немците...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Вече писах в тази тема, че германците ще вкарат след 80 минута, няма смисъл да се притеснявате 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Blue_Girl
- Контакти:
Не очаквано 0:0 за мен.
Мислих, че "Бундестима, ще им е по-лесно.

Мислих, че "Бундестима, ще им е по-лесно.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Tommi написа:Вече писах в тази тема, че германците ще вкарат след 80 минута, няма смисъл да се притеснявате
Гана дотогава ще води ,така че да вкарват.Няма лошо.Мача да свършва равен и Сърбия бие и Гана срещу САЩ...идеално би било.

YANTRA_FOREVER написа:Tommi написа:Вече писах в тази тема, че германците ще вкарат след 80 минута, няма смисъл да се притеснявате
Гана дотогава ще води ,така че да вкарват.Няма лошо.Мача да свършва равен и Сърбия бие и Гана срещу САЩ...идеално би било.
И аз искам Гана да продължат но да е за сметка на Сърбия , а и си мисля че на Гана ще им е доста по лесно срещу Англетата евентуално
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
УНИКАЛЕН пропуск на Гана, мамка му.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
rugby_man написа:YANTRA_FOREVER написа:Tommi написа:Вече писах в тази тема, че германците ще вкарат след 80 минута, няма смисъл да се притеснявате
И аз искам Гана да продължат но да е за сметка на Сърбия , а и си мисля че на Гана ще им е доста по лесно срещу Англетата евентуално
Каквото и да си говорим САЩ е по-слаб отбор от Англия.А и 2006 Гана би САЩ ,така че в никакъв случай не са труден отбор за Черните звезди.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
- YANTRA_FOREVER
- Контакти: